اتاق خواب

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خسته نباشید.این کارها ماله همون پروژه مبل.یعنی مدلسازی تخت سرویس توالت و صندلی با reactor_Master (هادی ) هست و نور پردازی متریال طراحی رنگ و چیدمان کاره خودمه. علت اینکه پست جدا زدم بخاطر اینه موضوع مبل نیست و موضوع سرویس خوابه.
تو این کارها دوست دارم رو معماریش نظر بدین چون انصافا همش کار خودمه.آبجکتها ماله Ever Motion ولی نور پردازی و متریال ها هیچ کدوم از حتی Arch Shader هم استفاده نکردم.پس بی مهری نشه و نگین آقا اینا همش آمادس شما کاری نکردی..... :cry:

ان شاء الله ترفند خفنی که زدم توش رو بهتون تو کتاب کامل وی ری می گم.خلاصه بگم بصورت HDR ذخیره کردم.چون 32 بیتی بود توی فتوشاپ به طرز باور نکردنی رنگها و نور ها قابل تغییر هستن.آموزش کاملش رو از کتاب وی ری یاد گرفتم.لینکش تو امضام هست

البته قبل از اینکه کارارو ببینین بنا به درخواست دوستان که ازم پرسیده بودن سیستمم رو چجوری و با چه خنک کننده ای همیشه روی اور کلاک 17 درصد کار میکشم بدون اینکه بهش فشار بیاد اینم عکس خنک کننده منه
.[MIUC]D1198870741[/MIUC]>|<:idea: اینهم کیس جدیدم [MIUC]N1200901295[/MIUC] >|<[MIUC]N1200901368[/MIUC]

[MIUC]R1200901607[/MIUC]
[MIUC]R1198869485[/MIUC] [MIUC]R1198869712[/MIUC] [MIUC]s1198869916[/MIUC] [MIUC]s1198870206[/MIUC] [MIUC]11198870569[/MIUC] [MIUC]11198870632[/MIUC]

رندرهای جدید:green:

[MIUC]l1200900930[/MIUC] [MIUC]L1200901088[/MIUC] [MIUC]L1200901208[/MIUC] [MIUC]p1200901884[/MIUC]

آخرین ویرایش:
عالیست !
فقط تو یکی از رندرها پرده متریال نداره و خاکستری هست ...
مدلش اینجوری بوده یا بر اثر فراموشی اینجوری شده ؟:green:
اینم لینکش : http://img.majidonline.com/pic/254580/ReN0002.jpg
اما خیلی خوبه ، من با متریال هاش خیلی حال کردم !
کیفیت نورپردازی عالیه ، اما توی اتاق خواب ها نورهایی که گذاشتید شاید از اون منابع نور بعید باشه ! ( اون نورهایی که روی دیواره کنارِ تخت ِ )
شایدم من زیاد وارد نیستم ، در کل متریال نور و کلاً خیلی عالی هست.

hamed1star

Member
سلام خدمت دوست عزیزم .
به مراتب که پیشرفت قابل توجهی توی کارهاتون میبینم . و جای تبریک داره .
چند مورد به نظرم رسید گفتم بگم . مورد اول توجه رو متریال هاست که خوب تو بعضی موارد واقعا نامناسب انتخاب شدن و خوب البته به نظر من وجود ابجکت های زیاد معمولن باعث این قضیه میشه .
فکر میکنم وجود ابجکت های متعدد شاید به طبیعت کار کمک کنه اما بهر حال تکنیک نور و متریال رو کاهش میده چرا که مطمینا طبیعی شدن محیط با ابجکت های کمتر همیشه تکنیک بالایی نیاز داره به همین ترتیب توجه به متریال های تخصصی تر رو هم بالا میبره .
در مورد چیدمان که خوب خوب بودن به جز مواردی که کاملا بی دلیل اجسامی قرار گرفته بودن .
مورد اخر هم ویو هاست که خوب تا حدودی کم حوصلی به خرج دادی چرا که میشد ویو های بهتری رو رندر گرفت .

تاپیک قبلی رو هم دیدم و خوب با توجه به شرایطش خیلی نمیشد در موردش نظر داد .
بازم تبریک میگم و ارزوی موفقیت دارم همچنین امیدوارم از دستم بابته گذشته دلخور نباشی .
موفق باشی .

