Hamed
Active Member
بازم حامد با یه کار جدید :دی
حامد جان محاسن کار که مشخصه، همه هم میبینن و نیاز به بازگویی نداره،مستقیم میرم سراغ ایراداتی که نبودنشون میتونست کار رو به یه کار "عالی" تبدیل کنه.
اولین چیزی که تو ذوق میزنه عمق میدان هست، مخصوصا توی رندر اولی، چهار پایه ای که نزدیکه دوربینه قسمت بالاش شارپ هست و پایه هاش خارج از فکوس دوربینه، در همین حال چهارپایه ای که چند متر عقبتر هست هم قسمت بالاش کاملا شارپ و پایه هاش خارج از فکوس لنز هست، یا مثلا توی همون رندر لبه ی میز که پشت نشیمنگاه چهارپایه جلویی هست از فکوس خارج شده. و توی رندر دوم هم گلدون و هم پنجره و درختای بیرون کاملا در کانون لنز قرار دارند.
این حالت عمق میدان با نوع لنزی که استفاده کردی زیاد هماهنگ نیست، شاید در واقعیت بشه همچین عمق میدانی ایجاد کرد اما از نظر من به عنوان یه بیننده خیلی مطلوب نیست و عیب محسوب میشه.
پیشنهاد میکنم لنز ها رو واقعی ست کنی و رندر تایم بالاتر رو به جون بخری و از عمق میدان خود دوربین استفاده کنی که چند حسن داره، یکیش اینکه عمق رو متناسب با لنز و تنظیمات دیاف و اینا برات ایجاد میکنه، و مورد بعدی اینکه در رفلکت ها و رفرکت ها فکوس میکنه، چیزی که به سختی میشه بعد از رندر انجامش داد...
مورد بعدی ترکیب بندی و کادربندی کار هست که انگار خیلی براش وقت نزاشتی، کامپوزیشن میتونست خیلی بهتر از اینا باشه، سعی کن عکس های قویتری رو رفرنس کادر بندی و چیدمان المانهای کارات قرار بدی.
فعلا غیر از اینها نکته ی خاص دیگه ای نیست که جلب توجه کنه، یه سری موارد هم سلیقه ای ئه و دلیلی بر تذکرش نمیبینم.
همینقدر هم اینارو گفتم چون دوستت دارم، چون میبینم با عشق کار میزنی، حیفه تو این سطح رهاشون کنی.
موفق باشی.
درود
بابا یک ساعت نوشتم همش پرید دیگه حوصله ندارم جواب بدم شرمنده...نمدونم چرا اینجا هر وقت زیاد تایپ میکنی اگر تو وردی جایی کپی نکنی میپره.... به هر حال لپ کلام زمانه و وقت ...
علی علی