آیکون سازی با Axialis IconWorkshop

من تو فتوشاپ آیکون بصورت نوشته میسازم وبا فرمت png ذخیرش میکنم سپس وقتی که با برنامه Axialis IconWorkshopاونو میخوام با پسوند ico به آیکن تبدیلش کنم خیلی تار و ناخوانا و غیر واضح دیده میشه.انواع سایزها رو هم امتحان کردم از 16*16 گرفته تا 256*256.اما بازم تار نشون داده میشه.
کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
من خودمم آیکن های برنامه هام رو با این نرم افزار میسازم ولی تا حالا به این مشکل برنخوردم میشه خوب شاید مشکل از نوع نوشتتون هست چون نوشته ها اکثر اینور در میاد باید با فونت های بولد بنویسید و یجورای بزرگ باشن

البته بهتر بود توی انجمن های مربوط به گرافیک و اینا میپرسیدین

the_king

مدیرکل انجمن
من تو فتوشاپ آیکون بصورت نوشته میسازم وبا فرمت png ذخیرش میکنم سپس وقتی که با برنامه Axialis IconWorkshopاونو میخوام با پسوند ico به آیکن تبدیلش کنم خیلی تار و ناخوانا و غیر واضح دیده میشه.انواع سایزها رو هم امتحان کردم از 16*16 گرفته تا 256*256.اما بازم تار نشون داده میشه.
کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه.

آیکون ها معمولا شامل چندین تصویر با ابعاد و عمق رنگ متفاوت اند، ابعاد 16 و 16 به دلیل کوچکی اش معمولا محو و
ناخوانا است، مگر اینکه بصورت انفرادی و با دقت طراحی شود. عمق رنگ هم در کیفیت تصویر خیلی موثر است،
24 و 32 بیتی ها بهتر اند. معمولا اول آیکون با بزرگترین ابعاد را می سازند و بعد از روی آن ابعاد کوچکتر را
ایجاد می کنند.

معمولا نرم افزار های ویرایشگر تصویر کوچک و متوسط مثل IconWorkshop در تغییر ابعاد تصویر و کاهش تعداد رنگ
و تبدیل جدول رنگی ضعیف اند و احتمال افت کیفیت تصویر زیاده، به همین جهت بهتره که قبل از اینکه تصویر
رو به IconWorkshop انتقال بدهید با یک ویرایشگر قوی مثل فتوشاپ ابعاد تصویر رو در حد مورد نظر تون تغییر بدهید.
همچنین جداول رنگی 16 و 256 رنگ IconWorkshop بر خلاف فتوشاپ هوشمندانه انتخاب نمی شوند، به همین جهت
اگر در آیکون تان از فرمت های 4 و 8 بیتی استفاده کنید به هم ریختن رنگ ها طبیعی است.

در ضمن معمولا ویژگی اصلی تصاویر PNG نیمه شفاف بودن آنها است، اگر شما هم یک تصویر نیمه شفاف ساخته اید
موقع ذخیره کردن آیکون فرمت 32 بیتی (سازگار با Windows های Vista و 7) رو فعال کنید. تصاویر نیمه شفاف فقط
با عمق رنگ 32 بیتی ذخیره می شوند. فرمت های مناسب معمولا 24 و 32 بیتی اند، 16 بیتی ها کمتر کاربرد دارند و
4 و 8 بیتی ها به دلیل کمبود تعداد رنگ در جدول رنگی زیاد مناسب نیستند اما برای رعایت سازگاری اغلب در آیکون
وجود دارند.

جدیدترین ارسال ها

بالا