اجراي دستورات فايلهاي bat به صورت مستقيم از داخل فلش

سلام دوستان
مي دونيم كه در صورتي كه فايل bat داخل پوشه fscommand باشه اجرا ميشه
ولي در صورتي كه دستورات داخل فايل bat رو در محيط فلش تايپ كنيم آيا باز هم اجرا ميشه؟
يعني به جاي اجراي فايل bat دستورات داخل اون رو به صورت مستقيم از داخل فلش اجرا كنيم؟

در صورت امكان يك نمونه بسازيد يا بفرمائيد يكي دو نمونه فايل bat يا دستورات bat رو براتون بزارم

ممنون

apolon_021

Member
سلام دوستان
مي دونيم كه در صورتي كه فايل bat داخل پوشه fscommand باشه اجرا ميشه
ولي در صورتي كه دستورات داخل فايل bat رو در محيط فلش تايپ كنيم آيا باز هم اجرا ميشه؟
يعني به جاي اجراي فايل bat دستورات داخل اون رو به صورت مستقيم از داخل فلش اجرا كنيم؟

در صورت امكان يك نمونه بسازيد يا بفرمائيد يكي دو نمونه فايل bat يا دستورات bat رو براتون بزارم

ممنون

سلام دوست عزیز ، تو فلش فقط میشه as توشت یا نهایت xml . شما میخوای چه کاری انجام بدی ؟ شاید تونستیم راهی پیدا کنیم .

arjmand200

Member
دوست من شما اصلا سوالتون مشکل داره
محیط کامپایل این دستورات با هم فرق داره فلش نمیتونه دستورات داس رو داخلش اجرا کنه همانطور که داس نمیتونه این کار رو انجام میده کامپایلر فلش اسمش AVM2 هستش در حالی که فایلهای bat تحت داس اجرا میشه سوال شما دقیقا شبیه اینه که بخواین کدهای نوشته شده برای یه برنامه مثلا سیمبیان بیاد داخل یه محیط دیگه مثلا php اجرا بشه که محال امره و اصلا نمیشه این کار رو انجام داد

من فكر مي كنم امكان داره !!
يعني اينكه كدهاي dos رو هم ميشه اضافه كرد
فقط نياز به برنامه هاي جانبي هستش مثل mdm
اما من بلد نيستم
يه بار يه برنامه ديدم كه فلش بود و مستقيم كدها رو ميفرستاد به رجيستري !! بدون استفاده از هيچ برنامه اي ! خوب اون هم همينطوره
يا يكي ديدم كه فرمانهاي copy و paste ويندوز رو از داخل فلش ساپورت مي كرد !‌ باورتون ميشه ؟
من فكر مي كنم بايد يه خورده سرچ كنم
در هر حال هر كس تجربه اي داشت ممنون ميشم share كنه

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

يه بار يه برنامه ديدم كه فلش بود و مستقيم كدها رو ميفرستاد به رجيستري

خوب الان سوالاتون فرق كرد براي اينكه بخوايد در رجيستري تغيير بدي مي توني از MDM استفاده كني

ولي نمي توني از كدهاي Bat بجاي اكشن اسكريپت استفاده كنيد

موفق باشيد

mahdi_2008

Member
يا يكي ديدم كه فرمانهاي copy و paste ويندوز رو از داخل فلش ساپورت مي كرد !‌ باورتون ميشه ؟
من فكر مي كنم بايد يه خورده سرچ كنم
دوست عزیز امکان ساپورت کردن کپی و پیست در فلش وجود داره.
الان توی ذهنم نیست ولی به قول خودتون یه سرچ بکنید پیدا می کنید چون من توی همین سایت دیدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا