بی بی کد اتاق خواب کوچک

marjan3d

New Member
لطفا ایرادات رندم رو بگید قبلا از اینکه احتمالا فقط تشکر کنید ممنونم . :rose:آخه رو پست قبلی سیزده تا تشکر فقط داشتم در صورتی که منتظر بودم کسایی که حرفه ای تر هستند ایرادات کارهام رو بگن تا کارم پیشرفت کنه . ممنون میشم که رو کارم نظر بگذارید :green:

پیوست ها

• 5.jpg
    5.jpg
    753.7 کیلوبایت · بازدیدها: 66

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خیلی کار خوبی شده آفرین
نکته اول اینکه فضاتون خیلی زنده شده.حس 10 صبح زمستونی رو به من القا کرد.هوای سرد و آفتابی
رنگ بندی فضا خوبه چند تا نکته
اول اینکه وقتی از Floor generator استفاده میکنین حواستون باشه اون صحفه ای که میخواین بهش فلور بدین متریال Multi-sub object نباشه. چون همه آی دی ها پاک میشن! ctrl + z هم کار نمیکنه! ( نکته ریزی هست بعدی میدونم کسی به این مشکل خرده باشه! )
فاصله بین الوارها روصفر کنین و مقدار bevel رو کمتر در نظر بگیرین
برای اینکه متریال خوب بهش بدین میتونین از پلاگین multi texture استفاده بکنین یا uv مپ معمولی اما یه نکته ضریفی هست.
وقتی که به این صفحه تایلی یه یو وی مپ بزرگ بدین خوب میشه اما بافت چوب یه دست میشه. اما توی واقعیت که اینطور نیست. نکته اینجاست که باید کاری کنیم به صورت رندوم هر قطعه چوب یو وی جدا داشته باشه. مثلا توی ادیت پلی برین .چند تا رو رندوم انتخاب کنین. بهش یو وی 2 متر بدین . توی sub level بدین و Gizmoرو دستی مقداری جابجا کنین. بعد تبدیل به ادیت پلی کنین دوباره که تغییرات ذخیره بشه. همینطور برای همه جا استفاده کنین
تخت کلاسیک خوب شده.اما قسمت بالای سر بالشت خوب نشده.منظورم قرار گیری تکسچر هست
متریال پرده خوب شده.باید با ترفندهای پست پروداکشن درخشش به نقاط اوربرایتش بدین
یو وی مپ قرنیز سقف رو بهتر کنین.مسیرهای طولی و عرضی باید یو وی های جدا بدین
موفق باشید

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
کار بسیار خوبی شده و نسبت به رندر آشپزخونه پیشرفت خوبی داشتی و ایرادات رو برطرف کردی، درمورد مشکل یو وی تخت عارف جان زحمت کشید، اگر از AO استفاده کنی رندر زیبا تر و طبیعی تر میشه (شاید هم استفاده کردی اما مقدارش کمه)، همینطور از VRayDirt اگر برای ساخت متریال استفاده کنی و بتونی پارامتر ها رو خوب تنظیم کنی نتیجه خیلی طبیعی تر میشه. روی متریال کف بیشتر کار کن و سعی کن رنگش رو یکم تغییر بدی. اون شیشه که توش آبه خیلی قشنگ در اومده!

منتظر بودم کسایی که حرفه ای تر هستند ایرادات کارهام رو بگن تا کارم پیشرفت کنه .
منظورت رو از "حرفه ای تر" نفهمیدم اما امیدوارم دوستان به منظور بر ندارن :)
موفق باشید

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
عارف و بارنارا عزیز زحمت بیشتر نکات رو کشیدن

من نکاتی غیر از رندرت میگم
به نظر من کاری که میخوای شروع کنی رو اول تحقیق کن دربارش
فرضا تو این کار چند تا رندر به همین سبک یا کلا عکس واقعی ببین تحلیلش کن مقدار بامپ ها، رفلکت ها، نور و ...... رو ببین به خاطر بسپر که تو کار خودت کم یا زیاد نزاری
بعد روی مرحله تکنیک کار وقت بزار که از چه روشی نورپردازی کنم بهتر میشه، کف رو با چی بزنم چقدر درز بزارم تا طبیعی باشه و.......

آموزش هایی در رابطه با رندر هم ببین تا با بهترین روش های این مباحث آشنا بشی
ان شالله به زودی بهترین کارها رو از شما ببینیم

marjan3d

New Member
شما از فایل آموزشی فقط یه رندر گرفتید یا تغییراتم ایجاد کردید؟
http://forum.naghsh-negar.ir/showth...م-آموزش-نورپردازی-و-طراحی-داخلی-Delicate-Room

نه من فقط فایل مکس آموزش رو برداشتم و سعی کردم طبق همون آموزشها یه کاری خودم بزنم . نورپردازی و متریال ها رو عوض کردم اما طبق همون آموزشها پیش رفتم ببینم میتونم مثل اون کار رو دربیارم یا نه . ظاهرا که خوب شده البته به پای اون کار که نمیرسه

شما از فایل آموزشی فقط یه رندر گرفتید یا تغییراتم ایجاد کردید؟
http://forum.naghsh-negar.ir/showth...م-آموزش-نورپردازی-و-طراحی-داخلی-Delicate-Room

این کار مال سایت نقش نگار هم نیست مال سایت آزیموت هست که من خریداریش کردم اما برای تمرین فقط فایلهای مکس و متریال ها رو داشتم .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

dr.hashemi

کاربر فعال
قصد جسارت نداشتم دوشیزه خانم
فقط چون ممکنه چنین شبهاتی پیش بیاد بهتره تو پست اول توضیحات کامل رو راجع به کارتون بدید . . .
کار قشنگی شده در کل . . .
خسته نباشید . . .

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام..بهتر هست اگه از رفرنسی استفاده میکنین بگین.
اما روی هم رفته تمرین خوبی بود.آفرین

marjan3d

New Member
قصد جسارت نداشتم دوشیزه خانم
فقط چون ممکنه چنین شبهاتی پیش بیاد بهتره تو پست اول توضیحات کامل رو راجع به کارتون بدید . . .
کار قشنگی شده در کل . . .
خسته نباشید . . .

شرمنده از اینکه یه دفعه داغ کردم آخه درسته که فایل مکس مال جای دیگه س اما من سه روز تمام داشتم روش کار میکردم و خیلی براش زحمت کشیدم . به خاطر همین یه آن احساس کردم منظورتون اینه که این کار اصلا مال خودم نبوده و کپی برداری شده .. ممنون از صبر و بردباری که به خرج دادید.

marjan3d

New Member
کار بسیار خوبی شده و نسبت به رندر آشپزخونه پیشرفت خوبی داشتی و ایرادات رو برطرف کردی، درمورد مشکل یو وی تخت عارف جان زحمت کشید، اگر از AO استفاده کنی رندر زیبا تر و طبیعی تر میشه (شاید هم استفاده کردی اما مقدارش کمه)، همینطور از VRayDirt اگر برای ساخت متریال استفاده کنی و بتونی پارامتر ها رو خوب تنظیم کنی نتیجه خیلی طبیعی تر میشه. روی متریال کف بیشتر کار کن و سعی کن رنگش رو یکم تغییر بدی. اون شیشه که توش آبه خیلی قشنگ در اومده!

منظورت رو از "حرفه ای تر" نفهمیدم اما امیدوارم دوستان به منظور بر ندارن :)
موفق باشید

نه واقعا منظوری نداشتم . البته دقیقا منظورم حرفه ای تر بود دیگه . یعنی منظورم کسایی که حرفه ای ترن دیگه مثل آقای عارف :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا