اتفاق جالب و عجیب پس از وارد کردن فایل اتوکد در مکس

اتفاق جالب و عجیب پس از وارد کردن فایل اتوکد در مکس:shock:
دوستان سلام راستش من با یه مشکل عجیب روبرو شدم که تو این چهار سالی که با اتوکد و مکس کارکردم روبرو نشدم.
من در حال انجام یک پروژه مدلینگ و انیمیشن موتورخانه هستم نا گفته نماند قبلا هم تجربه این کار رو داشتم مشکل اینجاست که وقتی فایل رو داخل مکس import میکنم تمام آبجکتهام + تمام لوله کشیهام کاملا دفرمه میشه و به هیچ دردی نمیخوره همه جوره هم امتحان کردم از مکس 9 تا 2012 ولی نشد براتون هم عکس هم فایل کد رو میگذارم خواهشا کمکم کنید پای آبرو وسطه.
(واقعا متشکرم)

پیوست ها

• max.jpg
    max.jpg
    271.8 کیلوبایت · بازدیدها: 38
  • 2000.rar
    2.9 مگایابت · بازدیدها: 65

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.نیم ساعتی وقتم رو گرفت اما درست نمی شه.فکر کنم چون با سیستم مدل سازی مش توی اتوکد درست کردید اینجوری شده.
من کد سه بعدیم بد نیست.خیلی ترفند زدم انواع خروجی ها رو گرفتم اما نشد.شرمنده:rose:

ahoorass

Member
سلام دوست عزيز فايل اتوكد رو با فرمت fbx ذخيره كن ( export )
بعد با ماكس import كن اگه درست نشد خبر بده تا باز راه هاي ديگه رو امتحان كنيم .

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
من اینکارو کردم.همه فرمت ها رو تست کردم.درست نشد.
اشتباه دوست ما این بود بیش از حد تو اتوکد مدل کرد.
اتوکد برنامه ای هست که بر مبنای وکتور کار میکنه.یعنی یه منحنی ممکن هست بینهایت نقطه داشته باشه
اما الگوریتم مکس روی حالت مش هست.یعنی فیس فیس جدا جدا که از تعدد فیس ها منحنی درست میشه.
تبدیل این 2 به هم مشکلات رو پدید میاره
من چندتا چیز عجیب دیدم یکی اینکه بلاک ها هر کاری کردم نمی ترکید.
نمی دونم از تکنیک خاصی تبعیت میکنین بگین.

AREF عزیز دشمنت شرمنده خیلی لطف کردی ممنون از توجهتون

ahoorass عزیز با تشکر فراوان از شما ترفند شما عالی بود 100 جواب میده خیلی خیلی ممنونم

AREF عزیز خدمت شما عرض کنم من این کار رو یک بار از اتوکد به مکس بردم وقتی که هنوز لوله هاش رو نکشیدم بعد یه سری تغییراتی رو بهش دادم و آبجکتهایی که میخواستم رو ساختم بعد خروجی object گرفتم بردم داخل کد لوله کشی کردم بعد که خواستم دوباره بیارمش تو مکس به مشکل خوردم.
البته من میتونم هر کدوم از آبجکتهام رو بترکونم با کد 2011 در هر صورت پسوند fbx که دوستمون گفتن به خوبی مشکلم رو حل کرد.

ssevil

Well-Known Member
سلوم
یه چیه عجیب
من اتوکد سه بعدی خیلی کار کردم
اما فایل شما رو وقتی ایمپورت می کنم ارور عجیب می ده
حلا بگذریم:green:
نیگا تو اتو کد قبل از 3دی کردن اگه یه کم با این عددها سگمنت هارو بالا ببری
بعضی وقت ها برای ایمپورت کردن بهتر جواب می ده:)

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    137 کیلوبایت · بازدیدها: 19

جدیدترین ارسال ها

بالا