بی بی کد اتاق سبز

n.nabeghe

Member
سلام دوستان
خواهش مي كنم نظرتون رو درباره ي آخرين كارم تو مكس بگيد. چون مي خوام تو مسابقه شركتش بدم. تو اين كارم بيشتر رو نور پردازي تاكيد كردم. و وسواس خيلي زيادي درباره ي نورپردازي و بازتاب و سايه ها به كار بردم. اصولا زمان زيادي رو به نور پردازي اختصاص ميدم. طرح خالص و مدلينگ حدود دو هفته به صورت پاره وقت طول كشيد و نور پردازي هم حدود هفت ، هشت روز(ممكنه بگيد كه خيلي طول كشيده ولي پاره وقت بود!)
براي رندر هم از وي ري كمك گرفتم و چند تا جزئيات تو فتوشاپ بهش اضافه كردم
:green::green::green:

پیوست ها

• nabeghe.JPG
    nabeghe.JPG
    34.4 کیلوبایت · بازدیدها: 74

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
خوب چند تا نکته هست

یکی رنگ دیواره که باعث شده نور زیاد جالب نشه
از یه سبزی که درجه زرد کمتری داشته باشه استفاده کن
و اینکه یه سری لکه هایی هم روی دیواره که با بالابردن کیفیت نور و تنظیمات رندر بهتر میشه

مطمئنا اگه روش کار کنی کار خوبی میشه
موفق باشی

Ultra3D

Well-Known Member
همون طور که FATEMEH_Y گفت تنظیمات و سایز رندرت خیلی پایین هست و اصلا ً هر قدر هم کارت خوب باشه نمی تونه تو مسابقه ها امتیازی بیاره چون به قول معروف دیگه اینا قاعده کارن و اگه رعایت نکنی آخر بی کلاسی و سوتی دادن هست

از اشکال های دیگه می شه به صفحه لپ تاپ اشاره کرد که فقط یک تکسچر ساده دادی ( نا سلامتی LCD هست و نور هم باید داشته باشه)
متریال صفحه کلیدت چیه ؟ چرا اون هم سبز شده!!!

رو کدو مدل دو هفته کار کردی ؟ اکثرا ً که می بینم مدل آماده هستن !

از Override mtl استفاده کن تا این قدر رنگ سبز تو اتاق پخش نشه و کار رو خراب نکنه

بنظر من اگه کف اتاق یک متریال سفید یا شیری استفاده کنی و مبلمان را رنگ زرد ، بهتر میشه .
البته این کارتون هم خوشگله .

n.nabeghe

Member
همون طور که fatemeh_y گفت تنظیمات و سایز رندرت خیلی پایین هست و اصلا ً هر قدر هم کارت خوب باشه نمی تونه تو مسابقه ها امتیازی بیاره چون به قول معروف دیگه اینا قاعده کارن و اگه رعایت نکنی آخر بی کلاسی و سوتی دادن هست

از اشکال های دیگه می شه به صفحه لپ تاپ اشاره کرد که فقط یک تکسچر ساده دادی ( نا سلامتی lcd هست و نور هم باید داشته باشه)

از override mtl استفاده کن تا این قدر رنگ سبز تو اتاق پخش نشه و کار رو خراب نکنه

خودم كه گفتم پاره وقت بود. ميز و گلدون و چراغ و ميز تلويزيون و خود تلويزيون و گل و تنظيم صحنه دو هفته وقت برد. در مورد سايز هم بايد توضيح بدم كه چون وقت نداشتم رندر كوچيك گرفتم تا بتونم نظر شما رو بدونم براي خود مسابقه نمونه ي 1024 در 768 رو ميدم. در مورد بقيه راهنمايي هاتون هم ممنون

n.nabeghe

Member
خوب چند تا نکته هست

یکی رنگ دیواره که باعث شده نور زیاد جالب نشه
از یه سبزی که درجه زرد کمتری داشته باشه استفاده کن
و اینکه یه سری لکه هایی هم روی دیواره که با بالابردن کیفیت نور و تنظیمات رندر بهتر میشه

مطمئنا اگه روش کار کنی کار خوبی میشه
موفق باشی

در مورد رنگ ديوارها فكر كنم بايد روش بيشتر كار كنم اما در مورد لكه نمي دونم منظورتون چيه. اگه اون سايه هاي گلدون رو تو ديوار ميگيد كه هيچ اما اگه چيز ديگه اي هست بگيد .

فقط حيف كه كامپيوترم زياد سطح بالا نيست مگر نه دستم براي بالا بردن كيفيت باز بود

n.nabeghe

Member
همون طور که fatemeh_y گفت تنظیمات و سایز رندرت خیلی پایین هست و اصلا ً هر قدر هم کارت خوب باشه نمی تونه تو مسابقه ها امتیازی بیاره چون به قول معروف دیگه اینا قاعده کارن و اگه رعایت نکنی آخر بی کلاسی و سوتی دادن هست

از اشکال های دیگه می شه به صفحه لپ تاپ اشاره کرد که فقط یک تکسچر ساده دادی ( نا سلامتی lcd هست و نور هم باید داشته باشه)

از override mtl استفاده کن تا این قدر رنگ سبز تو اتاق پخش نشه و کار رو خراب نکنه

در ضمن شما به يه نكته ي واقعا اساسي اشاره كردين كه از اين بابت واقعا ازتون ممنونم. تا حالا به نور صفحه دقت نكرده بودم . راستش تو بيشتر كارها هم دقت نميشه. واقعا ازتون متشكرم كه اين همه ريزبين هستين. چطوري مي تونيم يه نور لطيف براي اون ناحيه ايجاد كنم؟ لطفا راهنمايي كنيد. چون تا حالا برام كاربرد نداشته

n.nabeghe

Member
باید light mtl استفاده کنی و بهش تکسچرت رو بدی ...
بعدش هم برای تنظیم نور تست رندر بگیر

پس منظورتون اينه! ولي من يه برداشت ديگه كردم و فكر كنم فكر من بهتر باشه! مي خوام يه نور حدود 3 ، 4 سانتي جلوي مانيتور ايجاد كنم. كه گرد و غبار معلوم بشه. البته اين كاري رو كه شما ميگي رو من يادم رفته بود انجام بدم و ممنونو كه ياد آوري كردين. اديت كردم. فكر كنم فكر من خودش عالي باشه؟؟!! :green:

تا دو روز ديگه نسخه ي نهايي رندر رو مي ذارم و تمام راهنمايي هايي كه شما دوستان كردين رو توش تغيير دادم. منتظر نظرات بقيه هم مي مونم. واقعا منتظر نظرات سازنده هستم

Ultra3D

Well-Known Member
پس فکر می کردی منظور من چیه؟!!

درباره نور جلو مانیتور باید بگم که اتاق یک اتاق تر و تمیزیه و کهنه و خاک گرفته نیست که به اندازه ای گرد و غبار داشته باشه که با نور lcd معلوم بشه ...
باز خودت می دونی ...

hmv-ray

Member
سلام دوست عزیز
تو چه مسابقه ای میخوای شرکت کنی؟
چرا این همه واسه مدلسازی وقت گذاشتی ?قبلا evermotion ساخته بود این فضارو

پیوست ها

• 04.jpg
    04.jpg
    694.1 کیلوبایت · بازدیدها: 16
آخرین ویرایش:

n.nabeghe

Member
سلام دوست عزیز
تو چه مسابقه ای میخوای شرکت کنی؟
چرا این همه واسه مدلسازی وقت گذاشتی ?قبلا evermotion ساخته بود این فضارو

من كه گفتم تنظيم صحنه كردم. اون صحنه خيلي ساده بود. چون سرعت اينترنتم كمه نتونستم دانلودش كنم. فقط تونستم لامپه رو براي دانلود پيدا كنم. اگه لينك تك تك اجزا رو داري بگو. چون مي خوام از اون دو تا شمع هم استفاده كنم.بقيه اجزا رو از روي عكس بسازم. اگه زياد جالب نشده اون آويز رو حذف كنم و اون رو خودم درست كنم. نظرتون چيه؟

آخرین ویرایش:

hmv-ray

Member
:shock:
فکر کنم بیش از 90 درصد کسایی که وی ری کار میکننarch interior ها رو دارن.
اگه arch interior vol 8 رو بگیری توش هست.

n.nabeghe

Member
:shock:
فکر کنم بیش از 90 درصد کسایی که وی ری کار میکننarch interior ها رو دارن.
اگه arch interior vol 8 رو بگیری توش هست.

ممنون از راهنمايي هات. من فكر مي كردم فقط آرچ مدل تو ايران موجود هست. اون رو هم از پي سي ورلد خريداري كردم. حتما وقتي رفتم بيرون پكش رو ميگيرم

Farrokh

Active Member
چون سرعت اينترنتم كمه نتونستم دانلودش كنم. فقط تونستم لامپه رو براي دانلود پيدا كنم
دوست عزیز ممکنه بگید کدوم مدلسازی کار خودتونه و کدوم مدل آماده هست ؟

ممنون

hmv-ray

Member
این علت تعجب کردن به خاطر اینه که تو مجید آنلاین کار Arch interior رو گذاشتی
فقط نمیدونم چی کارش کردی که اینقدر متریالاش خراب شد :shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا