اجراي مك بر روي PC

behsa

Member
من يك مدت پيش يكي از سيستم عاملهاي مكينتاش را در ويندوز ( بر روي پي سي ) نصب كردم و كاي حالشو بردم. الان نياز دارم كه يك ويندوز را توي ويندوز XP شبيه سازي كنم. يك سري برنامه سراغ دارم. اما ميخوام بدونم كسي با اينگونه برنامه ها كار كرده؟ آيا ميشه مثلا كارت شبكه اي كه توي ويندوز مجازي نصب ميكنم ارتباطي با كارت شبكه سيستم اصلي بر قرار كنه ؟ و كلا معماري اينگونه از نرم افزار ها چگونه است؟
:wink:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

بهسا جان ببخشي يك سوال داشتم..
ميشه بگيد چطوري نصبش كردين از چي استفاده كردين؟! آخه خيلي دوست دارم من هم مك رو نسبش كنم :cry: :roll:

مجيد

MrMohi

Active Member
آقا سیستم مکینتاش فقط روی سیستمهای اپل میتونه کارایی داشته

باشه و روی پی سی مانوری نداره .بنابر این نصب کردن مک روی پی سی

فایده ای نداره

amin-asemi

Member
يه چيزي

من توي مجله (ماهنامه) شبكه ارديبهشت ماه 1382 مطلبي در مورد نصب مك روي پي سي ديدم.
ميگفت از چند تا سايت بايد فايل دانلود كنيد (25 مگ) و اينكه فقط ورژن هاي قديمي مك رو ميشه روي پي سي اجرا كرد. :(
( اسم شبيه ساز مك روي پي سي باسيلسيك بود)

behsa

Member
Majid گفت:
سلام

بهسا جان ببخشي يك سوال داشتم..
ميشه بگيد چطوري نصبش كردين از چي استفاده كردين؟! آخه خيلي دوست دارم من هم مك رو نسبش كنم :cry: :roll:

مجيد

مجيد جان تمام چيزهايي را كه دوستان بيان كردند صحيح است . هملكرد اون مانند اجراي سيستم عامل بر روي خود مك نيست اما اگر مثل من ميخواي مك نديده از دنيا نري بايد فقط اين كار رو بكني يا تشريف ببريد دست به جيب بشيد يك سيب دندان زده بخري حالشو ببري.
در حق با amin-asemi است منهم از توي مجله خوندم حدود دو صفحه كامل توضيح داده بود اما متاسفانه نميتونم اونها را اينجا بيان كنم چون من به دلايلي مجله هامو از دست داده ام :cry:
اما به هر حال اگر مشتاقي در اين زمينه تجربه اي داشته باشي بايد از اينجا شروع كني.
http://www.uni-mainz.de/~bauec002/B2Main.html

mahdi22m

Member
سلام دوستان
فكر مي كنم چند نكته قابل ذكر هست
1 - سيستم عامل كامپيوتر هاي اپل از جمله Mac OS و Mac OS X و Mac OS X Server که در سری X ما شاهد سیستم عاملی Unix Based هستیم فقط بروی ماشین های اپل قابل نصب است.
2 - ابزاری که دوست ما به آن اشاره کردند یک مقلد یا Emulator هست نه سیستم عامل واقعی اپل
3 - برای اجرای سیستم عامل های نا همگون با سخت افزار ما ابزاری به نام ماشین مجازی یا Virtual Machine داریم. که نمونه آن هم بروی اپل ( با توجه به کارم در مورد اجرای ویندوز 95 بروی Apple Mac G4 خودم آنرا تجربه کرده ام) و هم بروی کامپیوتر های IBM Compatible وجود دارد. اما شما مسلما امکانات واقعی سیستم عامل را در اختیار نخواهيد داشت.
4 - ذکر این نکته نیز لازم به نظر میرسد که معماری پردازنده های اپل و IBM متفاوت می باشد. این دو از دو معماری RISC و CISC استفاده می کنند که کاملا متفاوت می باشد.
در پایان نمونه ای از APPLE MAC G5 و نمونه ای از صفحه MAC OS X را برای شما ارائه می کنم.
امیدوارم سوال را کامل پاسخ داده باشم.
موفق باشید.

images

bigdock09162002.jpg

indexopensideanim06232003.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا