اتحاديه صنف نرخ فلش كاران

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خوب توي نت اگه يه سرچ بزنيد مي بينيد كه قيمتهاي متعددي براي انجام پروژه ها وجود دارد .

گفتيم توي اين انجمن يه اتحاديه تشكيل بديم براي نرخ گذاري بر روي پروژه ها كه منصفانه باشه .

دوستاني كه مي تونند در اين تاپيك فعاليت كنند آمادگي خودشون رو اعلام كنند .

تعداد كاربر ها محدود = 3 نفر

موفق باشيد

DaDaDooDoo

کاربر VIP
سلام ، خیلی عالیه ... من اگه تجربه داشتم حتماً کمک می کردم ، اما خوبه که دوستایی که تجربه بیشتری دارن حتماً این کارو جدی بگیرند ...
ممنون آقای آونگ .

evt

Member
تعیین نرخ قیمت برای کارهای فلش کار سختی است . تنوع کاری در این حیطه زیاد است و سلیقه ای میشه قیمت گذاری کرد .
اگر کار دقیقی هم بشود و قیمت های دقیقی هم تعیین شود ، تا زمانی که زیر نظر وزارت کار نرویم ، هیچ زمانت اجرایی وجود ندارد .

bamshad

Well-Known Member
اگه خواستید میتونید روی من حساب کنید
بنده شاید جدیدا با فلش کار نمیکنم ولی یکی از فلش کارهای قدیمی هستم که از ماکرومدیا فلش 5 این برنامه رو دنبال کردم
ممنون

سلام آونگ جان
خیلی کارخ حوبیه من حاضرم فعال باشم.شما شروع کن که تجرنه ات بالا تره

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

دوستاني كه تجربه بالايي در تهيه ساخت Cd مولتي مديا - تيز ها - بنر ها - وب سايت هاي فول فلش و غيره .... دارن يه پ. خ به من بدن و

نرخ كار هاشون رو برام بفرستن .

البته قيمتي كه ميديد بر اساس كاري باشه كه انجام مي ديد .

مي خوام اينجا يك مرجع كامل براي فلش كاران كل ايران باشه و هركس دنبال قيمتي چيزي هست به اينجا بياد و ليست قيمت هاي

ما رو بگيره .

اينجوري هم كار براي User هامون فراهم ميشه هم انجمنمون از ايني كه هست بهتر ميشه .

به اميد روزي بهتر .

فقط اينكه پ.خ كنيد اينجا نذاريد

موفق باشيد

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

تعیین نرخ قیمت برای کارهای فلش کار سختی است . تنوع کاری در این حیطه زیاد است و سلیقه ای میشه قیمت گذاری کرد .
اگر کار دقیقی هم بشود و قیمت های دقیقی هم تعیین شود ، تا زمانی که زیر نظر وزارت کار نرویم ، هیچ زمانت اجرایی وجود ندارد .

شما درست ميگيد . ولي وقتي كسي كه مي خواد كاري رو انجام بده به ليست قيمت هاي اين انجمن بياد . 80 % به يكي از كاربراي همين

انجمن سفارش رو مي ده . چون مي بينه كاري كه مي خوان واسش انجام بدن ليست قيمتش گذاشتس و قبل آمادگي كامل رو داره .

انشاالله به وزارت كار هم ميشكه . پله . پله . فعلا ما اين كار رو بر اي يك مدت آزمايشي انجام ميديم .

موفق باشيد

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

دوستان خودم مي دونم ايده جالبيه .

كسي نمي خواد فعاليت كنه ؟؟؟

نگيد نگفتي !

منتظرم .

موفق باشيد

++Hadi++

Active Member
می تونه خیلی عالی باشه ...
فقط به یاد داشته باشین که حیطه فلش خیلی متنوع و گسترده هست و نمی شه مثلا یه قیمت یا یه عرف رو کلی تعیین کرد .
مثلا می شه یه سایت دو بعدی رو جوری حرفه ای طراحی کرد که یه سایت 3 بعدی جلوش کم بیاره مثلا من یه نمونه از drawing api دیده بودم که هنوز تو کف اون موندم.
بای...

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

با تشكر از محسن عزيز و كليه دوستاني كه در تهيه اين مجموعه همكاري كردند !

ليست قيمت ها با بر آوردي كه شد در يك تاپيك در سر تيتر انجمن قرار ميگيره .

موفق باشيد :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا