اجراي فايل اجرايي روي CD در swish

Asaf

Member

من گاهي وقت ها براي تدوين نرم افزار هاي مولتي مديا و آموزشي از نرم افزار swish استفاده مي كنم . البته تعجب ميكنم كه چرا اين نرم افزار را در گروه Flash قرار نداده ايد . شايد اشتباه ميكنم !!
در هر حال سوالي برايم پيش آمده است :
چگونه ميشود در محيط swish به يك برنامه اجرايي لينك شد و يك فايل اجرايي را اجرا نمود ؟
من تا اينجا ميدانم كه اينكار را با فرمان FS Command ميشود انجام داد و اينكار را با زير فرمان exec انجام داده ام ولي در مورد برنامه هاي اجرايي رو هارد ديسك .
حال سوال من اين است كه با چه فرماني ميشود فايل اجرايي كه در CD قرار دارد ؛ اجرا نمود ؟
سپاسگذارم

Asaf

Member
با سلام به همه دوستان در اين انجمن

من فكر ميكنم كه يك معذرت خواهي به دوستان و به ويژه به گردانندگان محترم اين سايت بدهكارم .راستش متوجه نبودم كه swish در بخش ديگر اين انجمن مورد بحث قرار ميگيرد كه قاعدتاٌ ميبايست سوالم را در آن بخش مطرح ميكردم .
در هر حال تا به اينجا با وجود 16 بيننده پاسخي به سوالم دريافت نكرده ام
آيا واقعاٌ سوال سختي پرسيده ام ؟! و يا آنقدر ساده است كه دوستان زحمتي به پاسخگويي آن به خود نميدهند !!
به ياد اساتيد مي اندازم كه قدما و فرزانگان گفته اند:
ندانستن عيب نيست ؛ نپرسيدن عيب است !

با تشكر از همه

eqbal

Member
سلام
اكشن هاي فلش در اين زمينه كمكي به شما نميكنند اونهم بخاطر تامين امنيت كامپيوتر كاربر هست.
ولي شما مي تونيد با كمك نرم افزارهاي جانبي مثلscreenweaver & swfstudio اين كار رو براحتي انجام بدين.

Asaf

Member
با سلام
متشكرم
اما چه جوري گير بيارم؟؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين

eqbal

Member
اين برنامه ها رو مي تونين از سايت اصلي خودشون به صورت ازمايشي دريافت كنيد. اگه هم خواستين مي تونين كركشو هم پيدا كنين و اونارو بصورت فول تايم استفاده كنين.

Asaf

Member
ممنون از راهنمايي هاي شما !!!
شوخي كردم لطف كردين
اما كاش يه برنامه هم لينك ميدادين

جدیدترین ارسال ها

بالا