ئرمورد کد نویسی

Miladz

Member
درمورد کد نویسی

دوستان من تازه دارم با فلش کار می کنم چون نیاز زیادی دارم اما زبان های دیگه برای طراحی وب رو بلدم
می خواستم بدونم اگه من یک عکس تو فلش بگذارم بعد بخوام بهش لینک بدم که عکس بزرگش وقتی روش کلیک شد نمایش داده بشه توی یک Blank_Page به چه صورت هست و بعد می شه توی فلش از کد های اچ تی ام ال هم استفاده کرد ؟ و اگه میشه به چه صورت هست ممنون

آخرین ویرایش:

Sunboy454

Active Member
عکس رو بصورت button دربیار و بهش لینک عکس بزرگتر رو بده :
کد:
on (release) {
    getURL("http://www.MajidOnline.com/AAA.jpg", "_blank");
}
بجای MajidOnline.com/AAA.jpg آدرس دلخواه رو بزار ؛

Miladz

Member
دوست عزیز عملیات باتون رو که گفتین انجام دادم اما هر چی که گشتم ندیدم از کجا باید این کد رو به عکس بدم اگه می شه یه کم کامل توضیح بدین دقیقا تو فلش 8 باید از کجا ها بریم ممنون

Sunboy454

Active Member
وقتی که عکست رو تبدیل به button کردی ، روش رایت کلیک کن و Action Script رو بزن و این کد رو اونجا تایپ کن ؛

Miladz

Member
بازم سلام دارم sunboy جان من این کار رو که گفتی انجام دادم وقتی راست کلیک هم کردم برام Action اومد بعد وقتی این کد رو براش زدم میگه کد صحیح است ولی وقتی رو عکس که لینک خورده کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته انگار که هیچ کاری نکردی
به نظرت مشکل از کجاست ؟؟

Miladz

Member
این فایل رو هم پیوست کردم مرسی آقا از کمکت منتظر پاسخ شما هستم

پیوست ها

• 1.zip
    91.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4

amir_s

Active Member
آقا این چی بود شما نوشته بودید !؟
این کد رو کلا جایگزین کنید :
کد:
on (release){
    getURL("http://yahoo.com/aaa.gif");
}

Sunboy454

Active Member
مشکل فایل شما رو دکمه ی اوله که عکسشو عوض کردی ، کد اون قسمت رو اشتباه دادی ، براساس کدی که امیر نوشته درستش کن ؛
--- من به شما پیشنهاد میکنم ، با فلش 6 کار کنین ؛

Miladz

Member
نرم افزار فلش 8 مگه کامل تر و بهتر نیست ؟
مزیت کار کردن با فلش 6 چی هست ؟

Miladz

Member
amir_s گفت:
آقا این چی بود شما نوشته بودید !؟
این کد رو کلا جایگزین کنید :
کد:
on (release){
    getURL("http://yahoo.com/aaa.gif");
}
آقا اون کد رو که من زده بودم واسه این بود که خدا تا کد روش تست کردم ولی نشد الان اینو هم که زدی من چک کردم جواب نداد لطفا به یکیشون لینک بده بد فایل رو پیوست کن
مرسی

amir_s

Active Member
دیگه نمیشه که کار نکنه آخه !
شما این رو توی Browser ت امتحان کن ... ببین جواب میده یا نه ...

Sunboy454

Active Member
نرم افزار فلش 8 مگه کامل تر و بهتر نیست ؟
مزیت کار کردن با فلش 6 چی هست ؟
فلش 8 کاملتر و بهتر هست ، اما حرفه ای تر هم هست ،
شما تو فلش 6 موقع کار کردن با کدها خیلی راحتتری ، و یه سری کد های پیش فرض رو خود فلش 6 موقع کدنویسی واست قرار میده ؛

آقا اون کد رو که من زده بودم واسه این بود که خدا تا کد روش تست کردم ولی نشد الان اینو هم که زدی من چک کردم جواب نداد لطفا به یکیشون لینک بده بد فایل رو پیوست کن
مرسی
همینجوری که نمیشه واسه خودت کد بنویسی ، بر طبق قوانینش باید بری جلو ، ( یکی از مزیتهای فلش 6 اینجا برای شما معلوم میشه ) ؛
-- در ضمن شما چه اصراری برای کار با اون فایل فلش داری ؟
خودت بشین یکی طراحی کن و بهش کد بده ، کد درستش هم همونیه که امیر گفت ؛

راستی ، من فایلتو چک کردم و براساس کد درست جواب داد ؛

Miladz

Member
والا شما میگین با این کد میشه حتما میشه دیگه اما خداییش من زیاد کد تست کردم روش ولی نشد
نیما جان چشم حتما فلش 6 رو هم میگیرم و استفاده می کنم انشالله که مشکلم حل شه به هر حال واقعا دست جفتتون طلا

جدیدترین ارسال ها

بالا