بی بی کد اتاق نشیمن

hesam_sn

کاربر VIP
سلام. هر چی به امتحانای دانشگاه نزدیکتر میشم علاقم به 3d بیشتر میشه :green:
فضای اتاق و سقف و دیوارا رو خودم درست کردم و از آبجکت آماده برای وسایل داخل اتاق استفاده کردم.
با vray رندرش حدود 7 ساعت طول کشید.
یکی روزه یکی شب :)

پیوست ها

• df.jpg
    df.jpg
    441.7 کیلوبایت · بازدیدها: 45
  • vintage room.jpg
    vintage room.jpg
    437.5 کیلوبایت · بازدیدها: 35
آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
حسام جان کارت عالیه
یه مقدار به نظرم تو انتخاب مبلمان عجله کردی

این فضا با این حال و هوای کلاسیک و ویکتوریایی که داره یه ست مبلمان کلاسیک چوبی ظریف میطلبه.
در کل باز هم زیباست... بهتره تو اینجور کارها دیوار سفید هم داشته باشی تا رنگ های قهوه ای و تیره رنگ اتاق رو خفه نکنن... الان خیلی رنگی شده
به نظرم دیوار سفید با سقف روشن برای این فضا بهتر جواب میده
Victorian-and-Classic-Interior-Decor-Design-Ideas-1.jpg.pagespeed.ce.aYTKynSTh4.jpg

victorian-interior-03.jpg

hesam_sn

کاربر VIP
حسام جان کارت عالیه
یه مقدار به نظرم تو انتخاب مبلمان عجله کردی

این فضا با این حال و هوای کلاسیک و ویکتوریایی که داره یه ست مبلمان کلاسیک چوبی ظریف میطلبه.
در کل باز هم زیباست... بهتره تو اینجور کارها دیوار سفید هم داشته باشی تا رنگ های قهوه ای و تیره رنگ اتاق رو خفه نکنن... الان خیلی رنگی شده
به نظرم دیوار سفید با سقف روشن برای این فضا بهتر جواب میده

دیوار اول روشن بود بعد عوضش کردم الانم فکر میکنم همون اولیه بهتر بود. مبل هم همین رو داشتم استفاده کردم. اینم چرمه خوبه دیگه:green::cool: ولی راست میگی مبل چوبی بهتر بود.

آخرین ویرایش:

saeedmagic

Member
می بینم که پرده دار شد کارت :دی
واقعا کاره خوبی شده منم با نظر فرشی موافقم خفس فقط یه خورده

reza_cg

Member
کارات خیلی خاصه حسام جون....
نور پردازیت خیلی منحصر به فرده...
عاشق کاراتم...
خیلی دلنواز شده...
:rose:

hesam_sn

کاربر VIP
می بینم که پرده دار شد کارت :دی
واقعا کاره خوبی شده منم با نظر فرشی موافقم خفس فقط یه خورده
بابا دقت :green: ویندوز 64 بیت نصب کردم پرده هم اضافه شد:)
یه رندر جدید هم گذاشتم که شبه. دیوار و سقف رو سفید کردم
کارات خیلی خاصه حسام جون....
نور پردازیت خیلی منحصر به فرده...
عاشق کاراتم...
خیلی دلنواز شده...
مرسی:wink:

آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
سلام
من مدتی دارم کارتو دنبال میکنم من خودم دارم به لطف استادی کارامو از فیلد معمولی به رال تغییر میدم...چرا اینو گفتم...من خودم قبلا کارام تقریبا مثل تو بود بی روح و چیپ...ولی میدونی سه تا نکته بهت میگم که اگر خوب رعایت کنی همه چی حله(کسی به راحتی اینارو بهت نمیگه:cool:)منت نمیزارم خدایی نکرده میگم قدرشو بدونی پای همه این نکته ها هم پول هم وقت همحوصله خرج شده
1 - اگر میخوایی فیلد کاریتو عوض کنی و کارای رال بزنی مستلزم زمان زیاد،حوصله،و عوض کردن کامله دیدته(یعنی واقعا خوب به فضا و اجسام واقعی رو ببنی و درکت از صحنه بالا ببری)(مواضب باش چون وقتی وارد این فیلد میشه دیگه به سختی میتونی با سیستمه قدیمیت که صحنت و ستاپ میکردی کار کنی.
2 - همیشه اول نور فضا رو ستاپ کن بعد آبجکت بزار توی صحنه(نور مهمترین مبحثه رندر مکسه) مراقب سایه های نور باش...
3 - کارای خوب همیشه یک فکر خوب پشتشه یعنی یه کانسپت عالی و تمرکز کامل روی متریال و گزینه های که باعث از بین رفتنه نویز میشن(به نظر منم این حرف درسته کسایی که با وی ری رندر میگرن اگر رندر تاپی بیگرن خیلی با ارزش تر از فرای رندر چون اون 90 درصد فیزیکالی یعنی صحنه رو بده 80 درصد کارو خودش انجام میده ولی یو هو 2 روز رندره یه صحنه طول میکشه یا مثلا 8 یا 9 ساعت

و نکته باقی مونده اینکه واقعا کارات به یو وی کردن متریال و تکسچرات نیاز داره(هرچی تکسچر بزرگتر کفیت کار بالا تر و رم اشغال تر )

کاراتو دنبال میکنم و جا نزن...

علی یارت

جدیدترین ارسال ها

بالا