اجرای دستورات ssh در سیپنل

kh2000

New Member
سلام دستورات ssh در سیپنل چگونه قابل اجراست . ؟ مثل دستور chmod -R 777

pasargadteam

Active Member
سلام دستورات ssh در سیپنل چگونه قابل اجراست . ؟ مثل دستور chmod -R 777

دستورات SSH فقط در پاتی (Putty) قابل اجراست.
در سی پانل محیط شبیه داسی که در پاتی است , موجود نیست.
برای chmod کردن هم از طریق فایل منیجر خود سی پانل وارد میشید و فایل / فایلهای مورد نظر رو انتخاب و سپس از بالا سمت راست گزنیه change permisson رو انتخاب میکنید و تغییر میدید.
دستورات دیگه ای که نیاز دارید بفرمایید راهی باشه خدمتون عرض میکنم.

اگر شما دسترسی به دبلیو اچ ام (WHM) دارید یکسری دستورات مثل ریست کردن , آپدیت آپاچی و PHP و ... رو میتوانید اونجا هم انجام بدید. البته به صورت گرافیکی و با انتخاب موس.

موفق باشید.

kh2000

New Member
دردایرگتوری image سایتم باید دسترسی ها به 777 تغیر بدم تا کاربر بتونه عکس آپلود کنه. طراح سایت میگه فقط با ssh باید انجام بدین و دستی اثر نمیکنه . البته من بصورت دستی اینکارو برای همه زیر گروههای image انجام دادم ولی عکس ها آپلود نشدن. دیگه نا امید بودم که دیدم چند ساعت بعد مشکل حل شده .حالا نمیدونم تغییرات من مشکل رو حل کرده یا طراح سایت یا مدیر سرور ( قبلا تیکت داده بودم دستور ssh رو اجرا کنه ولی انجام نمیداد) بنظر شما مشکل چجوری رفع شده ؟. البته برای اطلاع خودم میخواهم.

سوال دیگه اینکه در putty شماره پورت را برای ارتباط با سرور چی بدیم باید چی بدیم؟ چون پورت 22 جواب نداد

ببخشید

pasargadteam

Active Member
دردایرگتوری image سایتم باید دسترسی ها به 777 تغیر بدم تا کاربر بتونه عکس آپلود کنه. طراح سایت میگه فقط با ssh باید انجام بدین و دستی اثر نمیکنه . البته من بصورت دستی اینکارو برای همه زیر گروههای image انجام دادم ولی عکس ها آپلود نشدن. دیگه نا امید بودم که دیدم چند ساعت بعد مشکل حل شده .حالا نمیدونم تغییرات من مشکل رو حل کرده یا طراح سایت یا مدیر سرور ( قبلا تیکت داده بودم دستور ssh رو اجرا کنه ولی انجام نمیداد) بنظر شما مشکل چجوری رفع شده ؟. البته برای اطلاع خودم میخواهم.

سوال دیگه اینکه در putty شماره پورت را برای ارتباط با سرور چی بدیم باید چی بدیم؟ چون پورت 22 جواب نداد

ببخشید

با درود

مشکل از هاستتون بوده دوست عزیزم.

وگرنه اگر قرار باشه هر کسی برای یه دسترسی 777 به یک پوشه یا فایل دسترسی به روت سرور داشته باشه = است با فاجعه.

شما می بایست برای دسترسی 777 به فایل منیجر برید در کنترل پانلتون و ازاونجا انجام بدید. ربطی به ssh نداره.
برنامه نویس سایتتون برنامه نویس نبوده و سر در نمی آورده.

در مورد اینکه شما تغییر دادی و بعداً اوکی شده , احتمال کش شدن برات بوده وگرنه نمونه اینکه من باید برای یک کاربر نصب میکردم یک آپلود هست: www.upc.pmw.ir نگاه کنید. اینم دستی دادیم و ربطی به ssh نداشته.

در مورد سوال دوم معمولاً پورت 22 است اما بنا به مسائل امنیتی تغییر پورت میدهند. خیلی ها که قدیمی هستند تغییر پورت رو اشتباه میدونند و برخی دیگه هم که تازه کارند خیر و امنیت میدونند.

در مورد اینکه بخواهید به پاتی وصل بشید این نیست که آدرس سایت بزنید با پورت 22 باید آی پی اصلی سرور + پورت بزنید اگر چنین زدید دیگه باید به دیتاسنترتون بگید .

در کل پیشنهاد میکنم برنامه نویستون رو عوض کنید چون قطعاً به مسائل بعدی میخورید.
برنامه نویس تحت وب حداقل باید با نحوه کار با هر هاستینگی آشنا باشه.

اگر تمایل به تغییر هاستینگ هم داشتید در خدمتم.

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا