آموزشها رو که خوندم. می خوام بیشتر بدونم و از تجربیات دوستان استفاده کنم.من فکر میکنم اگر شما فایل آموزش جامع فتوشاپ رو از توی همین انجمن دانلود کنید خیلی راحت تر باشید
چون همه آموزشها رو یکجا داره و نیازی نیست برای هر قسمت یک تاپیک بزنید.
من یه مدته که همه کارام رو تعطیل کردم و به یادگیری ریزه کاریهای فتوشاپ پرداختم. قبلا یه طراح گرافیک داشتم ولی از اونجا که طراحی هاش باب میلم نبود مجبور شدم خودم شروع به یادگیری کنم.دوست عزیزم... این دو ابزار برای امور طراحی وب هست... در یک تاپیک خوندم که شما طراح وبی... پس این ابزار برای شما خیلی مفیده...
با ابزار slice شما طرحی رو که (قالب کلی) برای سای در فتوشاپ طراحی کردین به بخش های مختلف تقسیم میکنید و نام گذاری و لینک دهی میکنید و وقتی هنگام ذخیره کردن برای وب (save for web) بصورت راحت تمامی قطعات رو برای شما برش خورده ذخیره میکنه...
ابزار select slice هم که مشخصه و همینطور crop ...
منظورتون از نامگذاری چیه؟ چرا باید تکه های یه تصویر رو نامگذاری کنم؟دوست عزیز شرمنده تاپیک شما رفته بود... در مورد نامگذاری ها باید بگم نه خود فتوشاپ شما نامگذاری کنید ولی برای لینک باید در کدهاتون انجام بدین اینکار رو فتوشاپ انجام نمیده... دو ابزار هم تفاوت خاصی ندارند slice که برش میزنه و select slice هم که انتخاب هست...
crop کردن هم شما میتونید تصاویری که دارید رو به اندازه اون محدوده که کادر میکشید کوچک کنید و این در انحصار کار وب نیست و برای همه تصاویر و کارها کاربرد داره...
اما دو ابزار دیگه بیشتر در انحصار وب هست و کمتر شاید کسی بخواد تصاویر رو تکه تکه کنه مگر برای مقصود خاص که نیاز به نام گذاری های مختلف باشه...
شما خودتون ببینید چه مطلبی مد نظر هست بپرسید فکر کنم بهتر باشه....
منظورتون از نامگذاری چیه؟ چرا باید تکه های یه تصویر رو نامگذاری کنم؟
سوال دیگه اینکه وقتی تصویر رو چند تکه می کنم و این تکه هار حذف می کنم یه علامت آبی رنگ در مورد ابزار slice نمایش داده می شه و نمی تونم این علامت رو حذف کنم. چطور باید این علامت رو حذف کنم؟
سوال آخر اینکه فرض کنید یه تصویر رو به چند بخش تقسیم کردیم، حالا ابزار select slice چه کاری انجام می ده؟ فقط یه قسمت رو انتخاب می کنه یا کار دیگه ای انجام می ده؟
مرسیببینید شما در طراحی صفحات وب نیاز دارین تا از تکه های مختلفی مثلا هدر و ستون و دکمه و ... استفاده کنید خب شما طرح قالب کلی وب رو در فتوشاپ به حالتی که دوست دارید میسازید بعد با این ابزار مثلا قسمت هدر رو جدا میکنید تکه هایی که باید تکرار بشن رو و خلاصه تمام اجزار و دسته بندی میکنید بعد با ابزار select slice برروی هر قسمت که مد نظر هست دوبار کلیک میکنید و مثلا قسمت هدر رو نام هدر میدید و همینطور اجزا و هر چیزی که وجود داره بعد وقتی ذخیره کنید دیگه نیاز نیست تک تک اون تکه ها رو نام گذاری کنید بصورت خودکار با نامی که مشخص کردین ذخیره میشن...
برای حذف از کلیدهای ctrl+h استفاده کنید... همینطور برای بازگرداند... کلا اگر روی کار بمونن مشکلی ایجاد نمیشه...
ابزار select هم همونطور که گفتم بعد از تقسیم بندی برای انتخاب و ویرایش هست... درواقع slice خالی بصورت یک کاتر هست که فقط برش میزنه...
خواهش میکنم...مرسی
در مورد corp و trim : وقتی یه تصویر رو برش می زنیم و کوچیکش می کنیم، چرا دیگه نمی شه از ابزار history brush tool استفاده کنیم؟