اجرای اتوران بر روی CD

meysamarabi

New Member
با سلام خدمت دوستان گرامی من یک اتوران ساز مبتدی هستم که هنوز طریقه ذخیره کردن اتوران رو روی سیدی نمیدونم اگه دوستان لطف کنند و برای من توضیح بدن متشکر میشم
من اتوران خودم میسازم و ذخیره میکنم اما اگر فایلهای من جابجا شوند اتوران من کارنمیکنه یعنی باز میشه ولی هر چی فیلم وعکس و آهنگ داره اجرا نمیشه لطفا کمکم کنید ممنون و با سپاس فراوان

Alt255

Member
پاسخ

با سلام خدمت دوستان گرامی من یک اتوران ساز مبتدی هستم که هنوز طریقه ذخیره کردن اتوران رو روی سیدی نمیدونم اگه دوستان لطف کنند و برای من توضیح بدن متشکر میشم
من اتوران خودم میسازم و ذخیره میکنم اما اگر فایلهای من جابجا شوند اتوران من کارنمیکنه یعنی باز میشه ولی هر چی فیلم وعکس و آهنگ داره اجرا نمیشه لطفا کمکم کنید ممنون و با سپاس فراوان

شما یک پست جدید در بیرون از این پست ایجاد کن تا جوابتون را بدهیم.

splinter cell

Well-Known Member
شما یک پست جدید در بیرون از این پست ایجاد کن تا جوابتون را بدهیم.
یعنی که چی؟؟؟من که حکمت این حرف شما رو نفهمیدم!چون این تاپیک که خودش جدیده !پس همین سئوال رو دوباره توی یک تاپیک جدید دیگه پرسیدن؟؟؟!!!!!!!

عزیز من سئوال شما هم با اینکه خیلی تکراریه ولی چه میشه کرد ما به این تکرار ها دیگه عادت کردیم.!پیشنهاد میکنم برای افزایش معلوماتتون تاپیکهای انجمن رو در صورت امکان مطالعه کنید.مفیده!

اما جوابتون اینه که شما باید از ماکرو های مسیر(مسیرهای پویا) استفاده کنید پس اول فایلهاتون رو توی یک پوشه جمع کنید بعد قبل از کامپایل پروژه تون از project گزینه path replace رو بزنید و اونجا تمام مسیر های فایلهاتون رو که برای کامپیوتر خودتون هست باSrcDirعوض کنید مثلا اگر آهنگی توی پوشه audio قرار دادین باید براش ازمسیری مثل این استفاده کنید

کد:
<SrcDir>\audio\music.mp3
البته موقع رایت هم باید همین پوشه ها رو توی سی دی داشته باشید.امیدوارم اصل موضوع رو گرفته باشید.

silvercover

کاربر متخصص
حق با Alt255 بود. نوشته اصلی در یه مبحث دیگه بود که من به یه مبحث جدید انتقالش دادم و فراموش کردم که ذکر کنم.

splinter cell

Well-Known Member
Alt255 عزیز!
با توضیحات حامد جان معلوم شد که حرف شما در اون موقعیتی که اون رو زدین صحیح بوده! و حرف بنده هم در موقعیت فعلی این پست که حالا شده جدید!درست بوده.حالا این وسط پیدا کنید پرتقال فروش را...:D
امیدوارم سوء تفاهم نشده باشه! خودت هم میدونی که عزیز دلمی! یا حق!

جدیدترین ارسال ها

بالا