آیا Backup گرفتن سایت رو از کار می اندازه ؟

سلام

می خواستم بدونم وقتی که از طریق کنترل پنل سایت ، Backup می گیریم ، در اون لحظات سایت از کار می افته ؟

بعد من در سایتم یه پوشه دارم که مربوط به عکس های ارسالی کاربرها هست. می خوام بدونم راهی هست

که از این پوشه هم Backup گرفته بشه ؟

mohsenshahbazi

Active Member
نه !*
ممکنه در حین گرفتن فول بک اپ یه کمی سایت کند بشه (اگر حجم اطلاعات زیاد باشن ) اما از کارنمی افته !*

برای بک اپ گیری از یک پوشه هم من امکان خاصی ندیدم داخل cPanel .
اما زمانی که یک فول بک اپ میگیرید از کلیه اطلاعات موجود برروی سایت بک اپ گرفته میشه ..اعم از فایلها . دیتا بیس ها و ...
کارهای خاص رو اسکریپتها و برنامه های خاص انجام میدن . :)

بستگي به Bandwidth سايت هم داره، ولي اصولاً نبايد مشكلي پيش بياد.
در بالا آمدن سايت هم نبايد تاثير زيادي داشته باشه....

ممنون از همه ، کنترل پنل من Plesk هست. ولی فکر نکنم Full Backup داشته باشه . فقظ فایل .bak رو می ده

که فکر کنم این فایل هم خب ماله Sql Server هست ؟

آیا من درست می گم ؟

بک آپ در پلسک سایت شما رو متوقف می کنه(هنگام انجام پروسس)
در بک آپ همه چیز در فایل .bak ذخیره می شود.فایل ها،دیتابیس ها حتی Domain Aliases و تمام تنظیمات کنترل پنل حتی پسورد و نام کاربری.

سلام دوست عزیز ! خب اینجوری که نمی شه که ؟! وقتی حجم دیتابیس بالا بره چی ؟ اینجوری سایت چند ساعت

از کار می افته که ؟! بعد یعنی این فایل Back Up حتی شامل عکس های هم می شه ؟

اگه فرضا یه هاست دیگه با کنترل پنل Plesk داشته باشم.و فایل .Bak رو بهش بدم Restore کنه. کل سایت قبلی

اونجا منتقل میشه ؟

سلام دوست عزیز ! خب اینجوری که نمی شه که ؟!
میشه عزیز.تو خود بخش بک آپ پلسک هم نوشته اینو.شما از کجا برداشت کردید که نمیشه!؟
.پس چرا می گن "اختلالات سایت به دلیل انجام بک آپ است."

وقتی حجم دیتابیس بالا بره چی ؟ اینجوری سایت چند ساعت
بله،می افته

بعد یعنی این فایل Back Up حتی شامل عکس های هم می شه ؟
من نمی دونم چرا شما اصلا این سوال رو پرسیدید.بک آپ یعنی همین دیگه.در غیر این صورت می گفتند "Database Back up" یا "File Backup"

اگه فرضا یه هاست دیگه با کنترل پنل Plesk داشته باشم.و فایل .Bak رو بهش بدم Restore کنه. کل سایت قبلی

اونجا منتقل میشه ؟
بیشتر از 10 بار این کارو کردم که حتی پسوردم هم منتقل شد.(بازم می گم همه چیز منتقل میشه)

موفق باشید

الان که بازم بخش Backup رو تویه Plesk چک کردم. دیدم یه تیک داره که می گه که وب سایت رو در حین

Backup گیری معلق ( به حالت تعلیق ) در بیارم یا نه ؟

Suspend domain

Warning: the domain will be unavailable during backup

که لابد اگه تیک رو برداری سایت از کار نمی افته .

نظرتون چیه ؟

میلاد

Member
سلام
توصیه من این هستش که عملیات بک آپ را در شب یا در زمانی که سایت ترافیک بالایی نداره انجام بدین، در این صورت مشکلی با از کار افتادن سایت نخواهید داشت.

خب آخه من فکر می کنم که اصولا نباید سایت از کار بیافته ، حالا صرفا اگه این تیکی که گفتم تو سایت نزنیم ؟!

حالا نمی دونم بقیه چه نظری دارن ؟

yaser1

Active Member
سلام
مال من ساسپند شده و بعد از اتمام بکاپ به حالت اول بر نمیگرده.
من همیشه با هلم و ... کار کرده بودم. با پلسک از کجا باید درستش کرد؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا