raeika_rich65
Member
راست می گه ها
دروددرود بر شما
من خودم شخصا، پیش از طراحی قالب وب سایت، یه چند روزی می رم تو نت ، سایت های مرتبط با فعالیت سایت مورد نظر رو جستجو می کنم.
شاید 2 تا 3 روز هم طول بکشه، تو این مدت اصلا به هیچ چیز فکر نمیکنم، سعی می کنم ذهنم رو آزاد بزارم! اکثر آدرس ها و قالب های مرتبط را موضوع رو پس از چند روز، یک براورد کلی می کنم، سعی می کنم حتما چکیده ای از کار های بر تر(از دید خودم) رو تو پروژه خودم پیاده کنم.
یادتون باشه، شما یا باید یک گرافیست خوب داشته باشید که قالب واسطون طراحی کنه، یا از سایت دیگران کپی کنید.
یه روز یکی از دوستام بهم گفت:
(یادتون باشه، اگر طراح گرافیست خوب نیستید، حداقل سعی کنید کپی کننده خوبی باشید)
قضاوت با خودتون...
خواهش می کنمارادت tenaonline
وب سایت http://2khmal.ir مال شماست؟
یک توضیح یا آموزشی در رابطه با pattern سایت و بنر اون میدید.
(لطفا در تایپیک مجزا)
با ارز پوزش از صاحب تایپیک
نمیدونم الان کلاس ثبت نام کردید یا نه ! ولی خوب گفتم شاید بدردتون بخوره
من حدود 3 سالی هست که طراحی تم میکنم و هر کسی هم در مورد کدنویسی ازم پرسیده همیشه گقتم که [نه کتاب , و نه کلاس]
چون کدنویسی چیزی نیست بشه حفظ کرد یا تنها با کلاس رفتن شما یاد بگیرید !
تمرین و تمرین و تمرین .
از کدهای ساده شروع کنید , رفته رفته دستتون هم راه میوفته .
در مورد سئوالتون هم باید بگم که "کار گرافیکی طرح تو تو نرم افزار های گرافیکی مثل فوتوشاپ انجام میدید , طرح رو به وسیله ابزار برش , قطعه قطعه میکنید تا حداکثر صرفه جویی برای لود بهتر سایت رو انجام میدید و بعد شروع میکنید به کد نویسی .
فوتوشاپ کدی که میده اصلاً چیز جالبی نیست و با فرمت Table هست که خیلی سرعت لود رو پایین میاره
چشم , با اینکه دقیق متوجه منظورتون نشدم ولی خوب یه توضیح کلی میدمارادت tenaonline
وب سایت http://2khmal.ir مال شماست؟
یک توضیح یا آموزشی در رابطه با pattern سایت و بنر اون میدید.
(لطفا در تایپیک مجزا)
با ارز پوزش از صاحب تایپیک
شاید بد نباشه که این رو هم بگم که [علاقه] مهمترین نقش رو ایفا میکنه !ممنون دوست خوبم...این که شما می فرمایید کاملا صحیح هست ، اتفاقا یک دوست دارم که خودش کامل یاد گرفته ولی اینجور که خودش می گفت از اول دبیرستان تا الان که 20 سالش هست ! یعنی 6-7 سال !
کلاس و کتاب در کنار تمرین تمرین تمرین بیشتر و بهتر جواب می ده به نظر من.... البته نظر شما هم متین هست
می خوام که برنامه نویسی تحت وب رو کامل یاد بگیرم، ویندوز هم که یه مقداری بلد هستم و ادامه می دهم
متشکر از شما
تگ یا دستوری در طراحی وب هست که بشه به تصویر یا شئی مورد نظر مختصات محل رو داد تا دقیقا در همون جا قرار بگیره؟
سلام این طرح رو من تو فتو شاپ زدم اما نمی دونم چطوری میتونم بیارمش توی مثلا فرانت پیج یا برنامه دیگه تا تبدیل به سایتش کنم اگه میشه راهنمائیم کنید
مشکل اصلیم نوشته روی عکسهاست که تو فرانت پیج نمی تونم روی عکس بنویسم
چون میخوام پس زمینه متنم دقیقا اینطرح ورنگ باشه با گوشه های گرد
چطور می شه این کارو کرد
سلام
مطمىنم با اين علاقه به زودي يك طراح خوب خواهيد شد.
موفق باشيد