ابزار ماشین

آیا مثل پوزر که یتونیم یک آدم رو با ان دقت بسازیم برای ساخت ماشین همچین نرم افزاری هست
اخه من ماشین هایی رو میبینم با مکس ساخته شده که متعجب میشم بسیار عالی هست و با مدلواقعی مو نمی زنند
که اگه بخایم با مکس بسازیمشون دو سه هفتهای فکر کنم طول بکشه لطفا من رو راهنمائی کنید

amir.nemati63

کاربر VIP
یه پلاگین برای مکس 7وجود داشت که اسمش رو یادم نمیاد.
این پلاگین یه بانک چند جزئ مهم مالشین داشت.
مثلا رینگ...هود.... چراغ.... گلگیر.... سقف ووو صندوق.اجزای داخل و.... از هر کدومشون شش هفت تا بیشتر نداشت.
اول نوع و کلاس ماشین مثلا اس یو وی و یا سدان و کانورتبل بودنش رو انتخاب میکردی بعدش این اجزای این بانک کوچیک رو با هعم ترکیب میکردی و در عرض چند ثانیه یه ماشین بهت میداد!

تنوع تولید کمی داشت و کیفیت خروجیش هم چندان بالا نبود و ماشینهاش معمولا من در اوردی میشد.
خلاصه موفق نبود و دیگه هم تولید نشد.
در کل این روش برای ساخت ماشین مناسب نیست.
اون ماشیتهایی هم که شما میگید خیلی خوب ساخته شده بودن حاصل مدلسازی خوب بودن.

من چند وقت پیش یه برنامه دیدم مخصوص طراحی ماشین که خود autodesk سازندش بود و احتمالا هم یه خروجی داشته باشه که به 3ds max بخوره.اسمش رو یادم نمیاد ولی اگه یه سرچ تو محصولات atuodesk بزنی فکر کنم پیدا کنی !!!

amir.nemati63

کاربر VIP
autodesk automotive و autodesk surfer وalias studio هست ولی جوری نیست که ماشین رو اماده کنه بده مثل اون پلاگینی که گفتم.
مدلسازی و روند خاص خودشون رو دارن

طراحی

میدانید چرا این سوال کردم
چون پسر خاله من به من گفتهیود که یکی از دوستاش توی مسابقه طراحی ماشین برنده شده
گفتم ایا دستی این کار رو انجام داده گفتنه گفتم با مکس گفت گفت با یک نرم افزار که فقط برا ی این کار طراحی شده
و بدشانسی اسمشر ه نمیدونست و دسترسی به دوستش هم امکان پذیر نسیت

جدیدترین ارسال ها

بالا