خسته نباشی عزیز.کاری خوبی شده ولی اگر این موارد زیر رو رعایت کنی خیلی بهتر میشه.
1-عارف جان شما قرار رئال کار کنی نه سورئال پس علاوه بر اینکه یه محیط رئال باید داشته باشی باید ویو گرفتن و انتخاب ویوتم باید رئال باشه.مثلا شما که در واقعیت نمی تونی بری توی سقف بشینی عکس بگیری.حالا چندتا مسئله وجود داره وقتی که با یه دوربین نمیتونی تمام کاری که میخوای بگیری و بعضی چیز ها از کادرت میزنه بیرون هیچ اشکال نداره براز چنین اتفاقی بیوفته بزار بیننده فکر کنه که این صحنه ادامه داره.Stanislav Orekhov توی 99 مورد طلایی برای رسیدن به یک تصویر خوب در 3d و VRAY میگه محل دوربین گذاریتون خیلی مهم که با دیدن یک انسان واقعی مغایرت نداشته باشه این مسئله انقدر حیاطیه که یکی از موارد سیلابس درسیش رو تشکیل میده.
2- کادر بندیه تصویرت هم یکی از مواردی هست که باید توی انتخاب ویو بهش دقت کنی.مثلا توی یکی از تصویرت سعی کردی با اون شاخه گیاه یه کادر رو ببندی در حالی که همین شاخه و آواژوری که پشتشه سمت چپ تصویرت رو خیلی سنگین کرده.
3-موردی که توی اکسر کار بچه ها وجود داره برای شما هم صدق میکنه اونم اینه که توی نور پردازیه صحنت ابهام وجود داره یعنی به صورت قطع مشخص نیست این نور از کجا میاد و چی داره اینطوری فضا رو روشن میکنه.برای اینکه چشمات عادت کنه که یه نور پردازیه خوب توی فضات داشته باشی کار زیاد ببین هم 3D و هم واقعی این به این منظور نیست که حتما باید مثلا با نور خورشید کل فضات رو روشن کنیا,نه ,مطمئنا نایز به نور های دیگه ایی هم داری برای روشن کردن فضات اما چجوری و کجا باید از این نور های مجازی استفاده کنی یخورده تجربه و زمان مطلبه و این هم بگم هیچ وقت فکر نکن که چنین کاری ضعف یک 3D کاره ,نه به هیچ عنوان, توی کتاب Digital Lighting and Rendering نوشتهBirn Jeremy یکی از مبحث هایی که توضیح میده اصلا همینه.
4-چوب هایی که توی دیوار گذاشتی خیلی رفلکس دارن,رفلکس خوب رای چوب ولی نباید واقعیت ذاتی چوب رو از بین ببره.
5-بعضی جاها کار کیفیت نداره از نظر رند هم نویز داره و هم تصویر مان که من واست علامت گذاشتم.
6-توی جایگذاریه مدل توی صحنت دقت بیشتری کن مثلا توی بعضی از تصاویر ریش های قالی از دمپایی زده بیرون.
7-یکسری از مسائل هم برمیگرده با طراحیت,من خیلی وقت پیش یه مطلبی خوندم که گفته بود نصف کار در VRAY طراحیه خوبه مثلا تنالیتیه رنگها رو خوب بدونی,چه رنگهایی با چه رنگهایی در طراحی خوب کار میکنن بدونی و کلا اصول زیبایی شناسی در طراحی رو باید خیلی رعایت کنی.از نظر من VRAY به غیر از اینکه یه انجین رنده یه استاد سخت گیر طراحی و دکوراسون داخلیه.
امید وارم نقد و تحلیلم مفید واقع شده باشه.