بی بی کد اتاق شطرنج :)

Hoomehr

New Member
سلام دوستان اینم یه کار تقزیبا هنی امیدوارم دوست داشته باشین منتظر هستم نظرهاتون رو بخونم :)

آپدیت شد

پیوست ها

• clasic best.jpg
    clasic best.jpg
    764.1 کیلوبایت · بازدیدها: 87
  • clasic bes2t.jpg
    clasic bes2t.jpg
    1 مگایابت · بازدیدها: 95
  • clasic 2 post 2.jpg
    clasic 2 post 2.jpg
    716.3 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • clasic 2 pos 3.jpg
    clasic 2 pos 3.jpg
    532.1 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • clasic 2 pos.jpg
    clasic 2 pos.jpg
    648.1 کیلوبایت · بازدیدها: 36
آخرین ویرایش:

Sisili boy

Member
کار جالبی شده و خسته نباشین.

مشخصه که سعی کردی خودت متریال سازی مدل ها رو انجام بدی که خوبه ولی نکته ای که باید دقت کنی تو شیدر سازی مبحث مهم رفلکت و نویز هستشٍ که با کمی دقت حل میشه. سعی کن تنظیمات reflect و reflect glossiness و ior رو جوری هماهنگ کنی که هم به انعکاس مناسب برسی و هم روی گوی متریالت نویز دیده نشه.

رندر کم نویز تر بگیر و اضافه کن.

موفق یاشی

Hoomehr

New Member
من یکم شیدر سازیم ضعیف هست تا اینجا هم به لطف شما دوستان یاد گرفتم البته کلاسای مجید انلاین ثبت نام کردم امیدوارم انچه که میخوام بدست بیارم ازین کلاس ها
مثلا من اول یه رندر از همین کار گرفتم که شیشه های رنگی داشت اما نتونستم نور رنگی ازش خارج کنم میزارم تا ببینید هرکس میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

پیوست ها

• shishe rangi1.jpg
    shishe rangi1.jpg
    258.3 کیلوبایت · بازدیدها: 25

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام و خسته نباشی کار قشنگیه ولی ضعف اصلی متریال و نوره . . .
تو یکی از رندرات با اینکه نور زیاده ولی پر نویزه . . .
سابدیواید نور و متریالتو بالا ببر تا این اتفاق نیفته . . .
موفق باشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.
خوب شده آفرین
موقع import از اتوکد عدد maximum surface divisonرو 0 بزار که حجم منحنی پله پله نشه
اوربرایت هارو هم درست کن
اگه اشتباه نکنم گاما 2.2 رو فقط از توی کالر مپینگ دادی و از بیس خود برنامه تنظیم نکردی.

m.n1362

Member
سلام لازم نیست همه سابدیوارو بالا ببرید dmc رو بذاری min 3 max 6...سابدیو کلی رو هم 2.....

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مجدد.کارهاتو توی پست اول بزار و یه پست جدید بده مثلا پست اول آپدیت شد که ما بفهمیم آپدیت شده و بیاد بالای تایپیکها
خوب شده.عدد اندازه خورشید منظورم size multiply رو بزرگ کن که سایه ها یه مقدار نرم بشن.
رفلکت رو کم کن و گلاسی بازی کن.آموزش های vis corble دیدت رو عوض میکنه.حتما تهیه کن.اگه خواستی پست خصوصی بده لینک دانلود بدمت

Hoomehr

New Member
بچه ها کسی اکانت سی جی پرشیا رو نداره اجازه عضو شدن نمیده خیلی احتیاج دارم

جدیدترین ارسال ها

بالا