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
عجب سیستم خنک کننده ی خوفی داری .چند خریدی ؟ :lol:
حق داره اون کامپیوتر جوش بیاره با این رندرها فوق واقعی . خیلی خفن شده این رندر ها . ایول کارت حرف نداره .
فقط توی عکسی که آتیش داره آتیشت خراب شده . فکر کنم که با پینت اسپری زدی بهش :green:.
بعد میشه آموزش این تنظیمات رو هم بذاری برامون ؟

ممنون

AREF

سلام.
فقط تو یکی از رندرها پرده متریال نداره و خاکستری هست ...
مدلش اینجوری بوده یا بر اثر فراموشی اینجوری شده ؟:green:
نه خودم خاکستری دادم.اتفاقا متریالش روی انعکاساش کار کردم که خیلی شبیه نایلون نشه!

مورد اخر هم ویو هاست که خوب تا حدودی کم حوصلی به خرج دادی چرا که میشد ویو های بهتری رو رندر گرفت .
آره این مشکلمه که زاویه ها رو خوب نمیشناسم.و در مورد دفعه قبل برا چی ناراحت باشم:wink:
ولی اشکالات رو موردی حدودی بگی خیلی عالی میشه.

عد میشه آموزش این تنظیمات رو هم بذاری برامون ؟
چشم تو اولین فرصت .الان کارای دانشگاه ریخته سرم!

H.S

Member
فوق العاده شده، واقعا خوشم اومد، یاده کارای تو سایت Evermotion افتادم. عالی.

تنها چیزی که به نظرم یه ذره طبیعی نشده همون متریال پردست.

موفق باشی.

Dr.xyz

Well-Known Member
سلام
خسته نباشى
كار عالي هست
فقط فكر كنم رنك بنفش با قهوه اى سوخته خيلى جور نيست شايد بهتر بود كه قهوه اى سوخته بشه رو شن يا بنفش بشه سبز بنظر من كه احساس جالبترى بدست ميومد
دركل خسته نباش و كارت رو تحسين مى كنم

ali_tavanaie

Well-Known Member
واقعاً عالی شده ، به سختی بشه از توش مشکل پیدا کرد ، من که نتونستم چیزی غیر واقعی پیدا کنم ، اما از اونجایی که من تا به یک چیزی گیر ندم ول کن نیستم :evil: یک چند تا گی پیدا کردم
اون بالشت های روی تختت تحت تاثر جاذبه قرار نگرفتند وصاف واستادن ، فکر کنم اگر یک قوص کمی بهشون بدی با حال تر بشه ، می تونی با بالشت های تخت خودت به نتیجه مطلوب برسی!
یک قضیه دیگه ، توی اون رندر نهائیه که تو امضات هست ، هوای بیرون آفتابیه + اینکه کرکره هم کمی بازه ، اما تاثیری از نور آفتاب و سایه کرکره ها روی محیط نمیشه دید. فکر کنم جنس بک گراندت نور نیست که این جوری شده ، من معمولاً این جور وقتا به یک صفحه با متریال نور وی ری با نقش آسمان میسازم ، بعد یک کره نور می سازم و بهش نقش خورشید نورانی یا ماه می دم،بعد این دو تا رو تا می تونم می برم دور و scale میکنم.

آخرین ویرایش:

Ali3D

Active Member
سلام عارف جان
مثل همیشه خوب
و به نظر من مهمتر از اون، فعال بودنته
خوب اگه اشکال نداشته باشه به چند تا چیز جزیی اشاره کنم
البته خودت استادی
در مورد این
http://img.majidonline.com/pic/254580/ReN0002.jpg
متریال مبل خوب شده ولی پرده اصلاً مشخص نیست از چیه، انگار رنگ خام ه، می تونی از یه تصویر که توش پر ِ خط افقیه که هر کدوم از خط ها یه رنگ از طیف سفید تا سیاهه استفاده کنی برای بامپ مپ، این طوری می تونی یه حس تار و پود به پرده بدی ( سعی کن با تصویر بامپی که می خوای استفاده کنی زیاد ور بری تا ببینی چه نتیجه هایی می گیری)
در مورد رنگ هم، به نظر من رنگ پرده در کنار مبل و میز خاکستری یه کم کسل کننده می شه، شاید از یه رنگ دیگه استفاده کنی بهتر باشه،
ویرایش شد: برای این اتاق یه رنگ از طیف قهوه ای و ترجیحا، قهوه ای روشن به سمت کرم
من خودم از ترکیب طیف رنگی چوب با قرمز خیلی خوشم میاد، و وقتی از رنگ های طیف سیاه و سفید استفاده می کنم سعی می کنم از یه رنگ سبز، بنفش روشن مایل به صورتی، نارنجی یا یه رنگ زنده استفاده کنم تا مردگی رنگ های دیگه رو بگیره
خوب خیلی حرف زدم ببخشید

در مورد این
http://img.majidonline.com/miuc/R1198868639
متریال صندلی یه جوریه

کارات رو دوست دارم عارف جان و واقعاً زحمت می کشی، و حتی اگه از آبجکت آماده هم استفاده کنی باز هم باعث نمی شه که زحمتی که کشیدی نادیده گرفته بشه، چون کار 3d visualizer اصلاً مدل سازی نیست، بلکه کار اصلی نور و رندرینگ و متریاله

یه نقد کوچیک هم داشتم و اون استفاده از تنظیمات نور یه تصویر کوچیک برای یه رندر بزرگه (همون طوری که تو ترجمه ی نکات مهم vray complete guide گقته بودی) این کاری که انجام می دی باعث می شه زحمتی که برا کارات کشیدی کمتر دیده بشه، فکر می کنم تو این کار هات هم از این ترفند استفاده کردی ، چون بعضی جاها پیکسل ها خیلی تو ذوق می زنن و یا تکسچر ها خیلی واضح نیستن که فکر می کنم دلیل اصلیش این ترفند باشه (شاید هم به خاطر resize باشه؟)

ببخشید من باز مثل همیشه رفتم بالا منبر

آخرین ویرایش:

AREF

سلام.
یه نقد کوچیک هم داشتم و اون استفاده از تنظیمات نور یه تصویر کوچیک برای یه رندر بزرگه (همون طوری که تو ترجمه ی نکات مهم vray complete guide گقته بودی) این کاری که انجام می دی باعث می شه زحمتی که برا کارات کشیدی کمتر دیده بشه، فکر می کنم تو این کار هات هم از این ترفند استفاده کردی ، چون بعضی جاها پیکسل ها خیلی تو ذوق می زنن و یا تکسچر ها خیلی واضح نیستن که فکر می کنم دلیل اصلیش این ترفند باشه (شاید هم به خاطر resize باشه؟)

نه عزیزم از اون ترفند نیست بخاطر ترس تیغ کارفرما فعلا تمام اینها رندر اسکیسی هستن بنابراین تمام تنظیمات روی Medium هست.

آقا جان من اینقدر به پرده گیر ندین! می خواستین قرمز با گلهای بنقش بزارم؟!

وی اون رندر نهائیه که تو امضات هست ، هوای بیرون آفتابیه + اینکه کرکره هم کمی بازه ، اما تاثیری از نور آفتاب و سایه کرکره ها روی محیط نمیشه دید.

اون آقتاب نیست نور ماهه!

Ali3D

Active Member
ببخشید عارف جان، چون گفته بودی نظر بدید، من جسارت کردم
:)

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام بر همه

خیلی خوب شده ...

شفت میکنه اصلاً !!!!

DIMO

Active Member
سلام عارف

کیفیت کارت داره میره بالا،به دلیل سرعت کم دیال آپ فقط 2تاشو کامل نگاه کردم که ایراداتشو بهت میگم...

تو تصویری که از سقف گذاشتم میزان bump سقف زیاده...نور پردازی سقف های کناری که واسش وی ری لایت گذاشتی یه جورایی مشکل داره...

واسه تصویر دوم هم که اشتباهاتت رو مشخص کردم...

تکسچر تکرار شده و زیاد جالب نشده
قسمت بالا هم که نور زده بیرون
آتیش هم که مشخصه چشه...

موفق باشی

پیوست ها

• ReN0003.jpg
    ReN0003.jpg
    404.1 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • studio-2.jpg
    studio-2.jpg
    77.2 کیلوبایت · بازدیدها: 1

AREF

داغ داغ تنوری!!!
dqp714n95l84kj8gq.jpg

m1xs1e3q0r7h0y3019v.jpg

24qbz620x058by3wu1mv.jpg
rj2rsju3782lg8gkw2ou.jpg

Navidmilan

Well-Known Member
سلام
دوست دارم اینو بگم که کارهات خیلی خوب شدن و نسبت به گذشته پیشرفتت محسوسه. مشخصه که داری زحمت میکشی.
و اینکه از ao استفاده میکنی یا نه؟ فکر میکنم یه جاهایی لازم بود.

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
بابا نور پردااااازززز

بابا رنگ شناس

بابا معمار....

ایول بابا

ترک دادی سایتو که....

موفق ...

پخش نور واقعا خوب شده :paint:
فقط یه خورده متریال پارچه ها غیر طبیعی شدن. پتو و بالشت و اینا :)

جدیدترین ارسال ها

بالا