اجراي برنامه در زمان مشخص

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
دوستان آيا اسكريپتي وجود داره كه به كمك اون بشه نرم افزاري روكه با بيلدر درست كرديم در زمان و تاريخي خاصي اجرا كنيم؟

با تشكر عارف:rose:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
يافتن پاسخ

سلام
نياز به توضيح بيشتر نيست ممنونم پيداش كردم قبلاً سرچ كردم اما نتيجه اي نداشت!!:cool:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
دوستان اگه يادتتون باشه چند روز پيش در مورد اجراي برنامه در زمان خاص سوال كرده بودم البته قبل از اين داخل انجمن در اين مورد سرچ كرده بودم كه نتيجه اي نداشت وقتي كه دوستان گفتن مي تونم از خاصيت Scheduled Tasks ويندوز استفاده كنم اونو داخل انجمن سرچ كردم تنها 1 نتيجه داشت اما در مورد اينكه چطوري مي شه ازش استفاده كرد هيچ توضيحي نداد داخل همون تاپيك آقا سامان:rose: يك راهي رو ارائه دادن كه اون هم جواب نداد!!در واقع اصلاً كار نمي كرد شايد مشكل از من باشه البته يه احتمال ديگه هم وجود داره اين كدها مربوط به نسخه ي 4.9.6a برنامه هست در صورتي كه من در حال حاضر از نسخه ي 4.9.8.13 استفاده مي كنم اما با اينكه زياد در كد نويسي تخصصي ندارم اما فكر كنم كه اين كدها رو نسخه هاي جديد هم بايد جواب بده به هر حال من خاصيت Scheduled Tasks رو ترجيح مي دم.
داخل گوگل هم سرچ كردم اما فايده اي نداشت!!
هر چي هم با خودم كلنجار رفتم كه دوباره وقت شما دوستان رو سر اين موضوع تلف نكنم اما....
به هر حال خيلي معذرت مي خوام اميدوارم كه منو ببخشيد...

اگه ممكنه روش استفاده از قابليت Scheduled Tasks را برام توضيح بديد.
بازم از تمامي دوستان معذرت مي خوام...شرمنده...:)

راه پيشنهادي آقا سامان:rose: و ديگر دوستان در اين صفحه:
انجام فعاليت خاصي در زمان و تاريخ مشخص

با تشكر عارف:rose::cool:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
عارف جان عجب پست قدیمی رو رو کردی ها... اون موقع من اوایل راه افتادنم تو اسکریپت نویسی بود ( البته هنوزم راه نیفتادم )...
شما اینو بگیر کارتو راحت تر راه میندازه ( آخرشم کارت با جستجو راه میفتاد )...
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=103295

یه چیزی ، شما که توی اسکریپت نویسی به قوله خودتون ضعیفین ، یکم تو تالار بگرد ، هم با پست های قدیمی آشنا میشی هم یاد میگیری...

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
آقا سامان:rose: اِ نقدر شكسته نفسي نفرماييد به هر حال شما در اسكريپت نويسي خيلي خيلي از ما جلوتري و ما يه چند سالي مونده كه تازه به جايگاه فعلي شما برسيم....
سامان جان فايل رو دانلود كردم دقيقاً همون چيزي بود كه من مي خواستم....

با تشكر از شما.....:oops:

quantom

Member
با سلام و تشکر از توجه شما در پاسخگویی به سوالات
در ارتباط با بحث بالا چطور میشه برنامه یا برنامه هایی رو یک روز یا تمام روزهای هفته در ساعت مشخصی اجرا کرد. البته با امکان انتخاب روز و ساعت . اگه راهنمایی بفرمایین فوق العاده ممنون می شم. در صورت امکان با مثال

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
quantom عزيز...
من هم مثل شما تجربه ي زيادي در اسكريپت نويسي ندارم اما فكر كنم بايد ثابت هاي cbk رو تغيير بدي در مثال آقا سامان اين ثابت به اين صورت بود cbk_time24 كه شما با توجه به احتياجتون اون رو بايد تغيير بديد ثابت هايي Cbk كه شما نياز داريد اين ها هستن(مربوط بهData وTime ):
Cbk_timehms
Cbk_Time24
Cbk_hour
Cbk_minute
Cbk_second
Cbk_Mount
Cbk_MountNum
Cbk_day
Cbk_dayNum
Cbk_DataNum
Cbk_DataShort
Cbk_DataLong

راستي اگه احتياجي بود بگو تا توضيحات CBK ها رو هم بنويسم....

quantom

Member
عارف عزیز و دیگر دوستان سلام
اگه با به مثال لطف کنید ممنون می شم

آخرین ویرایش:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
Quantom عزيز....يه نمونه برات آماده كردم...
با اجازه آقا سامان مثالتون رو يه تغيير خيلي جزئي دادم و روز رو هم بهش اضافه كردم....
Quantom جان اگه نياز بود بگو تا كامل ترش كنم...

با تشكر عارف

پیوست ها

• MiniAutoAction edit by Aref.rar
    1.1 کیلوبایت · بازدیدها: 39

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
Quantom عزيز...
يه مثال جديد برات درست كردم نحوه ي عملكردش مثل همون چيزي هست كه توي عكس بود...
راستي دوستان دانلود كنن نظرشون رو بگن و اگه نظر بهتري دارن بگن تا استفاده كنيم....

با تشكر عارف

پیوست ها

• MiniAutoAction edit by Aref(new).rar
    10.6 کیلوبایت · بازدیدها: 40

quantom

Member
عارف جان سلام و ممنون

خیلی لطف کردی.خودت این فایل رو امتحان کردی چون رو سیستم من که در زمان تعیین شده عمل نکرد.بازم ممنون.

Aref_Alikhani

Well-Known Member
خودت این فایل رو امتحان کردی چون رو سیستم من که در زمان تعیین شده عمل نکرد

سلام
من قبل از آپلود برنامه اون رو تست كردم بدون مشكل فايل من رو اجرا كرد...براي اطمينان همين الان هم تست كردم بدون مشكل در زمان تعيين شده اجرا شد...
يه بار ديگه شما و ديگر دوستان تست كنيد و نتيجه رو بگيد دقت كنيد بايد زمان رو به اين شكل وارد كنيد:
xx:xx:xx
براي مثال:21:01:00
و همچنين تست كنيد ببينيد كه مسير فايل رو درست وارد كرديد يا نه...

با تشكر عارف

Saman

سلام
حدس میزنم دلیلی که برای quantom اجرا نمیشه برمیگرده به روزش.
مثلا در سیستم من روزها به صورت " شنبه ، یکشنبه ، دوشنبه و ..." هست. که وقتی توی مثال عارف یکی از روزها رو انتخاب میکنم روز به صورت معادل میلادی توی تکست باکس میاد و مثال کار نمیکنه . ولی وقتی روز رو به صورت همون شمسی (معادل با سیستم) دستی تایپ می کنم فایل اجرا میشه...

تا بعد...!

quantom

Member
سلام
عارف جان ممنون درست شد.

آقاسامان نظر شما درست بود .اما راهی نیست که اگر تاریخ سیستم فارسی یا انگلسیی بود بصورت خودکار تشخیص بده و نیازی به تغییر دادن از جانب ما نباشه؟

Saman

میتونید از CBK_DayNum که شماره روز رو برمیگردونه استفاده کنید. و نسبت به اون روزها رو نامگذاری کنید.
که :
یکشنبه = 1
دوشنبه =2
سه شنبه =3
.
.
.
شنبه=7

تا بعد...!

quantom

Member
آقا سامان ،عیب ما تازه کارا اینه که فقط با نمونه توجیه می شیم . زحمتش رومی کشید ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا