Fa اجرای دستور از listbox یا همون songlist

freenet0

New Member
باسلام
در آیتم های لیست باکس من مثلا آیتم های زیر add شده اند:
Show("Aks")
RunScript("Check")
ScriptTimer("Run","100")
.
.
.
, و موردهای دیگر(دستورات لیست باکس هر بار متفاوت است)
چگونه می توانم کل دستورات نشان داده شده در لیست باکس را اجرا کنم منظورم اجرای همه دستورات موجود در لیست باکس به همان صورت خط به خط می باشد؟؟؟؟؟؟
خودم تنها راهی که به ذهنم رسید این بود که اول ذخیره و بعد ران اسکریپت از هارد رو بزنم
اگه راه دیگه وجود داره لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟یا اگه مثالی بگذارید ممنون میشم

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دوست عزیز دقیق منظورتون رو از اون قسمت add نفهمیدم چیا رو میخوایین add کنید؟

در ضمن یه نمونه براتون پیوست کردم که با کلیک بر روی هر آیتم اسکریپت مربوط به اون اجرا میشه

حالا اگه میخوایین این آیتم ها پشت سر هم اجرا شن باید از حلقه For استفاده کنید و از کد زیر در بین کد ها تون

PHP:
ListBoxSelectItem("SongList","NumberItem")

پیوست ها

• listbox Action.zip
    766 بایت · بازدیدها: 56

msafiary

New Member
با سلام .
چطور میشه تو نمونه ی زیر برای هریک از نتایج جستجو و همچنین خود آیتم های سمت چپ یک رویداد تعریف کرد . مثلا وقتی کلمه ی adobe acrobat رو جستجو می کنیم هم بتونیم از نتیجه جستجو در songList اجراش کنیم هم از لیست سمت چپ. با تشکر.

پیوست ها

• Search.zip
    2.1 کیلوبایت · بازدیدها: 27

MahmoodM30

با سلام .
چطور میشه تو نمونه ی زیر برای هریک از نتایج جستجو و همچنین خود آیتم های سمت چپ یک رویداد تعریف کرد . مثلا وقتی کلمه ی adobe acrobat رو جستجو می کنیم هم بتونیم از نتیجه جستجو در songList اجراش کنیم هم از لیست سمت چپ. با تشکر.

بهتر بود سوالتون رو جدا از این مبحث ایجاد میکردید ولی در هر حال

شما میتونید به روش های مختلفی اینکار رو انجام بدید توی قسمت اسکریک نویسی شی Sel برید و کد زیر رو قرار بدید
PHP:
M$=P$[i]
MessageEx("Any Message String here ...","M$")

یا

MessageEx("Any Message String here ...","SelItems$")

و توی قسمت کد نویسی شی لیست باکس هم همون کد های بالایی که توی هر رویدادی خواستین میتونید بنویسید

به جای MessageEx میتونید مثلا یه اسکریپت دیگه رو اجرار کنید و ... هر جور که خواستین

msafiary

New Member
به جای MessageEx میتونید مثلا یه اسکریپت دیگه رو اجرار کنید و ... هر جور که خواستین[/QUOTE]

راستش من دستور Run رو به جای MessageEx قرار دادم ولی برای همه نتایج تو song list یک رویداد رو اجرا می کنه در حالیکه من می خوام رای هریک از نتایج یک رویداد منحصر به فرد رو اجرا کنه .:rose:

MahmoodM30

خوب دوست عزیز میتونید برای این کار از شرط if استفاده کنید و بگید اگه فلان مقدار بود فلان کار رو براتون انجام بده

msafiary

New Member
خوب دوست عزیز میتونید برای این کار از شرط if استفاده کنید و بگید اگه فلان مقدار بود فلان کار رو براتون انجام بده

اگر براتون مقدوره برای یکیشون یک مثال بذارید بقیشون رو خودم درس می کنم. با تشکر.:rose:

MahmoodM30

دوست عزیز از این شرط باید استفاده کنید یعنی بگید اگر مقدار i برابر 1 بود اسکریپت مورد نظر ما رو اجرا کنه

این 1 هم مربوط میشه به اولین آیتم ما و 2 برای آیتم 2 و به همین ترتیب .........

PHP:
If (i=1) Then
  RunScript("Script")
End

البته با استفاده از نام آیتم ها هم میتونید مثل
PHP:
If (SelItems$='Adobe') Then
  RunScript("Script")
End

freenet0

New Member
راستش جواب سوالمو نگرفتم

مثال ListBoxDemo.mbd را دیدم و کاری رو که گفتید میدونستم
واضح تر سوالمو میگم با sqlite یه سرچ درست کردم اگه در سرچ تایپ کنم "salam" در لیست باکس دستورات زیر add میشه:
show("aks")
RunScript("Salam")
وچندین دستور دیگه...
حالا اگه در سرچ تایپ کنم "test" دستورات زیر در لیست باکس add میشه
Hide("aks")
RunScript("test")
و چندین دستور دیگه
و من می خواهم در یک Button دستوری را قرار دهم که با زدن روی آن کل دستورات add شده در لیست باکس با توجه به سرچ تایپ شده اجرا بشه
توضیح: دستوری که کل add های لیست باکس رو به ترتیب اجرا کنه یا ران اسکریپت لیست های اضافه شده به لیست باکس
مثال : در سرچ تایپ کردم salam
به لیست باکس موارد زیر خودکار اضافه شد:
show("aks")
RunScript("Salam")
حالا می خواهم موارد زیر رو به تریتیب اجرا کنه یعنی اول show("aks ") و بعد هم RunScript("Salam")
***میدونم باید یه حلقه ایجاد کنم اما نمیدونم چجوری ربطش بدم چون تعداد موارد add شده با توجه به سرچ تایپ شده هربار متفاوت است؟؟؟؟
اگه نتونستم منظورم بیان کنم شرمنده دیگه واضح تر ازین نمی تونم بگم میدونم در بیان ضعیفم
ممنون از پاسختون ولی جوابم رو دریافت نکردم اگه میشه یه مثال حلقه بذارید شاید من طور دیگه فکرمیکنم
یا متوجه منظورتون نمیشم

ممنون

MahmoodM30

دقیق نمیدونم و گیج شدم چرا همچین روشی رو پیش گرفتید و ممنون میشم بگید دقیقا میخوایید چی درست کنید

در ضمن تنها چیزی که به نظرم الان میرسه اینه آخه الان بدجور سر درد دارم خوب این روش رو امتحان کنید

اسکریپتهای مورد نظر رو از قبل ایجاد کنید و وقتی کد های اونها رو توی لیست باکس نشون دادید با همون شرط if مقدارش رو چک

کنید اگر برابر بود با اون مقدار اسکریپت مورد نظر رو اجرا کنه ی

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اول چند سوال میپرسم برای راهنمایی بهتر

- شما هدفتون از انجام اینکارها چی هست ؟ ازین جهت میپرسم که شاید راه حل بهتری وجود داشته باشه.
- چرا نتایج رو به لیست باکس اضافه میکنید و بعد دوباره از لیست باکس فراخوانی میکنید ؟

به هرحال، برای اینکه تمام آیتم های لیست باکس رو بدست بیارید، از کد زیر استفاده کنید:
کد:
[COLOR=#000066][FONT=Verdana][B]ListBoxGetItems[/B][/FONT][/COLOR][FONT=Verdana]("ListBox","ItemsArray$,NumItemsArray$,#,NumOfAllItems")[/FONT]
 [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana]For[/FONT][/COLOR][FONT=Verdana] i=[/FONT][COLOR=#ffff99][FONT=Verdana]1[/FONT][/COLOR][FONT=Verdana] [/FONT][COLOR=#0000ff][FONT=Verdana]To[/FONT][/COLOR][FONT=Verdana] NumOfAllItems[/FONT]
 [FONT=Verdana]  GetItem$ = [/FONT][COLOR=#0000ff][FONT=Verdana]GetArrayItem[/FONT][/COLOR][FONT=Verdana](ItemsArray$,#,i)[/FONT]
 [FONT=Verdana]  [/FONT][COLOR=#000066][FONT=Verdana][B]Message[/B][/FONT][/COLOR][FONT=Verdana]("ListBox Item...","GetItem$")[/FONT]
 [COLOR=#0000ff][FONT=Verdana]Next[/FONT][/COLOR][FONT=Verdana] i[/FONT]
در این کد تمام آیتم های لیست باکس روبدست میاریم و در یک حلقه تک تک اونها رو در یک Message Box نمایش میدیم.

msafiary

New Member

RunScript("Script")

با تشکر از پاسختون ولی این کار هم جواب نداد یا شاید هم من کد رو جای اشتباهی وارد کردم.
Script رو هم تعریف کردم . اگر میشه نمونه ی پیوستی رو بررسی کنید.:rose:

پیوست ها

• search.zip
    2.4 کیلوبایت · بازدیدها: 12

MahmoodM30

RunScript("Script")

با تشکر از پاسختون ولی این کار هم جواب نداد یا شاید هم من کد رو جای اشتباهی وارد کردم.
Script رو هم تعریف کردم . اگر میشه نمونه ی پیوستی رو بررسی کنید.:rose:

دوست عزیز من هم با حرف های محمد موافقم هدفتون رو از این کار بگید

در ضمن از این کد برای لیست باکس استفاده کنید

PHP:
ListBoxGetSelectedItems("SongList","SelItems$,SelItemsNum$,#,SelNumItems")
len=LEN(SelItems$)
Del$=StrDel(SelItems$,len,1)
For j=1 To len
  char$=StrGet(SelItems$,j)
  If (char$='.') Then
    i=j-1
    i$=StrCopy(SelItems$,1,i)
    i=VAL(i$)
    RunScript("Select")
    If (Del$='1. adobe acrobat reader') Then
      RunScript("Script")
      Return()
    End
  End
Next j

msafiary

New Member
با تشکر از همه ی زحماتتون.مشکلم حل شد .
راستش هدف من اینه که مثلا فرض کنید تعداد زیادی برنامه با موضوع مختلف اعم از ویدیویی-فلش و ... دارم . که اگه کاربر بخواد جستجو کنه کلی باید وقت بذاره ، برا همین از سرچ استفاده کردم. اینکه دوباره برنامه ها رو لیست کردم به خاطر اینه که بتونم تو category های مختلف متناسب با موضوعاشون نمایش بدم.

msafiary

New Member
مشکل اصلی حل شده. ولی فقط برای نتایج اول و دوم اسکریپت ها اجرا می شن و برای نتایج 3 تا 10 هیچ کاری انجام نمیشه.مشکل کار از کجاست ؟:-?

پیوست ها

• copy of search.zip
    2.6 کیلوبایت · بازدیدها: 14

MahmoodM30

برای اینکه توی نوشته ها حروف کوپیک بزرگ رو رعایت نکردی توی لیست باکس میبینی که

تمامی نام ها با حرف کوچیک نوشته شدن و شما دوتای اول رو رعایت کردی بقیه رو با حرف بزرگ نوشتی دلیلش اینه

msafiary

New Member
ای وای من. راس میگی .:lol:
باور کن یک ساعت و نیم روش فک کردم و همه چیزو چک کردم ولی...
بازم ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا