اتصال به بانک سامان

pesarelor

Member
PHP:
<form action="https://acquirer.sb24.com/CardServices/controller" method="post">
<input type="hidden" id="Amount" name="Amount" value="1">
<input type="hidden" id="MID" name="MID" value="00025004-02">
<input type="hidden" id="ResNum" name="ResNum" value="603">
<input type="hidden" id="RedirectURL" name="RedirectURL" value="http://127.0.0.1/process.php">
<input name="B1" value="Send" type="submit">
</form>
ظاهرا همین یه تیکه کد میتونه کاره ما رو انجام بده.پس اون همه nusoap و... که تو یه پک هست به عنوان اتصال به بانک سامان چیا هستن ؟اصلا nusoap کجای این فرم یا درخواست لازم میشه ؟

P.H.P

Member
سلام soap پرداخت رو تایید میکنه. اگر تایید نشه تا 24 ساعت آینده به عنوان کنسلی به حساب برگشت داده میشه. این فرم هم soap نیاز نداره و فقط ارسال اطلاعات هست موفق

pesarelor

Member
soap پرداخت رو تایید میکنه.
خب عملیات تایید یا کنسل یا ... توسط بانک پردازش میشه و مقدار تایید یا کسنل بودنش رو به http://127.0.0.1/process.php ارسال میکنه.خب این وسط soap رو هاست ما باید چیکار کنه؟شماره تراکنش رو در بانک چک کنه ؟

P.H.P

Member
باید چک کنه و تایید کنه که پرداخت برای محصولی که انجام دادی با موفقیت انجام شد و در سایت ثبت شد بعد مبلغ رو به صورت کامل به حساب طرف واریز میکنه موفق

pesarelor

Member
باید چک کنه و تایید کنه که پرداخت برای محصولی که انجام دادی با موفقیت انجام شد و در سایت ثبت شد بعد مبلغ رو به صورت کامل به حساب طرف واریز میکنه موفق
من به کل گیج شدم با هر جوابی که میدید برا من سوال های بیشتری پیش میاد.
باید چک کنه و تایید کنه یعنی چی؟
خب سایت بانک سامان همه پردازش ها رو انجام میده و مبلغ رو به حساب مشتریک اون پین کد واریز میکنه و نتیجه واریز شدن و مقدار مبلغ و به process.php برگشت میده . خب تا اینجا که استفاده ای از soap نشده و بعدش هم نخواهد شد.
خب پس کجای کار باید از soap استفاده کنیم ؟
ممنون از راهنمایی که میگید ولی در کل اگر کامل تر بگید سرعت عمل کار و دریافت توضیحات شما بهتر میشه.شاید حرف های شما برای یه شخصی باشه که با بقیه بانک ها کار کرده باشه و بتونه اینو بفهمه ولی متاسفانه من برا اولین باره میخوام به بانک ها متصل بشم.میخواستم اسکریپت اماده استفاده کنم ولی خب دیدم سایت مطئنی که انتشار بده نیست و ممکنه تو کد ها دست برده باشن برا همین گفتم خودم بنویسم بهتره. ولی نیاز به اطلاعات اولیه دارم.:rose:

آخرین ویرایش:

payamsp

Member
من هم توي اتصال به بانك سامان همين مشكلاتي كه " pesarelor " گفت رو دارم اگه يكي از دوستان اين كاره لطف كنه و يه توضيح كامل در اين زمينه بده ممنون ميشم .

D.A.V.O.O.D

Member
سلام
وقتی پرداخت با موفقیت انجام می شه و به سایت شما انتقال داده میشه ، شما باید چک کنی که $_POST['State'] برابر با 'OK' باشه ، اگه OK بود ، فرض کنیم قرار کد شارژ نشان داده بشه ، شما به محض اینکه کد شارژ رو به مشتری نشون دادی با SOAP به بانک اعلام می کنی که پرداخت با موفقیت انجام گرفته و جنس تحویل داده شده ، بانک پس از اعلام شما ، پولی که به حساب شما واریز شده است را به صور کامل تایید می کنه ( اگه تایید نکنی به حساب مشتری پول پس داده خواهد شد )

موفق باشی

Mohammadreza

Well-Known Member
شما به محض اینکه کد شارژ رو به مشتری نشون دادی با soap به بانک اعلام می کنی که پرداخت با موفقیت انجام گرفته و جنس تحویل داده شده
كد اينو ممنون مي شم بگزاريد !

جدیدترین ارسال ها

بالا