ابعاد بنر 16متر در 3متر

tarekk

New Member
سلام دوستان

من یه بنری می خوام طراحی کنم با ابعاد 16متر در 3 متر

برای طراحی چه سایزی با چه روزلیشینی در نظر بگیرم؟؟

به من گفتن که 160mm در 30mm با 300dpi بگیرم .

به نظرتون درسته؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟

ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین ، کارم خیلی عجله ایه :rose:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
نه دوست عزیز 300dpiدرسته معمولا برای کار های چاپی 300 در نطر می گیرند

tarekk

New Member
ممنون دوست عزیز

اینکه گفتین نه منظورتون برای ابعادش بود؟؟

پس ابعادش باید چند در چند باشه؟

Mehran coyote

Well-Known Member
این ابعادی که شما گفتین بنر از دور دیده می شه درسته؟برای تبلیغات کنار جاده و اتوبان هست؟

شما ابعادو روی متر تنظیم کن و همین 16 در 3 را بزن dpi هم بزار 72
اگه با این ابعاد dpi300 انتخاب کنی یه رم 16 گیگ می خوای و فایل بعد از سیو شدن چندین گیگ خواهد شد

tarekk

New Member
این ابعادی که شما گفتین بنر از دور دیده می شه درسته؟برای تبلیغات کنار جاده و اتوبان هست؟

شما ابعادو روی متر تنظیم کن و همین 16 در 3 را بزن dpi هم بزار 72

ممنون دوست عزیز

بله برای تبلیغات روی پل هوایی هست .

اینکه گفتین روی متر تنظیم کن ، یعنی چه جوری؟

من160mm در 30mm گرفتم .

Mehran coyote

Well-Known Member
اقا شرمنده
اشتباه کردم
بزار روی سانت و سایز رو 1600 در 300 سانت بزن و dpiرو 72 روی اینچ قرار بده

آخرین ویرایش:

tarekk

New Member
ممنون دوستان

خدمتتون عرض کنم که من همون 16 سانت در 3 سانت با رزولیشن 300 گرفتم .

چاپ هم شد و کیفیتش عالی شد.

یا علی.

Yunes.grapix

Well-Known Member
تمام این سایزهایی که گفته شد با تمام رزولوشن هایی که اشاره شد درسته
چون در هنگام چاپ لارج فرمت ... یه مساله ای که هست اینه که کار چاپی قبل از چاپ ریپ و تبدیل به وکتور می شه
یعنی توسط نرم افزار ویژه ای از جمله فتوپرینت و اولترا پرینت . واساچ و ... از رستر به وکتور تبدیل می شه
پس مشکلی نخواهد بود
ولی اگر بخواهی تو سایز واقعی هم طراحی کنی که خیالت راحت بشه حتی تا 40 پیکسل بر اینچ هم در نظر بگیری باز هم مشکلی نیست
با خیال راحت این کار رو انجام بده

Yunes.grapix

Well-Known Member
سلام
برای ابعاد 90 در 200 سانت چطور ؟

خوب این احتمالا سایز استند باشه ، درسته ؟ و کلا تو این سایز کار شما از نزدیک مشاهده می شه ، خوب حد اقل 72 استفاده کنید . البته در خصوص متریال بنر بین 8 تا 13 انس

سلام
برای ابعاد 90 در 200 سانت چطور ؟

سلام ابعاد هیچ فرقی نمی کنه
اندازه اصلی که بخوایی طراحی کنی dpi رو روی 72 بگیر چون اگه بیشتر بگیری حجم خیلی زیادی میگیره بعد دردسر ساز میشه.
بعضی از چاپخونه دارا هم هستن که با ابعاد کوچیک و dpi 500 طراحی می کنن بعد در نرم افزار ریپشون طرح رو به اندازه اصلی تغییر میدن که هیچ اذیت نمیشن اما هر برنامه ریپی نمیشه چون بعضی برنامه ها هستن که اگه طرح رو باهاشون بزرگ کنی کیفیت طرح رو خیلی میارن پایین و بد چاپ میشه
پس همون اندازه اصلی با dpi 72 بهترینه.
اما من یه چیزی فهمیدم که هرچی dpi رو کمتر از 72 بگیری مثلا 50 یا 40 طرح در چاپ کم رنگ تر چاپ میشه:paint:

PhotoshopX6

New Member
بنر : 9.5 متر عرض در 2.30 متر ارتفاع

سلام، این بحث به سوال من هم مربوط می شد بنابراین تاپیک جدیدی باز نکردم.
اما کار نهایی برای چاپ با کیفیت خوب همراه نبود .

سوال : بنر به اندازه 9.5 متر در عرض و 2.30 متر در ارتفاع باید باشه

من با استفاده از این پست عرض و ارتفاع بنر را با cm، و با dpi 300 در رزولوشن، در نظر گرفتم.
در حال حاضر نمی دونم که مشکل کجا هست چون گفته شد که کیفیت کار خوب نبود.

بنر 9.5 در 2.30 را در چه اندازه و رزولوشنی باید قرار داد و آیا لازم هست که در فرمت خاصی آنرا ذخیره کرد یا نه همان jpeg درسته ؟

لطفا راهنمایی کنید. مرسی

این نمونه ای از کار هست :

پیوست ها

• banner 2012.jpg
    banner 2012.jpg
    122.5 کیلوبایت · بازدیدها: 12
سلام، این بحث به سوال من هم مربوط می شد بنابراین تاپیک جدیدی باز نکردم.
اما کار نهایی برای چاپ با کیفیت خوب همراه نبود .

سوال : بنر به اندازه 9.5 متر در عرض و 2.30 متر در ارتفاع باید باشه

من با استفاده از این پست عرض و ارتفاع بنر را با cm، و با dpi 300 در رزولوشن، در نظر گرفتم.
در حال حاضر نمی دونم که مشکل کجا هست چون گفته شد که کیفیت کار خوب نبود.

بنر 9.5 در 2.30 را در چه اندازه و رزولوشنی باید قرار داد و آیا لازم هست که در فرمت خاصی آنرا ذخیره کرد یا نه همان jpeg درسته ؟

لطفا راهنمایی کنید. مرسی

این نمونه ای از کار هست :

سلام
دوست عزیز دقیقا منظورتون از کیفیت بد چیه؟
آیا قبل از اینکه فایل رو برای چاپ بفرستید print size طرح رو نگاه کریدن؟اینو میگم که اندازه 9.5 در2.5 خیلی برزگ و باید از عکسها و طرحهای خیلی باکیفیتی استفاده کرد.
اگه طرح مشکل نداشته احتمالا مشکل از اوپراتور چاپ و یا دستگاه بوده که نتونستن رنگها و غیره رو درست درارن
رزولیشن رو در اندازه واقعی روی 72 بزارید در غیر این صورت اندازه رو باید کوچکتر بگیرید و dpi رو روی 300 یا کمتر بزارید
ما برای چاپهای پل هوایی که حداقل اندازه اونها 2 در 16 متر هست که میشه 32 متر مربع با dpi 72 طراحی میکنیم اما چون از عکسها و طرحهای با کیفیت استفاده میشه هیچ مشکلی پیدا نمیشه.حتی چاپهای 90 متری هم مشکلی نداشتن:green::shock:
راستی همیشه باید طرحها تون رو tiff ذخیره کنید و برای چاپ بفرستید.

آخرین ویرایش:

PhotoshopX6

New Member
سلام
دوست عزیز دقیقا منظورتون از کیفیت بد چیه؟
آیا قبل از اینکه فایل رو برای چاپ بفرستید print size طرح رو نگاه کریدن؟اینو میگم که اندازه 9.5 در2.5 خیلی برزگ و باید از عکسها و طرحهای خیلی باکیفیتی استفاده کرد.

مسئله اینجاست که ما از عکس های تحت وب و با رزولوشن کمتر از 1200 استفاده می کنیم. عکس تنیس بازهایی که در نت پیدا میکنم طبیعتا برای چاپ خوب نیست،
چکار می توانم بکنم؟ سورسی هست که عکس با کیفیت تر پیدا کنیم؟

من ابعاد بنر را روی 95 به 23 سانت تنظیم کردم، با دی پی آی 180 (پیکسل/اینچ)
با وارد کردن یک لایه‌، حجم آن حدود 50 مگ شد. آیا این طبیعی هست ؟
یا باید تنظیمات دیگری نیز انجام شود.

با تشکر

به شکل زیر در میاد :

پیوست ها

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    19.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5
مسئله اینجاست که ما از عکس های تحت وب و با رزولوشن کمتر از 1200 استفاده می کنیم. عکس تنیس بازهایی که در نت پیدا میکنم طبیعتا برای چاپ خوب نیست،
چکار می توانم بکنم؟ سورسی هست که عکس با کیفیت تر پیدا کنیم؟

من ابعاد بنر را روی 95 به 23 سانت تنظیم کردم، با دی پی آی 180 (پیکسل/اینچ)
با وارد کردن یک لایه‌، حجم آن حدود 50 مگ شد. آیا این طبیعی هست ؟
یا باید تنظیمات دیگری نیز انجام شود.

با تشکر

به شکل زیر در میاد :

دوست عزیز طرحت رو r.g.b طراحی میکنی یا c.m.y.k؟
اگه آر.جی.بی طراحی کنی برنامه چاپ دستگاه چاپ بنر اتوماتیک طرح رو تبدیل به c.m.y.k میکنه بعد چاپ خیلی کم رنگ میشه بصورتی که کاملا توی ذوق میزنه.
اگه از عکس بی کیفیت استفاده کنی هیچ فایده ای نداره چون وقتی موقع چاپ برزگش کنن باز هم بی کیفیت میشه حتی اگه dpi رو روی 300 بگیری.
راه حل مشکلت اینکه از فروشگاهها یا مغازه هایی که توی کار فروش طرح هستن طرح یا عکسهای بسیار با کیفیت بخری.
ما هم همین کار رو میکنیم؟توی اینترنت یه گشتی بزن ببین میتونی فروشگاه اینترنتی پیدا کنی که عکسهای با کیفیت بالا برای چاپ میفروشن؟مشکلت حل میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا