ئرخواست اطلاعاتی در باره قونین چائخانه ها

iamubuntu

New Member
بنده در شرکتی کار می کنم و این شرکت قصد داره مجله ای رو شبیه به یک ویژه نامه رو تولید کنه و به صورت رایگان بین چندین شرکت موازی به وسیله پست پخش کنه .
سوال بنده در این باره هست که بنده شنیدم این جور مجلات نیاز به مجوز داره که تا 4 سال هم زمان صدورش طول می کشه . و شنیدم اگر بدون مجوز همچین چیزی رو ببری چاپخونه ازت قبول نمیکنن . آیا این صحت داره ؟ ممنون میشم گه منو راهنمایی کنین . این مجله در 30 صفحه تنظیم شده ...

اين مجله شما صرفاً تبليغاته ديگه؟ يا توش مواردي مثل مقاله و مصاحبه و ... هم داريد؟
اگه مجله يا بهتره اسمش رو بذاريم كاتالوگ يا بولتن فاقد اسم و شماره باشه (مثلا شماره اول يا ...) نيازي به مجوز نداره.
يعني شما در كاتالوگتون مجازيد تبيلغات محصول يا خدماتتون رو بزنيد و نيازي به مجوز نيست.

iamubuntu

New Member
سلام دوست من !
اول از همه تشکر کنم که راهنماییم کردی .
اگه میشه من چند مورد رو به عرضتون می رسونم .
اول اینکه ما برا این به اصطلاح مجله اسمی در نظر گرفتیم . ولی برای شماره اصراری نیست .
با این تفاسیر میشه حد ال چند ماهی رو بدون مجوز فعالیت کرد ؟ این یه مجله داخلی بیت چند شرکت تعاونی هست . ضمنا تبلیغ شرکت های مختلف رو توش قرار دادیم .
نمی دونم والا ... پروسه دریافت مجوز واقعا سخت و وقت گیره و نمیشه به این آسونی از سدش گذشت !!
بینهایت ممنونم ازتون

abrisham

Member
دوست عزیز
بدون مجوز نمی تونی کار کنی , بعد اینکه یک شماره از اون رو منتشر کنی , همکاران محترم راپورت شما می دن , ضمنا برای دریافت مجوز نشریه ای که بشه در اون از مطالب و گزارش بکار برد , حد اقل 2 سال طول می کشه و حتما باید لیسانس داشته باشی.
ولی اگر آگهی نامه باشه با مجوز کانون تبلیغاتی می تونید همچین کاری رو انجام بدید

iamubuntu

New Member
ولی من مجله ای رو میشناسم که بیش از ۱۳ شماره منتشر کرده و هنوز کسی راپرتی ازش نداده . حتی وقتی من برا مجوز گرفتن نمونه ای از یک همچین مجله ای دستم بود و مسول وزارت ارشاد اونو دید خودش گفت این مجوز نداره ... ولی نه اسم و نشونی ازش گرفت و نه هیچ چیز دیگه !!
در مورد کانون تبلیغاتی چطور میشه اقدام کرد ؟ اونم طول می کشه ؟ در مورد مدرک هیچ مشکلی ندارم .
این رو هم در نظر بگیرید که ب فرض من دارم این نشریه رو بین شرکت های خاصی پخش می کنم که خودشون بهم تبلیغ دادن یا قراره بدن ... درصد اینکه نشریه به دست یه آدم خاص که بخواد گیر بی افته خیلی کمه !
خود مسول نشریات ارشاد گفت همین الان تو شهر ما ۳۰۰ نشریه بدون مجوز اند ...!

abrisham

Member
ولی من مجله ای رو میشناسم که بیش از ۱۳ شماره منتشر کرده و هنوز کسی راپرتی ازش نداده . حتی وقتی من برا مجوز گرفتن نمونه ای از یک همچین مجله ای دستم بود و مسول وزارت ارشاد اونو دید خودش گفت این مجوز نداره ... ولی نه اسم و نشونی ازش گرفت و نه هیچ چیز دیگه !!
در مورد کانون تبلیغاتی چطور میشه اقدام کرد ؟ اونم طول می کشه ؟ در مورد مدرک هیچ مشکلی ندارم .
این رو هم در نظر بگیرید که ب فرض من دارم این نشریه رو بین شرکت های خاصی پخش می کنم که خودشون بهم تبلیغ دادن یا قراره بدن ... درصد اینکه نشریه به دست یه آدم خاص که بخواد گیر بی افته خیلی کمه !
خود مسول نشریات ارشاد گفت همین الان تو شهر ما ۳۰۰ نشریه بدون مجوز اند ...!
کانون تبلیغاتی زیاد طول نمی کشه فقط باشد 5 سال سابقه کار داشته باشید.
اگر هم مطمئنید کاری می کنید بی سر و صدا و نیاز به تبلیغ ندارید بدون مجوز کارکنید. کار خوبیه و پول خوبی هم داره

iamubuntu

New Member
ابرشم عزیز ...
به خاطر راهنمایی هات واقعا ممنونم
انرژی مثبتی رو که دادی هیچوقت فراموش نمی کنم .
واقعا ممنونم :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا