آیا کدی وجود داره که تو قالب بذارم و اون کد باعث بشه رنکینگ و اعتبار سایت خودم بالاتر

parsipad

New Member
دوستان محترم این مبحث...
من یه قالبسازم که حدودا 1200 تا از قالبام روی وبلاگ های کاربران نصبه..من می خوام بدونم آیا کدی وجود داره که تو قالب بذارم و اون کد باعث بشه رنکینگ و اعتبار سایت خودم بالاتر بره ..یه جور تو مایه لینک ولی نه خود لینک!!
می دونید چی میگم؟ دوستام اینکارو کردن و ازش به عنوان کلک رشتی اسم می برن..منم هرچقدر تو اینترنت سرچ کردم " کلک رشتی " چیزی در نیومد!!!شوخی کردم..ولی آیا همچین چیزی امکان داره یا نه؟؟؟؟
مرسی از پاسخهاتون پیش پیش

tabib_m

Member
كافيه با جاواسكريپت يكي از فايلهاي داخل سايت خودت رو فراخواني كني... اين حكم همون لينك دادن رو داره...

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
شما باید مثل سایت های که مثلاً کانتر میدند یک کد بزارید

saeednajafi

Member
قالب براي چه سيستمي ميسازي؟
1200 تا ؟!!!!!
يه خورده زياد نيست؟
يعني شما در 4 سال گذشته به جز جمعه ها روزي يه قالب درست کردي؟
بابا دست مريضاد...

parsipad

New Member
بابا 1200 تا قالب منتنوع نه که 1200 تا قالبی که مثل همند ولی روی 1200 تا وبلاگ نصبند
راستی بچه ها سیستم بلاگفا
از پاسخ های قبلی تون هم چیزی نفهمیدم لطفا واضح تر ممنون

salmanclever

Well-Known Member
parsipad جان شما میتونید از فریمها استفاده کنید
در ضمن شما سایت خاصی دارید از کجا میشه قالب های شما راد دید

Ali_ix

Well-Known Member
ایول؟ همین؟ یک "دمت گرم" یا "خیلی باحالی" هم میگفتی!!!

لطفا اگر حرف خاصی برای گفتن ندارید پست بیهوده نزنید.
/

parsipad لطفا فارسی بنویس.

/

اگر از جاوا اسکریپت استفاده کنید توسط خیلی از crawlerها دیده نمیشه و در نتیجه نتیجه مثبتی برای شما نداره. بهترین چیز یک لینک با ساختار مناسبه به سایت شما! چیزی که توسط روباتها قابل دیدن باشه!

alionline1366

Active Member
شما با گذاشتن یک لوگو یا یک لینک معمولی در قالب میتونی اینکارو انجام بدی چرا کارو پیچیده مکنی یا میتون با Iframe سایت خودتو تو قالب لود کنی یا اگه میخوای میتونی طول و عرض Iframe رو 0 بزاری تا دیده نشه ولی روبوتها میشناسنش

rezadaraee

Active Member
ببخشید علی جان..چشم از این ببعد رعایت مکینم
والا در مورد چیزی که میگید میشه لینک رو با رنگ پس زمینه یکی کرد . البته در حالت عادی تقلبه و احتمال جریمه شدن شما توسط گوگل بالاست و بعضی از دوستان هم میگن اگه با سی اس اس انجام بدی اینکار رو گوگل نمیفهمه.
یعنی این دوستان عقیده دارند که هنوز گوگل نمیتونه فایل سی اس اس رو بخونه .
حالا بنظرم شما از همون لینک معمولی استفاده کنی بهتره...مگه چه عیبی داره که لینک خودت روبزاری ؟

alionline1366

Active Member
نه عزیز هیچ مشکلی نداره اگه از لینک معمولی استفاده کنی Css رو هم میشه استفاده کرد ولی گوگول .....

rezadaraee

Active Member
البته میشه یک عکس 1 پیکسلی رو هم لینک کرد به سایت خودت ...و البته باید میزان border اون لینک 0 باشه اما تاثیرش خیلی کمتر از یک لینک متنی است .
این روزها لینک متنی برای گوگل خیلی خیلی مهم هست .

جدیدترین ارسال ها

بالا