بی بی کد اتاق خواب

police116

Active Member
سلام
لطفا نظر بدین
attachment.php

پیوست ها

• 50.jpg
    50.jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 103

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی هم خوب
فقط اون تخت اون تکسچر براش مناسب نیست . مخصوصا الواری شکل؟ اونم عمودی؟ داریم ملت؟ یعنی میشه؟
و همینطوری پشتی تخت باید جنسش یک چیز نرم باشه. این که چوبیه. تازه حالت گردی هم بهش دادی کمر یارو خورد میشه
فکر کنم اگر اون تکسچر کمد رو قهوه ای بکنی و به تخت بدی بهتر باشه
و برای پشتیش هم می تونی تکسچر صندلی رو سیاهش کنی ( البته این 2 موردی که گفتم در صورت کمبود تکسچر بود )
معمولا بچه های معماری از مدل آماده استفاده می کنند. اگر شما هم مدل آماده استفاده می کنی. یک تخت بهتر به کار ببر
از اون تخت ها هستش پشتش مثل سوفا راحتی های سوارخ داره کشیده شده به داخل و دکمه داره؟ همونا که یکدونه راحتیش هم آموزشش تو نت هستش. از اونا بزار
و رنگ کشو هم مثل دیوار سفیده و یک نواخت شده. به نظرم رنگ کشو باید با رنگ تخت یکی باشه به نظرم
البته من رشتم معماری نیستش و این پشنهادات رو صرفا از روی سلیقه و قشنگ شدن کار دارم میگم. مثلا به عنوان یک مشتری
راتسی اون بالای تخت؟ اجر و مزائیک گزاشتی اگر زن و شوهر دعواشون شد تو سر هم بزنن؟ خوب اگر بیل بازی بهتر می تونن هم دیگر رو خاموش کنند :lol: ( شوخی )
به جای اون 4تا از این کتاب خوشگل ها که عارف ( آرف ) و بقیه دوستان تو کارشون میزارن بزار کلی رو کارت میبره
یکمی هم می تونی با فتوشاپ کارت رو تو دل بروتر بکنی
الان کار به نظر تو فتوشاپ بهش دست نزدی
من با اجازت یکمی فوضولی کردم و کارت رو با فتوشاپ پست و پرو کردم تا ببینی با فتوشاپ چقدر میشه کارت رو قشنگ تر کرد و تو دل برو تر ( البته اون سوختگی روی بالش ها تقصیر خودت هستش . نورپردازیت یکمی اون قسمت رو سوزونده. از لاینر استفاده کردی؟ از اکسپو استفاده کن بعدا تو فتوشاپ رنگ ها رو مثل کاری که من کردم درست می کنی )

پیوست ها

• 50-+-Post-Proeee.jpg
    50-+-Post-Proeee.jpg
    789.3 کیلوبایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا