-----> ابزار color sampler tool

Broken-home

Member
تو ابزارها color sampler tool رو که دیدین(زیر مجموعه ی قطره چکان).وقتی میزنی تا 4 تا نقطه رو می تونی انتخاب کنی .
1.نحوه ی استفاده اش چطوریه (البته اگر طور خاصیه) ؟
2. چه وقت نیاز میشه که ازش استفاده کنیم؟

-------------------
خوب من فعلا از آواتارم راضیم این احتمال وجود داره که تا دو یا سه هفته عوضش نکنم

Mandana

Active Member
با استفاده از این ابزار می توان بطور همزمان از چهار موقعیت یا محل رنگ در تصویر نمونه برداری کرد.این موقعیت ها همراه فایل ذخیره می شوند و موقع باز کردن یک فایل همراه اون فایل نشون داده می شوند.موقع کار کردن با این ابزار در پالت info دو مقادیر از مجموعه مقادیر رنگ مجموعه پیکسل ها نمایش داده میشن:
مقادیر سمت چپ مربوط به نمایش پیکسل های اصلی هستند
مقادیر سمت راست برای مقادیر بعد از ایجاد تنظیمات هستند.
برای حذف هر موقعیت هم باید اونو انتخاب کنید و به خارج از صفحه بکشید.برای حذف همه موقیتها هم روی دکمه clear در نوار موضوع کلیک کنید

من معمولا ازین ابزار خودم زیاد استفاده نمی کنم اما معمولا برای کارهای چاپی مورد استفاده قرار می گیره که رنگها در اون اهمیت زیادی داشته باشند..
موفق باشی

S.H.R.M.K

Well-Known Member
فکر کنم یک بار دیگه این سوالو پرسیده بودی ولی اونجا گفتم برای تنظیمات رنگ هست مثلا شما وقتی میخوای از دستور Curves نور و روشنایی کاری رو تنظیم کنی روش درستش اینه که اول بیای تاریک ترین قسمت یعنی مشکی و روشن ترین قسمت تصویرو و خاکستری رو انتخواب کنی در اینجا باید از این ابزار استفاده کنی البته الان فقط خیلی مختصر گفتم آموزشش یکم طولانیه و حتما هم باید با عکس باشه تا متوجه بشی ولی شرمنده الان وقتشو اصلا ندارم میتونی با Help فتوشاپ و سرچ تو اینترنت چیزای خوبی در این مورد پیدا کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا