Fa اجرای بعضی دستورات

michealwiper

Active Member
سلام دوستان :rose:

من میخاستم اسکریپت بضی از فرمانها رو تو mmb بدونم

مسه فرمان باز کردن یه فلدر. میدونید که چیمیگم.ینی مسلن من روی یه دکمه کلیک کردم یه فلدر برام باز بشه

که بتونم داخلشو ببینم ؟ ؟

یا مسلن کپی کردن یه فلدر یا فایل. من خودم هر چی گشتم نتوستم اسکریپتشو پیدا کنم.

آیا آموزشی چیزی داریم بصورت pdf یا فایل flash یا سایتی که اینا هارو یا کلن همین دستورات mmb رو توضیح

داده باشه .البته بصورت ساده :-?

ممنون از کمکتون

Majid741

Member
Work with folders

دوست عزیر یه نمونه براتون پیوست کردم فکر می کنم بتونه مشکلتون رو حل کنه

در مورد کتاب هم اگه کتاب آقای حامد تکمیل ( Silver Cover ) رو توی انجمن جستجو کنید پیدا می کنید
کامله...

پیوست ها

• work with folders.rar
    784 بایت · بازدیدها: 21

michealwiper

Active Member
مرس دوست جونم دستتم درد نکنه

فقط چنتا سوال ::

تو این قسمت

Run
("<SrcDrive>\Program Files\","")
اون SrcDrive که خب قراره تو cd جایگزین بشه بعنوان آدرس مقصد.آره یا من اشتباه میکنم ؟ ؟

چرا تو قسمت " " که مربوط به پارامتراست خالیه؟ چیزی ننوشتی؟

اصن اینجا چیکار میشه کرد؟؟ایناهارو یه توضیح بهم میدیشون ؟؟:-?

ودوم که ::

تو اون دستور copy file که زدی
SysCommand("Copyfile","file1,file2")

خب مسلن من میخام که یه فایلی رو از تو cd تو یه درایوی کپی کنم.خب اینجا آیا مقصدی چیزی لازم نداره که بنویسم ؟؟ چمیدونم پارامتری یا هر چیزی دیگه
میدونی چون من این دستوری رو که تو گزاشتی امتحان کردم ولی خب نتیجه ای نداد نمیدونم که آیا من اشتبا زدم یا نه یه چیزی رو کم زدم​

اینو یه توضیح همچین کامل بده بهم که شاید مربوط به خیلی از دستورات mmb بشه
مرسی بازم​

آخرین ویرایش:

reza zareie

Active Member
با اجازه آقاي Majid741من جواب دوست خوبمون رو مي دم:
<SrcDrive>درواقع مسير درايوي هستش كه برنامه تو اون درايو درحال اجرا شدن هستش و<SrcDir>مسري هستش كه برنامه دقيقا تو همون فايل يه فولدر اجرا مي شه بهتر توضيح بدم وقتي شما برنامه اي رو براي مثال تو درايوي Eو در پوشه Programدارين <SrcDrive>مسير درايو Eرو برمي گردونه و<SrcDir>دقيقا مسير درايو E و پوشه Program
نكته : براي فراخواني اطلاعات از روي سي دي شما بهتر است از دستور <CD> استفاده كنيد
اما سوال بعدتون در مورد پارامترهاي RUN. در اين قسمت شما ميتونيد يه سري پارامترها رو هنگام اجراي برنامه تعيين كنيد مثلا اينكه برنامه وقتي اجرا مي شه MAXIMIZEبشه يا Minimizeو...
و در مورد دستور SysCommand
شكل كلي اين دستور به صورت زير هستش
کد:
SysCommand("CopyFile","source$,destination$")
مثلا كد زير رو ببينيد
کد:
destdir$ = 'C:\Program FIles\CopyTest'
source$ = '<Embedded>\text.txt'
SysCommand("CopyFile","destdir$,source$")
اين دستور فايل text.txtروتو درايو C پوشه ProgramFilesوپوشه CopyTextكپي مي كنه
موفق باشيد

michealwiper

Active Member
مرسی دوست خوبم گرفتم چیمیگی

فقط یه چیزی درمورد اون < cd> که گفتی ینی بجای SrcDrive بزاریم cd

تو خروجی به مشکل نمیخوریم نه؟

سوال بعدمم اینه که اگه بخایم یه فایل txt رو از تو cd برامون باز کنه چه جور دستورمون میشه

مسلن میخام رو یه دکمه کلیک کنه بعد بره فایل s/n.txt رو برام باز کنه این آیا فرق داره

reza zareie

Active Member
بله يعني براي مسيردهي به فايلهاي درون سي دي از اين فرمان استفاده كنيد و وقتي شما مي خواين كه يه فايل از سي دي خودتون به درايو خاصي كپي بشه اول مسير فايل رو مي دين و بعدهم مسير دوم كه قرار فايل كپي بشه
و همچنين وقتي شما مي خواين فايلي مثل SN.txtرو از روي سي دييتون فراخواني كنيد از كد زير استفاده كنيد:
کد:
Run("<CD>\SN.txt","")

michealwiper

Active Member
یه سوال دیگه :؟

چرا وقتی که این دستور run رو مینویسیم برای آدرس دهی فیلهای exe لازم نیست از \ استفاده کنیم؟

ولی برای فایلهایی که exe نیستن باید اینکار انجام بشه؟ مسلن همین فایل txt ک گفتم.

آیا این \ بمعنای شناساندن فایلهای غیز اجرایی به حالت اجرایی برای سیستمه یا نه.

ینی وقتی که ما \ اینو میزاریم فایل txt مسه فایل exe معنییدا میکنه برای mmb یا نه؟

دوم اینکه :

من الان از <cd> استفاده کردم بجای SrcDrive خب!!

ولی وقتی که خروجیهامو گرفتم جواب نداد.چرا؟

ولی وقتی که SrcDrive میزارم درست میشه

من چون تاحالا 2 یا 3 تا cd هم درست کردم با همین روش اول نه با< cd > که گفتی.ولی نمیدونم که چرا اینجا نمیشه

آیا باید انتقال داده بشه به cd یا نه؟

reza zareie

Active Member
خوب چرا براي فايلهاي غير اجرايي هم ميشه از\استفاده نكرد ولي من نفهميدم كه منظور شما از اين حرف چيه كه ميگين فايل TXTمثل فايلهاي exe براي mmbمعني پيدا مي كنن
و نكته بعدهم در مورد <CD>كه من گفتم بهتر كه براي فراخواني اطلاعات درون سي دي از اين استفاده كنين حالا من نميدونم كه مشكل شما چي هستش كه جواب نميده ولي خوب وقتي با SrcDrive جواب ميده پس عقل حكم مي كنه كه از همين استفاده كنيد

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
درمورد آدرس دهی تفاوتی وجود نداره که پسوند فایل چی باشه، شما باید آدرس کامل فایل رو به دستور Run بدید تا بتونه براتون اجراش کنه.
اگر هم میبینید که مثلاْ گاهی وقتها در قسمت آدرس فایل فقط نوشته میشه cmd.exe یا notepad.exe بخاطر این هست که MMB اینها رو میشناسه و در یک محل خاص بدنبالشون میگرده

michealwiper

Active Member
از جمله این دستوراتی که گفتم مشکل دارم آقا همین Paragraph Text

میبینید.نمیشه فارسی که توش مینویسم خراب میشه حروفش

نمیدونم مشکلش چیه.ینی تو لیستش که دارم مینویسم فارسیه راحت نوشته میشه ولی وقتی اجراش میکنم

حروف قره قاطی میشه.ایجا چیکنم آیا باید دستور خاصی رو بنویسم براش که حروف و بشناسه یا نه؟؟:-?

reza zareie

Active Member
فبلا هم تو يكي از پست ها گفته بودم . ببينيد لازم نيست هيچ كدي بنويسيد شما وقتي يك پاراگراف تكست تو برنامه ايجاد مي كنيد فونت به صورت پيشفرض Arial هستش و شما بايد دو بار رو پاراگراف تكست كليك كنيد تو صفحه اي كه باز مي شه به قسمت فونت بريد و اونجا در پايين صفحه در قسمت Script گزينه Arabic رو انتخاب كنيد

michealwiper

Active Member
یه سوال دیگه داشتم دوست خوبم

من اگه بخام که یه کلید بسازم که وقتی روش کلیک میکنم یه موزیک پخش شه و دوباره روش کلیک میکنم قطع شه

آیا همچین چیزی تو mmb داریم؟
اصن همچین دستوری رو تو اسکریپتاش میشه پیدا کرد؟؟

reza zareie

Active Member
خوب اين كه خيلي ساده هست و با راه هاي زيادي ميتونيد اين كارروانجام بدين ساده ترين راهشم اينه كه شما دوتاكليد بسازين كه يكيش و ظيفه پخش و ديگري وظيفه قطع كردن رو داشته باشه و وقتي هركدوم زده مي شه خودش مخفي بشه و اون يكي رو نشون بده ولي اگه با يه دكمه مي خواين خوب مثال زيررو ببينيد

پیوست ها

• Sample.zip
    666 بایت · بازدیدها: 11

michealwiper

Active Member
خوب اين كه خيلي ساده هست و با راه هاي زيادي ميتونيد اين كارروانجام بدين ساده ترين راهشم اينه كه شما دوتاكليد بسازين كه يكيش و ظيفه پخش و ديگري وظيفه قطع كردن رو داشته باشه و وقتي هركدوم زده مي شه خودش مخفي بشه و اون يكي رو نشون بده ولي اگه با يه دكمه مي خواين خوب مثال زيررو ببينيد
مرسی فقط یه چیزی

ببین منظور ازین embed که میگی دقیقن چیه.ینی چیکار میشه یا چه اتفاقی میافته

بعدم که من اگه بخام مسلن تو این کدی که شما دادی خب دکمه من یه عکسه نمیخام که متنی دیده بشه ینی روش که

کلیک کردم صدا در بیاد و باز کلیک کردم قط بشه.نمیخام نوشته ای چیزی دیده بشه.آیا کدی که نوشتی تغییر میکنه

منظورم stop هست نه pause اینو گفتم که یوقت اشتباه برداشت نشه !!!

آخرین ویرایش:

michealwiper

Active Member
کسی نیست اینو جواب بده مردیم بابا.گیر کردیم برادران و خواهران محترم

reza zareie

Active Member
خوب دوست خوبم Embed به معني فرونشاندن يه وقت هست شما مي خواين فايلي رو به پروژتون اضافه كنيد و از درون خود پروژه با اون ارتباط برقرار كنين براي امبد كردن يه فايل هم مراحل زيرروي طي كنيد:
در زبانه Project به قسمت Embedded Files برين و توي اين قسمت مي تونيد فايلتون رو امبد كنين .
و در مورد سوال بعدت . خوب نه تغييري نميكنه مي توني همين كد رو به عكست بدي تا يه بار آهنگ رو باز كنه و يك بارهم قطعش كنه و مسلم هستش كه قسمت هاي Load Text رو بايد از كدت حذف كني چون اضافه هست

michealwiper

Active Member
ببین دوست من .
من این کد شمارو امتحان کردم بعد آهنگم بجاش گزاشتم ودیدم که وقتی برنامه run میشه موزیک خودش اجرا میکنه

بعدم وقتی که روی کلید کلیک میکنی موزیک pause میشه نه stop .

reza zareie

Active Member
خوب ببخشيد من ندونستم كه منظور شما اينه :green::green:
مثال رو براتون اصلاح كردم اگه مشكلي بود بازم در خدمتم

پیوست ها

• Sample.zip
    627 بایت · بازدیدها: 11

michealwiper

Active Member
آقا یه سوال دیگه هم داشتم ببخشیدها

اونم اینکه تو این دستور

PHP:
Run("<SrcDrive>\Program Files\","")

اگه بخایم از این دستور بجای بالایی استفاده کنیم میشه یا نه؟من امتحان کردم جواب ندادش.حالا نمیدونم که آیا پارامتری چیزی​

جا انداختمش که نمیشه یا نه کلن نمیشه ودستور غلطه​

اینم دستور​
HTML:
 SysCommand("openfolder","H:\Tavakoli\Software\TitleDeko\9X")

من تو این دستور میخام فلدر 9x باز بشه حالا نمیدونم که چرا اینکار انجام نمیشه.آیا دستورم اشتباس؟​

آخرین ویرایش:

reza zareie

Active Member
خانم يا آقاي خوب شما براي باز كردن يك فولدر كه نبايد از دستور SysCommand استفاده كني!!!!!!دركل دستور شما غلطه

جدیدترین ارسال ها

بالا