اجراي برنامه بدون stage

nima_dir

Active Member
سلام دوستان و مخصوصا حسين عزيز
آيا امكان داره برنامه اي اجرا بشه بدون اينكه stage نمايش پيدا كنه .منظورم اينه گاهي اوقات ميخوايمن فقط يه سري كارها اجرا بشه بدون اينكه چيزي نمايش داده بشه مثلا فايل كپي بشه بدون اينكه پنجره اي نمايش پيدا كنه ايا ميشه اين كار رو انجام داد
سپاسگزار

سلام عزیز جان

فعلا تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که از buddy try xtra استفاده کنی
stage رو به سایز 1پیکسل در 1 پیکسل تغییر بده دکمه های بستن بزرگنمایی روهم بردار سرعت فرم برنامه رو به 999 تغییر بده و از طریق این اکسترا در اولین فرم یا در هندلر on startmovie برنامه رو به system try منتقل کن آیکون هم واسش خواستی تعریف کن یا نخواستی هم هیچی
وقتی کارت تموم شد فرمان ساده quit رو به برنامه اعلام کن که اتوماتیک خارج شه بدون اینکه آب از آب تکون بخوره.
اینم آدرس اکسترا :
http://www.mediamacros.com/files/budtray.zip
خوش باشی دوست عزیز

mojtaba1339

Active Member
دوست عزیز ، راه شما منطقی و قابل اجراست ولی کاربر آیکون و نام فایل باز شده رو در Task bar می بینه!!!!!!

اگر آیکون واسه برنامه نذاری اسمشو آیکون و اسم رو نشون نمیده
اگر واسش منوی راست کلیک نذاری که کلا نشون نمیده
البته من با این اکسترا چند سال پیش کار کردم ولی فکر کنم صحبتام درست باشه
اگرم اشتباه می گم شرمنده

black_man

Member
سلام خدمت دوستان
آقا نيما شما يك راه ديگه هم داريد و اون استفادهاز اكستراي buddyAPI هست و اينكه در فريم اول از فرما hide استفاده كني
اينجور كاربر هيچ نام و نشوني از برنامتون نميبيني چه برسه آيكون !!!
فقط اسمشو توي processes سيستم ميبينه

البته ميدونم اين تاپيك مال 100 سال پيش ولي من هم متاسفانه فقط هر 100 سال يك بار وقت ميكنم به اين سايت سر بزنم

nima_dir

Active Member
سلام مرد سياه پوش
آقا تو سر بزن 1000 سالي يه بار سر بزن
دستتم درد نكنه خيلي مخلصيم

black_man

Member
ما كوچيكتيم
مرد سياهش رو هستم ولي جريان اي پوش چي ه ؟:lol:
محسن هستم

baSetWindowState( baWinHandle(), "Hidden" )
البته خودت زحمت تصحيحش رو بكش چون تگ كد رو بلد نيستم ريخت بهم :cool:

راستي يك فكري بحال من بكنيد > همون تاپيك باز كردن فايل هاي شاك ويو:neutral: :sad:

nima_dir

Active Member
سلام عزيز
ممنون لطف كردي
والله درباره شاك ويو تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه تاپيك unprotect كرن فايلهاي دايركتور رو ببين اونجا نويد آدرس يه برنامه رو گذاشته شايد اون بتونه كمككت كنه
موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا