سلام حامد جان خوبی دستت درد نکنه خوب شده.
از نوری که از بیرون اومده و داخل رو روشن کرده خوشم اومد.
راستی این آواتارت بد جور آدمو نشونه میره موقعه تایپ دستام میلرزید که نکنه چیزی بنویسم خوشش نیاد بعد من نشونه بره و یه گوله خالی کنه ...![]()
عحب کاریه !!!!!
آدم احساس سرما رو تو خودش احساس میکنه واقعا آفرین بر استاد بزرگ
همه چیز عالی آخه من چی بگم دیگه ترکوندی .. . ... .. . فقط بکم با فرش مشکل دارم
پیشنهاد برای تاپ گالری
منم خوشم اومد ...
متریال کف بسیار عالی
نور طبیعی خیلی خوب
نور مصنوعی نداره
اون گلدونه رئال نیست
تابلو عالی
کادربندی نه چندان خوب (من ترجیح میدم به جای دیدن این همه کف و سقف خود فضا رو بیشتر ببینم ... شاید اگه یه مقداری تناسبات رزولیشن رو تغییر بدی بهتر بشده)
ولی در کل شما به درجه استادی رسیدی(اسمایل بروسلی)
یه پیشنهاد هم برای عکس آواتار ... پنجه بوکس![]()
سلام حامد جان
همه رو بچه ها گفتن منم چند تا چیز اضافه میکنم
محاسن:
- نور خوبی که از پنجره وارد اتاق میشه، کلا از این قسمتش خیلی خوشم اومد
- کف اتاق
- تابلو ها
معایب:
- زاویه دوربین، با فرشید موافقم بهتر بود دوربین فضای کلی تری از اتاق رو نشون میداد یا حداقل همین کار باشه اما دیوار سمت راست توی رندر نیفته
- متریال چوب تیرهای سقف؛ رنگ مناسبی نداره به طوری که باعث شده جزئیات لبه های تیر از بین بره (سطح عمودی و افقی تیر از هم قابل تشخیص نیست، خصوصا توی تیر دوم)
با خود تیر موافقم اما نه اینقدر کم قطر، بهتره بود یکم هم از لبه دیوار فاصله میگرفته البته اگر مسئله سازی ای پیش نیاد
- میز (خود میز مشکلی نداره اما هر وقت آبجکت اماده استفاده میکنیم باید به فضایی که قراره داخل اون باشه نیز توجه کنیم، یا اون رو ویرایش کنیم) علت شما فقط کافیه همین میز رو چند بار روی این سطح بکشی باید فاتحه پارکت رو بخونی این میز با اون پایه استیل لاک و پارکت رو به راحتی خراش میده که اگر چند بار هم بهش اب برسه ........
برای این جور مواقع باید یک کفی پلاستیکی، کف پایه های استیل قرار بگیره تا این اتفاقات کمتر بیفته
مثلا صندلی ها زیر پایه هاشون کفی فلزی دارند، اما بهتره متریال اون رو عوض کنی و همون پلاستیک سیاهی که همیشه برای پایه های میز و صندلی اشیا و قرار میدن بزاری
اگر همین کف سرامیک بود که مشکلی نداشت
خلاصه اینکه رندر مشکلی نداره و عالی شده؛ فقط توی کارهای بعدی به مسائل ریز هم توجه کن
موفق باشی استاد![]()
بسیار عالی . خیلی حال کردم استاد بزرگ ویری .فقط حس میکنم بیرون یه مقدار اور برایت شده البته فقط یه مقدار(نکشی مارو!)