از پلاگين ها وقتي بلد نيستيم استفاده كنيم؟
Iman3D1982 Active Member Jul 3, 2005 #2 بهترين راه استفاده از Help و كار كردن باTutorialهاستكه تو helpهمشون هست بعد از اون ميتوني اونو اينجا عنوان كني تا راجع بهش بحث كنيم......
بهترين راه استفاده از Help و كار كردن باTutorialهاستكه تو helpهمشون هست بعد از اون ميتوني اونو اينجا عنوان كني تا راجع بهش بحث كنيم......
R raziyeh New Member Jul 10, 2005 #3 من اصلا بلد نیستم از پلاگین استفاده کنم با این نرم افزار یک ساله دارم کار می کنم اما هنوز اندر خم یک کوچه ام وقتی می بینم شما ها چه کارایه زیبایی دارین حسرت می خورم
من اصلا بلد نیستم از پلاگین استفاده کنم با این نرم افزار یک ساله دارم کار می کنم اما هنوز اندر خم یک کوچه ام وقتی می بینم شما ها چه کارایه زیبایی دارین حسرت می خورم
Iman3D1982 Active Member Jul 11, 2005 #4 من فكر ميكنم شما استعدادشو دارين فقط انگيزه كافي ندارين در مسابقه اي (طراحي صنعتي)كه گذاشتيم شركت كنين تا نتيجه ش رو ببينين! موفق باشين! آخرین ویرایش: Jul 11, 2005
من فكر ميكنم شما استعدادشو دارين فقط انگيزه كافي ندارين در مسابقه اي (طراحي صنعتي)كه گذاشتيم شركت كنين تا نتيجه ش رو ببينين! موفق باشين!