اتصال subdomain به سرور ديگر

behzad_jo0on

New Member
سلام خسته نباسيد
ميدونم اين سوال تكراري
جستجو كردم در موردشم خوندم در سايت مجيد هم بود ولي سر در نياوردم

من سايتي با دامنه .com دارم ميخوام ساب دامنه اي به يك هاست ديگر بر روي سرور ديگر متصل كنم يه طوري كه تمام صفحات مربوط به اون هاست جديد با اون ساب دامنه لينك بشه

اين كار رو بدون دانشي انجام دادم :
در كنترل دامنه DNS هاست جديد رو اضافه كردم .
سپس ساب دامنه رو در هاست جديد add كردم

به اين صورت : subdomain.site.com

كار كرد درست شد هموني ميخواستم شد
ولي گاها قطع ميشه و دوباره وصل ميشه
مدام اين طور تكرار ميشه
در صورتي كه چك كردم قعطي از هاست نيست
ارتباط ساب دامنه با هاست قطع ميشه

ميشه لطف كنيد و بگين مشكل كجاست ؟

ممنونم

Mozafary

Member
شما نیاز به ساخت یک A Record در DNSهای هاست مروبوط به site.com دارید که اتصال subdomain.site.com را به هاست مورد نظر برقرار کند.

behzad_jo0on

New Member
بله در يكي از ارسال ها ديدم
ولي نميدونم چطوري ميشه ساخت
در هاست اصلي من از cpanel استفاده ميشه
ولي هاست فرعي نميدونم
ميشه طريقه ساختشو به من اموزش بدين

Mozafary

Member
با دسترسی به cpanel نمیشه.باید به پشتیبان هاست بگی برات این کار رو انجام بده،منظورم پشتیبان site.com هست.موضوع به هاست subdomain.site.com مربوط نیست

behzad_jo0on

New Member
How do I create an A record for my domain?

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]To manage your custom A records, please follow these steps below: [/FONT]
  1. [FONT=arial,helvetica,sans-serif]Login to the Members Control Panel at https://controlpanel.netfirms.com[/FONT]
  2. [FONT=arial,helvetica,sans-serif]Click Domains[/FONT]
  3. [FONT=arial,helvetica,sans-serif]Click Domain Manager[/FONT]
  4. Click Add
  5. Click the Subdomain tab
  6. In the A record section, refer to the Enter a subdomain box and enter either www or a subdomain of your choice
  7. In the IP Address box, enter the IP address to point your A Record to
  8. Click Add
GUIDELINE: A[FONT=arial,helvetica,sans-serif] records are used to map domain names and web server IP's. For instance, www.yourdomain.com OR subdomain.yourdomain.com can be mapped to an IP address. For your www.yourdomain.com to be mapped to an IP address, simply enter www in the field in front of yourdomain.com[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].

WILDCARDS: To configure a wildcard A record click here.
[/FONT]

Mozafary

Member
به پشتیبان هاست بگو حل میشه.
(دامنه هم بسته به اینکه کجا ثبت شده باشه ممکن امکانش رو داشته باشه)

behzad_jo0on

New Member
من با مدير هاستم صحبت كردم
گفت كه بايد به مدير هاستي كه ساب دومين قراره روش سوار شه بگي نه من

درست اين حرف ؟

Mozafary

Member
شما یه هاست خریدی برای site.com
یه هاست هم برای subdomain.site.com
کسی که باید انجام بده هاست site.com هست.

omid4u

New Member
از سایت های مدیریت dns استفاده کنید
البته اگه شرکتی که از آن دومین ثبت کردید امکان A Record را بهتون نمیدهید و یا اینکه دسترسی به پنل ثبت دامنه خود ندارید از روش زیر استفاده کنید
شما باید یک A Record بسازید و بوسیله ان ساب دومین مورد نظر را به ای پی سروری که میخواهید متصل کنید
شما میتوانید برای این کار از سرویس رایگان https://www.dnspark.net استفاده کنید
این جور سایت های مدیریت dns زیاد هست یک سرچی بکنید پیدا میشه شما اول باید dns دامینتون را به dns که این جور سایت ها بهتون میدهند تغییر دهید حالا بوسیله این سایت ها دامینتون و ساب دامین ها را به سروری که میخواهید وصل کنید مثلا یک A Record میسازید به اسم blog و ای پی سروری را وبلاگتون میخواهید روش ست بشه را میدهید حالا با رفتن به http://blog.site.com شما به سروری که از قبل مشخص کردید وصل میشوید
حالا برای اینکه مثلا بقیه ساب دامین ها روی سروری دیگری باشه مجدد یک A Record میسازید ولی به جای blog علامت * میگذارید این طوری همه دامین و ساب دامین شما به جز ساب دامین blog به ای پی دوم ارسال میشوند.

یک مزیتی که استفاده از ای سایت های مدیریت dns داره اینه که لازم نیست هر وقت که سرور عوض میکنید مجدد dns ها دامین را هم تغییر دهید و برای چندین ساعت سایتتون غیر قابل دسترس باشه فقط با وارد شدن به پنلتون و تعویض ای پی ها از همان لحظه به بعد به سرور جدید منتقل میشوید دوم اینکه اکثر این سایت ها امکانات Mail Forwarding و کلی امکان دیگر هم بهتون میدهند که خیلی بدرد میخوره

----
اگه دامینتون را از onlinenic ثبت کردید از سایت www.dns-diy.net برای این کار استفاده کنید.

behzad_jo0on

New Member
توضيحاتتون فوق العاده بود
ممنونم ازتون
فقط يه موضوع روشي دارين تا اي پي هاست دوم رو بتونم مطمئن پيدا كنم از طريق cmd ويندوز درسته ؟
و اين سايت مطمئن هست ؟ يعني آسيبي به سايتم نزنه ؟

بازم ممنونم

behzad_jo0on

New Member
يه موضوع ديگه :

A record همون child server نيست ؟
من تو كنترل پنل دامينم يه چنين سرويسي دارم كه ميتونم يه ساب دومين بسازم و زيرش يه ip بدم

اين همون كارو انجام ميده ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا