آی خونه دار و بچه دار زنبیل بردار و بیار مدل BMW i8

:lol:
اسم تاپیکت خیلی باحال لود دمت گرم
بازم اگه پیدا کردی بیار اسلن یه تاپیک بزن آبجکت های آماده رو داخلش آپ کنید.:cool:

cinema4d65

Member
سلام دوست عزیز خیلی ممنون مثل اینکه از 205 باری که دیده شده فقط شما مسلمان هستی می دونی چرا ؟ :shock:

چون من این پست رو در بخشهای 3dmax -maya-softimage-cinema 4d قرار دادم و تا الان 205 بار دیده شده ولی شما تنها کسی

هستی که نظر دادی مثل اینکه برای اون 204 نفری که دیدن و نمی دونم دانلود کردن یا نه دعا کردن و صلوات فرستادن برای آقا امام زمان

خیلی سخته :cry: در ضمن فکر کنم شما سید هستی من سید ها رو خیلی دوست دارم خوش به حالت :sad:

مدلی رو که دیدی از پروژه ی خودمه و از این نوع مدل ها زیاد دارم اگه می خوای ایمیلت رو بده به من تا برات ارسال کنم چون هر کسی

ارزش این جور مدل ها و کار ها رو نمی دونه همین پست رو گذاشتم تا ملت رو امتحان کنم برا هفت پشتم کافیه :mad:

موفق باشید:oops:

agira3d

کاربر VIP
سلام
خیلی سنگینه.......سیستم من که نمیکشه.
ولی بازم ممنون.
low mesh رو ندارین.

cinema4d65

Member
سلام دوست عزیز اگه سیستم عامل شما ویندوز 7 باشه حتما سیستم خیلی کند می شه و هر مدلی رو که سگمنت زیاد

داشته باشه نمی تونید باهاش کار کنید من شدیدا به شما توصیه می کنم از سیستم عامل ویستا سرویس پک 2 استفاده کنید دقت کنید

فقط سرویس پک 2 باشه نه چیز دیگه در ضمن من تمام ویندوز ها رو کار کردم و تجربه ی من ثابت کرده که بهترین سیستم عامل برای این

کار مخصوصا برای سیستم های در حد متوسط ویستا سرویس پک 2 است با ویستا مدل هایی مثل این خیلی راحت در صحنه جا به جا

می شه و هر کاری که بخوای می تونی انجام بدی مشخصات سیستم خودم اینه:

CPU : intel Dual-Core E5700 3GHz
Ram:4GB XTreem
VGA:GE Force 9500 1GB
MainBoard:GIGABYTE P43T

در مورد سگمنت های زیاد مدل نمی شه کاری کرد چون از اینترنت گرفتم از اول همینجوری پر سگمنت بود ولی با هر زحمتی بود

سگمنت های مدل رو مرتب کردم تا راحت تر بشه روی Polygon ها کار کرد و اجزای ماشین رو هم جدا کردم تامتریال دادن به مدل

راحت تر بشه . عکس اون رو هم می زارم نگاه کنید اگر خواستید دوباره دانلود کنید چون لینک قبلی رو حذف کردم و این مدل مرتب

شده ی جدید رو گذاشتم
موفق باشید از طرف Lord Simulation:oops:

آخرین ویرایش:

agira3d

کاربر VIP
سلام ممنون خیلی خوب شده .
من تازه window عوض کرده بودم .graphic نصب نبود .
مشخصات سیستمم
cpu cor i 7
8 gig ram
ati 6770
خودمم تعجب کردم .شما که مشخصات دادین فهمیدم چیکار کردم:green:

cinema4d65

Member
سلام دوست عزیز امیدوارم از ویستا سرویس پک 2 استفاده کرده باشین.در ضمن مدل رو هم از اینترنت گرفتم :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا