اجرای برنامه در ویندوز 2003،2005 سرور(ویژوال بیسیک)

saeid2009

New Member
با سلام خدمت همه اساتید گرامی
ببخشید یه سوال داشتم میخواستم بدونم چطوری میشه یه پروژه ویژوال بیسیک رو تحت ویندوز 2003 و یا 2005 سرور اجرا کرد؟
من یه پروژه دارم که براتون در ادامه ضمیمه میکنم میخواستم تحت ویندوز های که گفتم اجراش کنم و یه سوال دیگه ای که دارم زمانی که میخوام برنامه رو اجرا کنم فکر میکنم بانک اطلاعاتی مربوطه رو فراخوانی نمیکنه و ارور adodc.refresh میده.و در آخر اینکه بعد از اینکه ویندوزم رو عوض کردم کامند های برنامه هم فراخوانی نمیشن.
ممنون میشم به برنامه یه نگاه بندازید و راهنماییم کنید.

پیوست ها

• P-P.rar
    977.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1

saeid2009

New Member
دوستان میشه جواب سوالمو بدید و ارور برنامم رو بگیرید من باید یک یدو روز دیگه پروژه رو تحویل واقعا نمیتونم کاری کنم.خواهشا راهنمایی کنیم.باتشکر

the_king

مدیرکل انجمن
دوستان میشه جواب سوالمو بدید و ارور برنامم رو بگیرید من باید یک یدو روز دیگه پروژه رو تحویل واقعا نمیتونم کاری کنم.خواهشا راهنمایی کنیم.باتشکر

اگه منظورتون از اجرا کردن، تبدیل به برنامه تحت Web باشه نه، اما بصورت مستقل به عنوان یک برنامه عادی Windows Application بله، میشه.
شما کمپوننت Data Dynamics ActiveReports رو پیوست نکرده اید، جزو کمپوننت هایی است که باید در Setup پروژه تان باشند وگرنه روی همه سیستم ها از قبل نصب شده نیست.
در ویندوز های مدرن کمپوننت های ocx توسط فایل اجرایی برنامه قابل دسترسی نیستند مگر اینکه قبلا در Registry ثبت شده باشند، میشه از Regsvr32 یا ویژوال استدیو برای ثبت کردن شون
استفاده کرد اما اصولا باید برای برنامه تان Setup بسازید.
این برنامه بدون Setup مناسب که کمپوننت های مورد نیاز رو نصب و ثبت کنه کار نمی کنه، مگر روی سیستمی که از قبل ویژوال استدیو نصب باشه و از طریق کد برنامه اجرایش کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا