خانم شادی
من با این توضیحاتی که دادین با این که قبلا این رو دیده بودم خیلی طالب شدم که بدونم چطوری میشه با اثر انگشت تصویر یا هر چیزه دیگه از این فایل استفاده کرد خواهشا یه مقدار توی همین تاپشک توضیح بدین
سلام
شما يقينا اونچه رو که بهش اشاره کردم نديدين ، شما حداکثر مي تونين اين رو ديده باشين !
HTML:
http://programurl.com/protect-shareware.htm
که سايز بالايي نداره و کمي غير عادي هست .
حالا لطفا يک نگاهي به اينجا و انبوهي از برنامه اي اين خانواده بندازين :
HTML:
http://downloads.zdnet.co.uk/0,1000000375,39189338s-,00.htm
ببينيد ، عملکرد اينگونه برنامه ها ساده هست . اين ها با مفسر اصلي برنامه شما کاري ندارن بلکه ميان اگزهء پروژه رو مي گيرن و يه پوستهء جديد همراه با اون کامپايل مي کنن يعني به نوعي برنامه به تعداد خصوصيات جديد shareware لايه هايي نيز براش تعريف مي شه و مجددا فايل رو بعد از اتمام کامپايل ميکنن .
زماني که بر روي اين اگزهء جديد براي اجرا کليک مي کنين به نوعي پيش نياز ها فراخواني و اجرا مي شن ( همون پوسته ) و اجازهء اجرا به اگزهء اصلي داده نمي شه تا اونچه در نظر گرفته شده انجام بگيره ...
چطوری میشه با اثر انگشت تصویر یا هر چیزه دیگه از این فایل استفاده کرد خواهشا یه مقدار توی همین تاپشک توضیح بدین و مطمئن باشین که مبحث بسیار پر بیننده ای میشه
اوه ، منظور از اثر انگشت سخت افزاري ، اثر انگشتي نيست که در شناسنامه همهء افراد وجود داره

تا به حال قفل هاي سخت افزاري رو ديدين ؟ اکثرا انواع جديد اون USB هستن .
خب ساده ترين توضيح اين هستش :
زمانه اجراي يک برنامه ، پوسته اي که وجود داره مياد و يک مقداري رو از روي يکي از پورت ها و از روي يک قطعهء سخت افزاري متصل به سيستم مي خونه ، اگر مطابقت داشت با اونچه که به Hardware ID مي شه تشبيهش کرد و در مرحله اولين نصب در چند بيت يا بايت ذخيره کرده در خودش اجازهء اجرا رو به برنامه ميده و در غير اينصورت جلوي اجراش رو مي گيره .
اين بيشتر البته در Compact Disk ها استفاده مي شه ولي Protect Shareware 1.10 از اين خصائص هم پشتيباني مي کنه که بر ميگرده به مرحلهء فرايند نوشتن برنامه که پروگرمر بخشي از مفسر برنامه خودش رو بصورت سخت افزاري و در فايلي جدا تعريف ميکنه و در نتيجه در MMB و اونچه که به اون مربوط هست قابل استفاده نيست ولي در ساير ويژوال ها به راحتي ميتونه مورد استفاده قرار بگيره . البته غير ممکن نيست در MMB و مي شه يجوري مطمئنا در پروژ هاي بزرگ سر و تهش رو هم اورد ولي هزينه زا هستش !
در مورد اموزش استفاده از اون ها ... اساسا Protect Shareware ها به کرات و در نسخه هاي مختلف بر روي نت يافت مي شن و بايد مشخص بشه دقيقا از کدوم ورژن استفاده مي شه ( همچنين با MMB مشکلي نداشته باشه ) تا آموزشش رو هم بشه از شرکت توليد کننده و به طبع سايت اون تهيه کرد ، به فارسي برگردوند و در اختيار ديگران قرار داد .
گرچه بهترين راه يادگيري براي افراد تازه کار در استفاده از اينگونه برنامه ها ( آزمون و خطا ) هستش .
عصر خوبي داشته باشيد .
شادي