آیا 4images آر اس اس دارد ؟

sswc

Member
سلام دوستان
میخوام بدونم که 4IMAGES خروجی RSS دارد یا نه ؟!
:mad:

ARTA_ADOBE CO

Active Member
آره داره !
در ورژن 1.7.3 اضافه شد !
از اینجا آخرین ورژن رو DL کن : 4homepages.de

ARTA_ADOBE CO

Active Member
این سیستم هم اضافه شده :
به فارسی نمیدونم چی میشه ترجمش ! ( پسورد نما ؟)

Since version 1.7.3, 4images is able to protect forms by
CAPTCHA.

The following form can be protected by CAPTCHA:
- Registration
- E-Cards
- Comments
- Image-Upload​

sswc

Member
دوستان !
من این برنامه رو از فانتاستیکو ی Cpanel نصب کردم
نمیدونم که ورپن چنه
اگه راه راحتی برای ارتقا وجود داره بگید
بای

izone

Active Member
این برنامه همانگونه که دوستمون فرمودند روی نسخه جدید Rss داره ولی برای نسخه قدیمی هم بعنوان یک Mod هستش که بشه نصب کرد. البته پیشنهاد میکنم که حتما از آخرین نسخه استفاده کنید چون هم خیلی بهتر شده و هم یکسری مشکلات امنیتی که قبلا داشته را رفع کردند.

باز همانجور که دوست گرامی فرمودند یک سیستم کدامنیتی یا همان Captcha را روی نسخه جدید گذاشتند که باعث میشه خیلی کمتر اسپم و اعضای دروغین بتونند در گالری فعالیت داشته باشند.

من با این گالری از چند سال پیش کار میکنم و خیلی خشنود هستم. یک مشکل بزرگی که داشت همین بود که خیلی نظریه های بیخود و تبلیغ متفرقه برای فرتورها میشد گذاشت که با این سیستم کد امنیتی جدید برطرف شده.

برای ارتقا هم باید نسخه جدید را بگیرید و فایلها را جایگزین کنید و فایل مربوط به ارتقا را راه اندازی کنید. کار آسانی هست ولی دقت کنید که فایل درست ارتقا را مربوط به نسخه ای که الآن دارید را راه اندازی کنید و حتما قبلش از phpmyadmin یک نسخه پشتیبانی از بانک اطلاعاتی بگیرید.

Beh_Madonna

Member
البته بنظر من اگر چند تا مد بهش اضافه نکنید اصلا بدرد نمیخوره
هم clean url نیست اینطوری اصلا جستجو نمیشه البته اگر مدش را اضافه کنید میشه گفت مشکلش حل میشه
و همچنین آپلود کردنش خیلی مشکل سازه چون یکی یکی است اما باز هم اگر هک مخصوصش روش انجام بشه میتونید چند تا چند تا هم آپلود کنید

ARTA_ADOBE CO

Active Member
و همچنین آپلود کردنش خیلی مشکل سازه چون یکی یکی است اما باز هم اگر هک مخصوصش روش انجام بشه میتونید چند تا چند تا هم آپلود کنید

بدون مد هم batch download داره...
همه رو تو فولدر مربوطه Category میریزی از CP چک میکنی عکسها به DB اضافه میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا