ابتدا سایت را با فتوشاپ طرح می زنند و بعد تبدیل می کنند به html یا اینکه.. .؟

dishlame

Member
درود بر شما
من خودم شخصا، پیش از طراحی قالب وب سایت، یه چند روزی می رم تو نت ، سایت های مرتبط با فعالیت سایت مورد نظر رو جستجو می کنم.
شاید 2 تا 3 روز هم طول بکشه، تو این مدت اصلا به هیچ چیز فکر نمیکنم، سعی می کنم ذهنم رو آزاد بزارم! اکثر آدرس ها و قالب های مرتبط را موضوع رو پس از چند روز، یک براورد کلی می کنم، سعی می کنم حتما چکیده ای از کار های بر تر(از دید خودم) رو تو پروژه خودم پیاده کنم.
یادتون باشه، شما یا باید یک گرافیست خوب داشته باشید که قالب واسطون طراحی کنه، یا از سایت دیگران کپی کنید.
یه روز یکی از دوستام بهم گفت:
(یادتون باشه، اگر طراح گرافیست خوب نیستید، حداقل سعی کنید کپی کننده خوبی باشید)

قضاوت با خودتون...
درود
اگه تعریف از خود حساب نکنید،طراح گرافیکی خوبی هستم و حتی در پروژه های بزرگ مثل طراحی صفحات کتاب مشارکت داشتم و طراح های تبلیغاتی زیادی رو زدم:paint:، در کل فتوشاپ رو تقریبا مسلط هستم ( البته کسی نیست ادعا کنه کاملا مسلط هستم ) با کرل هم کار کردم و در کنار فتوشاپ مکمل خوبی هست.

tenaonline

Member
نمیدونم الان کلاس ثبت نام کردید یا نه ! ولی خوب گفتم شاید بدردتون بخوره
من حدود 3 سالی هست که طراحی تم میکنم و هر کسی هم در مورد کدنویسی ازم پرسیده همیشه گقتم که [نه کتاب , و نه کلاس]
چون کدنویسی چیزی نیست بشه حفظ کرد یا تنها با کلاس رفتن شما یاد بگیرید !

تمرین و تمرین و تمرین .
از کدهای ساده شروع کنید , رفته رفته دستتون هم راه میوفته .

در مورد سئوالتون هم باید بگم که "کار گرافیکی طرح تو تو نرم افزار های گرافیکی مثل فوتوشاپ انجام میدید , طرح رو به وسیله ابزار برش , قطعه قطعه میکنید تا حداکثر صرفه جویی برای لود بهتر سایت رو انجام میدید و بعد شروع میکنید به کد نویسی .

فوتوشاپ کدی که میده اصلاً چیز جالبی نیست و با فرمت Table هست که خیلی سرعت لود رو پایین میاره

:rose:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
ارادت tenaonline
وب سایت http://2khmal.ir مال شماست؟
یک توضیح یا آموزشی در رابطه با pattern سایت و بنر اون میدید.
(لطفا در تایپیک مجزا)
با ارز پوزش از صاحب تایپیک

dishlame

Member
نمیدونم الان کلاس ثبت نام کردید یا نه ! ولی خوب گفتم شاید بدردتون بخوره
من حدود 3 سالی هست که طراحی تم میکنم و هر کسی هم در مورد کدنویسی ازم پرسیده همیشه گقتم که [نه کتاب , و نه کلاس]
چون کدنویسی چیزی نیست بشه حفظ کرد یا تنها با کلاس رفتن شما یاد بگیرید !

تمرین و تمرین و تمرین .
از کدهای ساده شروع کنید , رفته رفته دستتون هم راه میوفته .

در مورد سئوالتون هم باید بگم که "کار گرافیکی طرح تو تو نرم افزار های گرافیکی مثل فوتوشاپ انجام میدید , طرح رو به وسیله ابزار برش , قطعه قطعه میکنید تا حداکثر صرفه جویی برای لود بهتر سایت رو انجام میدید و بعد شروع میکنید به کد نویسی .

فوتوشاپ کدی که میده اصلاً چیز جالبی نیست و با فرمت Table هست که خیلی سرعت لود رو پایین میاره

ممنون دوست خوبم...این که شما می فرمایید کاملا صحیح هست ، اتفاقا یک دوست دارم که خودش کامل یاد گرفته ولی اینجور که خودش می گفت از اول دبیرستان تا الان که 20 سالش هست ! یعنی 6-7 سال !
کلاس و کتاب در کنار تمرین تمرین تمرین بیشتر و بهتر جواب می ده به نظر من.... البته نظر شما هم متین هست
می خوام که برنامه نویسی تحت وب رو کامل یاد بگیرم، ویندوز هم که یه مقداری بلد هستم و ادامه می دهم

متشکر از شما

tenaonline

Member
ممنون دوست خوبم...این که شما می فرمایید کاملا صحیح هست ، اتفاقا یک دوست دارم که خودش کامل یاد گرفته ولی اینجور که خودش می گفت از اول دبیرستان تا الان که 20 سالش هست ! یعنی 6-7 سال !
کلاس و کتاب در کنار تمرین تمرین تمرین بیشتر و بهتر جواب می ده به نظر من.... البته نظر شما هم متین هست
می خوام که برنامه نویسی تحت وب رو کامل یاد بگیرم، ویندوز هم که یه مقداری بلد هستم و ادامه می دهم

متشکر از شما
شاید بد نباشه که این رو هم بگم که [علاقه] مهمترین نقش رو ایفا میکنه !
با توجه به صحبت های خود شما معلومه که علاقه خوبی برای کدنویسی و یادگرفتنش دارید , مطمئن باش اگه از دل و جون بخوای در کمتر از 1 سال هم یاد میگری .
موفق باشی .

MrMedia

New Member
به نظر من طراح حرفه ای با وقت کم میاد مشخصات طرح رو میگیره و یه چیزی تو ذهنش مجسم میکنه و بر اساس تجربه کدهای html , css رو مینویسه بعد میره سراغ گرافیک حرفه ای

sm_pakdel

Member
سلام این طرح رو من تو فتو شاپ زدم اما نمی دونم چطوری میتونم بیارمش توی مثلا فرانت پیج یا برنامه دیگه تا تبدیل به سایتش کنم اگه میشه راهنمائیم کنید
مشکل اصلیم نوشته روی عکسهاست که تو فرانت پیج نمی تونم روی عکس بنویسم
چون میخوام پس زمینه متنم دقیقا اینطرح ورنگ باشه با گوشه های گرد
چطور می شه این کارو کرد

پیوست ها

• homepage1b.jpg
    homepage1b.jpg
    472.9 کیلوبایت · بازدیدها: 8

sm_pakdel

Member
تگ یا دستوری در طراحی وب هست که بشه به تصویر یا شئی مورد نظر مختصات محل رو داد تا دقیقا در همون جا قرار بگیره؟

rasa_khole

New Member
هرکسی یه روشی داره!!!! یکی قبل از اینکه دست به کار بشه میدونه چی میخواد و مینویسه، یکی هم توی فتوشاپ با طرحش کلنجار میره تا بالاخره اون چیزی رو که میخواد بدست بیاره، قانون خاصی نداره به نظرم!!!!!!!!!!!!

مثلا من اگه بخوام یه سایت فول فلش درست کنم همه کارم رو توی فتوشاپ میکنم و بعد توی فلش پیاده میکنم، اگر هم بخوام #C یا php بنویسم معمولا قالبم رو توی محیط برنامه نویسی طراحی میکنم و با کارهایی که تو فتوشاپ میکنم تکمیلش میکنم...

rasa_khole

New Member
تگ یا دستوری در طراحی وب هست که بشه به تصویر یا شئی مورد نظر مختصات محل رو داد تا دقیقا در همون جا قرار بگیره؟

آره هست!!!!

مثلا:

<"div style="width: 180px; height: 41px>
</div>

تقریبا توی همه ی تگ ها از width , height میتونی استفاده کنی، این راحت ترین راهه!!!!

آخرین ویرایش:

rasa_khole

New Member
سلام این طرح رو من تو فتو شاپ زدم اما نمی دونم چطوری میتونم بیارمش توی مثلا فرانت پیج یا برنامه دیگه تا تبدیل به سایتش کنم اگه میشه راهنمائیم کنید
مشکل اصلیم نوشته روی عکسهاست که تو فرانت پیج نمی تونم روی عکس بنویسم
چون میخوام پس زمینه متنم دقیقا اینطرح ورنگ باشه با گوشه های گرد
چطور می شه این کارو کرد

خیلی راحته!!!!
اولش یه table بساز، رنگ زمینه رو هم آبی کن، توی table از چند تا ستون و ردیف استفاده کن، تک تک ِ عکس ها رو هم بصورت یه فایل جدا داشته باش، بعد به همون صورت بچین توی table!!!!

به همین راحتی!!!!!!!!!

sm_pakdel

Member
اگر از جدول table استفاده کنم بعضی کارها رو نمی تونم انجام بدم
مثلا در کادر کوچکی که توش متنی نوشتم رو با فتوشاپ گوشه هاش رو منهنی کردم اما در جدول نمی شه اینکارو بکنم
جداول مستطیل های ساده ای هستن که زیباییه خاصی ندارن
رنگ پس زمینه هم ساده میشه در حالی که در فتوشا پ با ابزارهایی مثل براش میکسر و ... رنگکهای ترکیبی زیبایی درست مشه
می خوام بدونم چطور میتونم همین شکل رو با تمام افکتهاش در برنامه طراحی وب قرار بدم

rasa_khole

New Member
برای منحنی هات، میتونی قسمت td از table رو background بدی، اندازه هم دقیقا همون اندازه مورد نظرت رو بذاری...

برای رنگ پس زمینه هم میتونی از همین عکسی که داری، به اندازه 1 پیکسل جدا کنی و بذاری هی تکرار بشه که همین نتیجه رو میده!!!!

اینا فقط مثاله، ولی کلیت همینه که بهت گفتم، خودت با ابزاری که داری میتونی خلاقیت نشون بدی...

ariyangham

New Member
سلام
مطمىنم با اين علاقه به زودي يك طراح خوب خواهيد شد.
موفق باشيد

ا. اقا منم علاقه دارم اما حوصله ندارم. از بس مقاله خوندم چشام باباقوری شده. اقا فیلم اموزشی از اول تا اون اخر که ‏AJAX ‎‏ از این چیزا دارید بزارید بهره ببریم.راستی من ۱8 سالمه یکم دیره واسم یا زوده بزنم تو این کار؟ من عاشق ‏ajax ‎‏ شدم.روانیم کرده چقدر طول میکشه حرفه ای شم؟ راستی فوتوشاب و کد نویسی بلد نیستم اما امتحان کردم یادگیریم تو کد نویسی خوبه ولی تا مثال نباشه یاد نمیگیرم. از کجا شروع کنم؟ اگه اموزش ها رو دارید لطفا بذاری. ‏
ارین عضو مبتدی و کوچیک این گروه‎

ariyangham

New Member
راستیییی اقا حتما اسم نرم افزار ‏flex ‎‏ رو شنیدید اقا خیلی جالبه اما به نظر شما ‏flex ‎‏ تو متحرک سازی و جذابیت سایت نقش بیشتری داره یا اکشن اسکریپت ها؟ البته تا اونجایی که من با کمک ‏help ‎‏ کار کردم.نه خیلیم زبانم فوله(افتضاح) یه چیزایی با این عقل ناقصم متوجه شدم. درست یا غلط نمیدونم اما انگار سایتی که با ‏flex ‎‏ طراحی میشه برای اجرا شدن نیاز به ‏flash player ‎داره که اگه اینجوری باشه خب نقصه. اگه کسی اطلاعاتی در مورد این موضوع دازه بگه از این قافله بیشتر از این عقب نمونیم.

ariyangham

New Member
اقا یه موضوع دیگه:
من اسم این زبان ها رو بلدم اما کاراییشون رو بلد نیستم اگه یه توضیح بدید ممنون میشم یعنی میخام بدونم کارایی اصلی و مصارف اصلی هر کدوم چیه. مثلا به چندتا سورس کد ایجکس نگاه کردم بیشتر از ‏php ‎‏ تشکیل شده بود و منم ارادت خاصی به ‏php ‎‏ دارم چون هرجا یه سورس توپ واسه وب سایتم پیدا میکنم سر و کله ‏php ‎‏ پیدا میشه حالمو میگیره.اخه کار باphp va sql ‎‏ رو بلد نیستم اقا خلاصه اینقدر که تو این سورس کد ها من ‏php ‎‏ دیدم اما از ‏xml ‎‏ خبری نیس داستان چیه میخام بدونم اینایی که میگم کار اصلیشون چیه و چرا یکی پر مصرفه و یکی کم مصرف.:
php
xml
asp.net
java script
ببخشید سرتون رو درد اوردم.

جدیدترین ارسال ها

بالا