با سلام خدمت تمامي اساتيد
من زياد از اينترنت استفاده ميكنم و هر بار مجبور به پرداخت مبالغ قابل توجهي جهت قبض تلفن هستم .
در شهر ما به غير از اينترنت ديال آپ امكان ديگري مانند اي دي اس ال نداريم .
ولي كافي نت هايي هستند كه ميتوان از آنجا به اينترنت وصل شد .
سوال من اين است آيا راهي وجود دارد تا من مجبور به پرداخت هزينه هاي سرسام آور بخاطر كار در اينترنت نباشم و يا هزينه ها كاهش يابد .
من هر سري بايد مبالغ زيادي جهت قبض تلفن بپردازم .
آيا ميتوانم امكانات كافي نت ها ر ابراي استفاده شخصي و در منزل راه اندازي كنم ؟ اين كار به چه هزينه هايي نياز دارد . چون در شهر ما و جاهاي ديگر افراد زيادي كافي نت راه اندازي ميكنند ميخواهم بدانم هزينه هاي اين كار به چه صورت مي باشد ؟
خلاصه اگر راهي هست تا من بتوان هزينه هاي ناشي از اتصال به اينترنت را كاهش بدم به من بگوييد .
لطفا تفاوتهاي كافي نت و آي اس پي رو هم براي من توضيح بديد .
متاسفانه كافي نتهاي شهر ما من را راهنمايي نكردنند .
آيا راهي هست كه در قبال وصل شدن زياد به اينترنت هزينه ها كمتر باشند ؟ لطفا پاسخ دهيد .
با تشكر از تمام دوستان منتظر پاسخها و راهنمايي هاي شما هستم .
من زياد از اينترنت استفاده ميكنم و هر بار مجبور به پرداخت مبالغ قابل توجهي جهت قبض تلفن هستم .
در شهر ما به غير از اينترنت ديال آپ امكان ديگري مانند اي دي اس ال نداريم .
ولي كافي نت هايي هستند كه ميتوان از آنجا به اينترنت وصل شد .
سوال من اين است آيا راهي وجود دارد تا من مجبور به پرداخت هزينه هاي سرسام آور بخاطر كار در اينترنت نباشم و يا هزينه ها كاهش يابد .
من هر سري بايد مبالغ زيادي جهت قبض تلفن بپردازم .
آيا ميتوانم امكانات كافي نت ها ر ابراي استفاده شخصي و در منزل راه اندازي كنم ؟ اين كار به چه هزينه هايي نياز دارد . چون در شهر ما و جاهاي ديگر افراد زيادي كافي نت راه اندازي ميكنند ميخواهم بدانم هزينه هاي اين كار به چه صورت مي باشد ؟
خلاصه اگر راهي هست تا من بتوان هزينه هاي ناشي از اتصال به اينترنت را كاهش بدم به من بگوييد .
لطفا تفاوتهاي كافي نت و آي اس پي رو هم براي من توضيح بديد .
متاسفانه كافي نتهاي شهر ما من را راهنمايي نكردنند .
آيا راهي هست كه در قبال وصل شدن زياد به اينترنت هزينه ها كمتر باشند ؟ لطفا پاسخ دهيد .
با تشكر از تمام دوستان منتظر پاسخها و راهنمايي هاي شما هستم .