Fa اجرای دستورات برنامه با اختیار کاربر مدیر سیستم

mahdigh

Member
سلام
از جمله مشکلات mmb در ویندوز 7 اینه که نمیشه دستورات داخلی برنامه را با اختیارات مدیر سیستم اجرا کرد.
می خوام بدونم چطور میشه بدون کلیک راست روی فایل اجرایی پروژه و انتخاب نکردن run as admin... همه ی دستورات داخلی برنامه اجرا بشن؟ مثلا بشه با دستور Run برنامه ای را با اختیار مدیر سیستم اجرا کرد؟
حدالامکان بدون استفاده از پلاگین
لطفا پاسخ سریعی بدید.

آخرین ویرایش:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خوب همه دستورات رو براحتی میشه بدون اجرا کردن برنامه توسط Run as Administrator اجرا کرد به غیر از حذف فایل در System32 یا دست بردن تو تغییرات رجیستری در قسمت Local_Machine و ... از این قبیل
اگرم میخواین بدون اجرا شدن برنامتون توسط Run as Administrator به همه قسمتها دسترسی داشته بشین در صورتی که UAC فعال باشه اینکار امکان پذیر نیست.
و کلا پلاگینی در این باره ساخته نشده ولی در حال ساخت این پلاگین هستم که دو قابلیت رو دارد فعال کردن و غیر فعال Run as Administrator که اولی که برنامتون میخواد اجرا بشه باید چک کنید ببینید این دسترسی برای برنامتون فعال هست یا نه که اگه فعال نبود دستور فعال کردن رو برای برنامتون بدین و دستور راه اندازی مجدد برنامتون رو به پلاگین بدین تا برنامتون رو ببنده و مجددا اجرا کنه تا پنجره تایید دسترسی ادمین برای برنامتون اجرا بشه و قابلیت دیگرم اینکه این قابلیت رو به برنامتون توسط پلاگین تزریق کنید تا در هربار اجرا شدن برنامتون پنجره تایید باز بشه و نیاز به چک کردن و فعال کردن Run As Administrator نباشه.
اگه نیاز فوری داشتین فایلتون رو برای من ارسال کنید تا این قابلیت رو بهش اضافه کنم.
موفق باشید.

mahdigh

Member
لطفا مثال و نمونه اي قرار دهيد. مثلا بتوان از داخل پژروه خط فرمان ويندوز 7 را با اختيار مدير سيستم اجرا نمود و يا در رجيستري تغييراتي را اعمال نمود.

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
لطفا مثال و نمونه اي قرار دهيد. مثلا بتوان از داخل پژروه خط فرمان ويندوز 7 را با اختيار مدير سيستم اجرا نمود و يا در رجيستري تغييراتي را اعمال نمود.
شما چه تغییراتی رو مد نظر دارین تا ببینم ویندوز 7 اجازه دسترسی به شما رو میده مثلا تغییر رجیستری در کدوم قسمت Local_Machine یا CURRENT_USER و ....

جدیدترین ارسال ها

بالا