آینده ای درخشان در انتظار Vray RT

دوست عزیز من فقط اول پست شما رو خوندم.

ولی بزارید جواب بدم.
:snap:
میشه بگید کی گفته که با اسکن لاین نمیشه رندر رئال گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما عبارت زیرو تو یوتوب جستجو کنید.

intordesign by scanline rendering

کیفیت در حد وی ری با اسکن لاین.

می دونید چرا.

چون رندر من ش استاد هست.

مشاهده کنید خودتون.

محمد جان دلبندم، آخه رفیق ، آخه جیگر ، خوب یکم برو مطالعه کن ببین فرق بین این دو تا موتور از اساس چیه؟!! ، ببین شاید ما یه چیز بدرد بخور تونستیم بهت یاد بدیم ضرر نداره بخدا!

ببین اصلاً داستان این موتورایی که هی داره پشت هم ساخته می شه اصلاً چیه؟!! چی باعث شد که وی ری بیاد؟!! ، اگه علاقه داری بعنوان یه رفیق پیشنهاد می دم یکم راجع بهشون بخونی. این صحبتها رو بی خیال شو، من می دونم نه تو احتیاج داری که من رو قانع کنی نه من فرصتش رو دارم که بخوام موضوعات تکراریم رو تکرار بکنم.
انشاءا.. که هر جا هستی موفق و پیروز باشی (پست ها رو هم کامل بخون، حتی اگه کسی اشتباه هم می کنه، ارزش اینکه به حرفش گوش بکنی رو داره)
یا علی

mohammad@er

Well-Known Member
محمد جان دلبندم، آخه رفیق ، آخه جیگر ، خوب یکم برو مطالعه کن ببین فرق بین این دو تا موتور از اساس چیه؟!! ، ببین شاید ما یه چیز بدرد بخور تونستیم بهت یاد بدیم ضرر نداره بخدا!

ببین اصلاً داستان این موتورایی که هی داره پشت هم ساخته می شه اصلاً چیه؟!! چی باعث شد که وی ری بیاد؟!! ، اگه علاقه داری بعنوان یه رفیق پیشنهاد می دم یکم راجع بهشون بخونی. این صحبتها رو بی خیال شو، من می دونم نه تو احتیاج داری که من رو قانع کنی نه من فرصتش رو دارم که بخوام موضوعات تکراریم رو تکرار بکنم.
انشاءا.. که هر جا هستی موفق و پیروز باشی (پست ها رو هم کامل بخون، حتی اگه کسی اشتباه هم می کنه، ارزش اینکه به حرفش گوش بکنی رو داره)
یا علی

خیلی ممنون دوست عزیز شما لطف دارید ممنون به علمم اضافه شد.

دوست عزیز شما پست منو خوندی من بحثم اینه که میشه با هر موتوری بهترین رندر رو بگیری.

درسته اسکن لاین خیلی عیب داره نسبت به بعضی موتور ها اما من حرفم اینه که نشد نداره.

اوکی رفیق.

خیلی ممنون دوست عزیز شما لطف دارید ممنون به علمم اضافه شد.

دوست عزیز شما پست منو خوندی من بحثم اینه که میشه با هر موتوری بهترین رندر رو بگیری.

درسته اسکن لاین خیلی عیب داره نسبت به بعضی موتور ها اما من حرفم اینه که نشد نداره.

اوکی رفیق.

البته از این موضوع گذشته ، اما خواستم کسی گمراه نشه، یکم اطلاع رسانی بد نیست.

در خصوص این جملتون که می فرمایید : دوست عزیز شما پست منو خوندی من بحثم اینه که میشه با هر موتوری بهترین رندر رو بگیری.!!!!!!!!!!

امکانش هست یک نفر دیگه غیر از خودتون که تو این زمینه کار می کنه رو معرفی کنید که حرفتون رو تایید کنه؟!! ، انصافاً این صحبت ها از کجا می اد؟! ، چرا اصرار داری عزیزم که یه چیز غلطی رو هی کش بدی؟!!
یعنی واقعاً اینطوریه که شما می گی؟! جداً می شه با هر موتوری بهترین رندر رو گرفت؟!، اوکی من از پایه قانع شدم :)

روی صحبتم به کسانی هست که این پست ها رو مطالعه می کنند و رهگذر هستند، به هیچ عنوان این گفته صحت نداره که با هر موتور رندری بشه بهترین رندر رو گرفت!!! ، البته جای صحبت بسیار است! ، اما اگر کسی به زمینه رندر علاقه داره، بهتره کمی بیشتر در این زمینه مطالعه بکنه، چون اینجا جایی نیست که بشه صحبت های تخصصی کرد.

محمد جان شما ها یکم تو روند مذاکراتت دقت بیشتری به خرج بده، حتی من هم ممکنه اشتباهاً رو چیزی پافشاری بکنم !! اما پذیرش اشتباه بزرگترین قدم برای پیشرفته هر کسی هست.

به امید توفیق روز افزون برای همه

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام و درود خدمت مهدی جان
من 100 % موافق نــ ... ستم ... اما این حرف هم کاملا اشتباه نیست .

البته حرف شما درسته مثلا نمیشه با اسکن لاین بیایم ویری اسکین بزنیم اما میشه یک کار رو به نتیجه رسوند ، مثلا یک کار فانتزی ...
اما اگر منظورتون بین منتال ری و مکسول و ویری و ... باید گفت که همشون قدرتمند هستند و میشه بهترین رندر روز زد .

:rose:

mohammad@er

Well-Known Member
البته از این موضوع گذشته ، اما خواستم کسی گمراه نشه، یکم اطلاع رسانی بد نیست.

در خصوص این جملتون که می فرمایید : دوست عزیز شما پست منو خوندی من بحثم اینه که میشه با هر موتوری بهترین رندر رو بگیری.!!!!!!!!!!

امکانش هست یک نفر دیگه غیر از خودتون که تو این زمینه کار می کنه رو معرفی کنید که حرفتون رو تایید کنه؟!! ، انصافاً این صحبت ها از کجا می اد؟! ، چرا اصرار داری عزیزم که یه چیز غلطی رو هی کش بدی؟!!
یعنی واقعاً اینطوریه که شما می گی؟! جداً می شه با هر موتوری بهترین رندر رو گرفت؟!، اوکی من از پایه قانع شدم :)

روی صحبتم به کسانی هست که این پست ها رو مطالعه می کنند و رهگذر هستند، به هیچ عنوان این گفته صحت نداره که با هر موتور رندری بشه بهترین رندر رو گرفت!!! ، البته جای صحبت بسیار است! ، اما اگر کسی به زمینه رندر علاقه داره، بهتره کمی بیشتر در این زمینه مطالعه بکنه، چون اینجا جایی نیست که بشه صحبت های تخصصی کرد.

محمد جان شما ها یکم تو روند مذاکراتت دقت بیشتری به خرج بده، حتی من هم ممکنه اشتباهاً رو چیزی پافشاری بکنم !! اما پذیرش اشتباه بزرگترین قدم برای پیشرفته هر کسی هست.

به امید توفیق روز افزون برای همه

سلام.

خوبی مهدی جان !

ببین دوست عزیز حاشیه نده لطفا !

انجین های رندرینگ همشون قدرت رندر گیری حرفه ای رو دارن !

ولی شما که خودتو یه پا استاد می دونی !

به نظرت اسکن لاین قدرت رندر گیری در حد وی ری و ماکسول رو دار؟

نداره : خودمم میدونم !

ولی به یه موتور رندری مثل منتال ری یه رندری می گیره که نگو !

یکی هم با منتال ری رندری می گیره که میگی با دست کشیده بعد اسکن کرده !

من بحثم اینه دوست عزیز !

یعنی اسکن لاین به حد خودش | وی ری هم به حد خودش

میشه بهترین رندر هارو گرفت !

متوجه منظورم شدی !

اسکن لاین رو دست کم نگیر !
سری جبحه نگیر ( شوخی :lol:) !

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا