بی بی کد اتاق سبز

*farshid*

کاربر VIP
من بلاخره نفهمیدم اینو واسه کدوم مسابقه میخوای بفرستی.
موضوع مسابقه چیه؟ ؟ ؟
با گذاشتن یه ست میز و صندلی مگه می شه برنده ی مسابقه رندرینگ شد ( اون هم از نوع آماده). منم مثل خیلی از بچه ها نفهمیدم چرا مدلسازی کارت اینقدر زمان برده
در واقع مدلی تو کارت دیده نمیشه که بخوای 2 -3 هفته روش وقت بذاری.
حتی قرنیزی هم دیده نمیشه بین کف و دیوار.:-?
اگه هدفت ساخت یه کپی از یه کار دیگست حداقل یه نمونی خوب و واقعی اجر شده رو مدلساز کن.
من واقعا هدفتو از این کارت نفهمدم. اگه هدفت تمرین باشه اولش بگو تا دوستان راهنمایت کنن.:rose:

آخرین ویرایش:

n.nabeghe

Member
من بلاخره نفهمیدم اینو واسه کدوم مسابقه میخوای بفرستی.
موضوع مسابقه چیه؟ ؟ ؟
با گذاشتن یه ست میز و صندلی مگه می شه برنده ی مسابقه رندرینگ شد ( اون هم از نوع آماده). منم مثل خیلی از بچه ها نفهمیدم چرا مدلسازی کارت اینقدر زمان برده
در واقع مدلی تو کارت دیده نمیشه که بخوای 2 -3 هفته روش وقت بذاری.
حتی قرنیزی هم دیده نمیشه بین کف و دیوار.:-?
اگه هدفت ساخت یه کپی از یه کار دیگست حداقل یه نمونی خوب و واقعی اجر شده رو مدلساز کن.
من واقعا هدفتو از این کارت نفهمدم. اگه هدفت تمرین باشه اولش بگو تا دوستان راهنمایت کنن.:rose:

يه مسابقه ي خصوصي هست. بين دوستام. بين خودمون 20 نفر مسابقه گذاشتيم.

n.nabeghe

Member
دوستان شما راست ميگين. چون من نداشتم آرچ اينترو ها رو خودم درست كردم و اين طوري دراومده. ولي هر چي باشه بهتر از اينه كه همون آرچ اينترو رو كه ميگين باز كنم و ازش كپي كنم. چند بار هم گفتم . من به عكسي كه بود نگاه كردم و صحنه رو درست كردم. فقط نتونستم لامپ رو درست كنم . و چون تو آرچ مدل ، مدل آماده اش رو داشتم از اون استفاده كردم. لطفا به نوشته هاي قبلي من توجه كنيد. گفتم پاره وقت. يعني روزي نيم ساعت. بهتر بود زمان نمي گفتم. من فقط خواستم نظر شما رو قبل از جمعه شب بدونم كه برم پيش دوستام رندر رو نشونشون بدم. حالا همچين ميگين ، انگار خواستم 10 ميليون واسه كارم از يكي بگيرم كه ميگين كپي. من از اين صحنه خوشم اومد و بازسازيش كردم. حالا ديگه اين همه گير دادن لازم نيست كه ...

Farrokh

Active Member
ساختن دوباره ی یک صحنه مشکلی نداره و بچه ها فقط نظر شخصیشون رو ابراز کردند نه اینکه بخوان اعتراض کنند

فقط لطف کنید چند تا وایر فریم از کارتون بگذارید
چند تا اسکرین شات از فایل هم بذارید

ممنون

n.nabeghe

Member
ساختن دوباره ی یک صحنه مشکلی نداره و بچه ها فقط نظر شخصیشون رو ابراز کردند نه اینکه بخوان اعتراض کنند

فقط لطف کنید چند تا وایر فریم از کارتون بگذارید
چند تا اسکرین شات از فایل هم بذارید

ممنون

باشه. امشب رندر اصلي رو مي گيرم. سايزش رو بزرگ تر مي كنم و تغييراتي هم توش دادم. تا فردا همراه با واير فريم مي ذارم تو فروم

Ultra3D

Well-Known Member
دوست عزیز ناراحت نشو
باید قبل از این که تاپیک رو می زدی قوانین این بخش رو می خوندی که می گه که اگر از مدل آماده استفاده کردی باید بگی که کدوم رو مدل کردی و کدوم رو Merge کردی ...

حتی باید می گفتی که رفرنس کارت از Archinetrior هست تا این همه شک و بدبینی ایجاد نشه ...

اگه اینا رو همون اول می گفتی دیگه گیر اضافه بهت نمی دادن ... حالا می بینی ... عوض نظرات فنی ، نظرات حقوقی می دن ( تقصیر خودت هست)

البته توضیحات فنی داده شده ... تو کار جدیدت اعمال کن!

n.nabeghe

Member
نمي دونستم دوستان اين همه به جنبه هاي ديگه توجه مي كنن. البته حق با شماست كه اول بايد قوانين رو مي خوندم. ولي من كه تو مسابقه شركت نكردم كه كه بگم اين جاي كار مدل آماده هست و اون جا اين جوريه و ... . فقط گفتم نظراتتون رو بگيد.

آخرین ویرایش:

behrad_mouse

Well-Known Member
چیزی که راجع به کارت دوست دارم توجه به جزییات هست
من کاری به رندرو اینا ندارم به اندازه کافی بحث شد به نظرم اینکه به جزییات توجه میکنی خیلی مهمه
فقط به نظرم تو جزییات توجه کن که یه جا شلوغ نشه و یه جا خالی بمونه(البته محدودیت سیستم هم خیلی دست و پا گیره):wink:
بچه ها هممون مدل استفاده کردیم و استفاده هم می کنیم و یادمونم هست که رو archmodel ها چی نوشته !!!
امیدوارم روز به روز تو کار پیشرفت کنی

آخرین ویرایش:

Farrokh

Active Member
خواهش می کنم یک بار دیگه قوانین گالری رو که توی امضای من هست رو بخونید و برای ارسال کار بعدیتون بهشون عمل کنید تا به مشکل بر نخورید

ضمنا حتما وایر فریم و اسکرین شات هم از کارتون بگذارید

ممنون

n.nabeghe

Member
دوستان فقط يه راهنمايي كوچيك ديگه ازتون مي خوام. بعد از اين كه گفتين صحنه خلوته چند تا چيز اضافه كردم ولي وقتي مي خوام رندر كنم ، وسط build light يهو مكس بسته ميشه. حالا نمي دونم از تنظيمات مي تونم كاري كنم كه تا رندرم در بياد يا نه! خواهشا كمك كنيد. خودم حافظه ي وي ري رو از raycaster بالا بردم ولي جواب نداد. چي كار كنم؟!

behrad_mouse

Well-Known Member
دوستان فقط يه راهنمايي كوچيك ديگه ازتون مي خوام. بعد از اين كه گفتين صحنه خلوته چند تا چيز اضافه كردم ولي وقتي مي خوام رندر كنم ، وسط build light يهو مكس بسته ميشه. حالا نمي دونم از تنظيمات مي تونم كاري كنم كه تا رندرم در بياد يا نه! خواهشا كمك كنيد. خودم حافظه ي وي ري رو از raycaster بالا بردم ولي جواب نداد. چي كار كنم؟!

سلام رم کامپیوترت کم هستش
اگه رو vray frame buffer گذاشتی تیکش رو بردار بذار با buffer مکس بگیره
بعدش کل صحنه رو تو یه فایل جدید merge بده و از اول رندر رو تنظیم کن
object ها رو display as box کن

Farrokh

Active Member
توی قسمت ستینگز
سایز باکت های رندر رو کوچیک کنید

این کار باعث می شه سیستموتو رم کمتری مصرف کنه و در عوض زمان رندر بیشتر می شه
ولی دیگه سیستم رم کم نمیاره که بپره بیرون

n.nabeghe

Member
ممنون دوستان. vray frame buffer رو خاموش كردم و همين طور سايز باكس ها رو رو 16 گذاشتم ولي باز نشد. به نظرم بايد كيفيت رو پايين بيارم. چون باز مي پره بيرون

*farshid*

کاربر VIP
مشخصات سیستمتو بگو تا بتونیم راهنمایی کنیم...
مشکل از رم سیستم هستش. کارای زیر رو انجام بده.
- ****حجم فایلتو چک کن ... اگه رم سیتستمت 2گیگ باشه نباید حجم فایلت بیش از 30مگابایت باشه.در غیر این صورت موقع رندر احتمالا میپره بیرون.
- اگه حجم فایل بالا باشه... حجمهای ساده ای که سگمنت های زیادی دارن رو دوباره مدلسازی کن
- از قسمت سیستم render region رو کمتر کن.
-dynamic memory رو دست کاری نکن... اگه رمت 4گیگ باشه میتونی این عدد رو تا 1024 ببری بالا
- ****** مهمترین قسمت کار استفاده از render to vray raw image file هستش. تو قسمت vray frame buffer تیک render to memory رو بردار و بجاش render to vray raw image file رو استفاده کن. + preview
( این کار قسمتی از وظیفه رم رو به هارد دیسک منتقل میکنه) یعنی اطلاعات رندر نهایی به جای اینکه روی رم ذخیره شه روی هارت ذخیره میشه)
-**** حتما متریال های صحنه رو چک کن تا همه متریال ها vray باشن. یه متریال architectural زمان رندر رو میتونه تا 10 برابر بالا ببره. ( میتونی رو صحنه راست کلیک کنی و از vray scene convertor استفاده کنی تا همه متریال ها تبدیل بشن به vray mtl )
- اگه از irradiance map استفاده میکنی حتما save کن تا هم سرعت کارت بره بالا هم رمت کم نیاره.
- اگه متریال آماده استفاده میکنی حتما subdivision رو چک کن که زیاد نباشن ( برای کار تو 8 مناسبه)
- اگه بازم مشکل داشتی چاره ای نمیمونه جز region render گرفتن از کار...
کارتو 9 قسمت کن و با region رندر بگیر ...بعدش هم تو photoshop بچسبونشون به هم.

Farrokh

Active Member
این اعدادی که گفتید رو چجوری محاسبه کردید که مثلا رم دو گیگ باشه حجم فایل نباید بیشتر از 30 بشه
؟

n.nabeghe

Member
بعد از كلي دستكاري شروع كردم به رندر. ولي چون اندازه ي باكس ها رو 12 كردم ، 17 ساع طول ميكشه. به نظر خودم نور اون دو تا آباژور سنگينش كرده. در مورد حجم هم 23 مگ هست. يه قاليچه ي كوچيك هم ساختم. به همين دليل زمان رندر ميره بالا. بايد شب واسه رندر بزارم كه تا صبح رندر بشه. حدود يه روز طول ميكشه. ولي تعجبم از اينه كه 4 گيگ رم دارم ولي چرا اين جوري مي كنه!!!

n.nabeghe

Member
- ****** مهمترین قسمت کار استفاده از render to vray raw image file هستش. تو قسمت vray frame buffer تیک render to memory رو بردار و بجاش render to vray raw image file رو استفاده کن. + preview
( این کار قسمتی از وظیفه رم رو به هارد دیسک منتقل میکنه) یعنی اطلاعات رندر نهایی به جای اینکه روی رم ذخیره شه روی هارت ذخیره میشه)

واقعا ممنون. دمت گرم. اگه اون طوري كه ميگي باشه. يعني هارد كمي از وظيفه ي رم رو انجام بده عالي ميشه. شب حتما امتحان مي كنم و نتيجه رو اطلاع ميدم.
ياشا اوغلان.

*farshid*

کاربر VIP
این اعدادی که گفتید رو چجوری محاسبه کردید که مثلا رم دو گیگ باشه حجم فایل نباید بیشتر از 30 بشه
؟
تجربی گفتم محاسبه نکردم فرخ جان. خواستم یه تقریبی از حجم فایل و رم مورد نیاز بگم.
منم همین مشکل رو با یه فایل 100 مگابایتی داشتم... مجبور شدم دوباره حجم هارو import کنم البته با تنظیمات پایین تر... همین کار رو انجام دادم و حجم فایل به 40 مگابایت رسید ... باز هم موقع رندر crash میکرد... رفتم یه رم 2 گیگ گرفتم که با قبلیه شد 4 گیگ... بلاخره مشکل کرش حل شد.
البته متریال ها و ... هم مهم هستن و هیچ وقت به ضرس قاطع نمیشه گفت برای فایل x مگابایتی y گیگ رم نیاز هست.

Farrokh

Active Member
ممنون

دوست عزیز سرعت رندرتون به شدت پایینه
فکر کنم تنظیمات آنتی الیاسینگتون خیلی بالا هست
من صحنه هایی به مراتب سنگین تر از این رو داشتم و اینقدر سیستم درگیرشون نبوده

ضمنا اون چیزی رو که شما کوچیک کردید اسمش باکت (bucket ) هست

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا