آیا کامپیوتر من با این مشخصات خوب است ؟ فوری

لطفأ نظرتون رو بگید .
VGA 1GB
RAM 2GB
CPU 5200core
HDD 500GB
DVD WR asus
نیاز به پاسخ . فوری
اگه میشه مدلهای خوب برای یک کامپیوتر خانگی رو بهم بگید همراه قیمت . باتشکر

آخرین ویرایش:

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست عزیر فکر کنم شما همونی هستید که چند روز پیش تاپیک زدید دقیقا اولش همین مشخصات بود با این تفاوت که هاردت 160 بود رم رو قرار شد 4 بکنی و سی پی یو رو 2.8 Core2Due

دوست عزیر فکر کنم شما همونی هستید که چند روز پیش تاپیک زدید دقیقا اولش همین مشخصات بود با این تفاوت که هاردت 160 بود رم رو قرار شد 4 بکنی و سی پی یو رو 2.8 core2due

دیگه روم نشد بپرسم . من نخواستم مزاحم بشم. حالا نظرت چیه ؟

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
َشما فقط هاردت روتغییر دادی . رمت رو افزایش بده بعد سیستمت یه سیستم نصبتا خوب می شه .2 گیگ رم می شه حدود 20 تومن

Mandana

Active Member
شما پرسیدین خوب است اما نگفتین باسه چه کاری؟ بازی؟ طراحی؟ طراحی سه بعدی؟ چت کردن؟

Mr.Steres

Active Member
ما 2 واسه لپ تاپ گرفتیم 23 بازار ایرانیان ولیعصر ! درضمن مدل موتور کارت گرافیکتون ؟ 9600 ؟ در کل واسه کاربر خونگی خوب رو به عالی هست اگر رم 4 بشه ... سی پی هم بکنین Dual سیستم خوبی میشه ... البته مدل مادربود هم بگید ببینیم چی بهتر مچ می شه

ما 2 واسه لپ تاپ گرفتیم 23 بازار ایرانیان ولیعصر ! درضمن مدل موتور کارت گرافیکتون ؟ 9600 ؟ در کل واسه کاربر خونگی خوب رو به عالی هست اگر رم 4 بشه ... سی پی هم بکنین Dual سیستم خوبی میشه ... البته مدل مادربود هم بگید ببینیم چی بهتر مچ می شه

VGA 1GB 9400‏
MAINBOARD GIGABYTE ET31
اما et31 ‎ خیلی گرونه .

شما پرسیدین خوب است اما نگفتین باسه چه کاری؟ بازی؟ طراحی؟ طراحی سه بعدی؟ چت کردن؟

برای یک کامپیوتر خانگی همه کارهای اعلام شده توسط شما لازمه . ولی برای طراحی سه بعدی نمیخوام . برای بازیهای رایانه ای ، شبه ساز بازی انواع کنسولها . خود فروشنده بم گفت رم ۳ گیگ با ۲ گیگ برای این سیستم با هم هیچ تفاوتی ندارن . رم ت رو یا باید ۲ بگیری یا ۴ که چند وقت دیگه یه رم برابر کنارش بزاری . خوب بهتره ۲ گیگ بگیرم تا چند وقت دیگه یکی کنارش بندازم .

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
اگر که می خواین تا یه 2 سالی سیستم رو آپگرید نکنید سیستم زیر رو ببندید :
VGA : 8800 Ultra ( حدود 500 تومان )
MB : ASUS ( حدود 200 تومان )
RAM : 4 GB ( حدود 80 تومان )
CPU : Intel Core 2 Quad 2.66 ( حدود 250 تومان )
سیستم کامپیوتر خودمم میگم دلتون آب شه :
VGA : 5200 - 128 MB
MB : ASUS - P4P800X
RAM : 512 - DDR I
CPU : Intel 2.4 LGA
سال 2000 خریدمش .
فکر کنم از خودش فسیل تر پیدا نشه .
موفق باشید .

nima_dsnr

کاربر VIP
چرا پیدا میشه...
مال من :
گرافیک 128
رم 512 دی دی آر 1
هارد 80
سی پی یو 2.6 فول
مادربورد ایسوس

-------------------------------

به نظرم همینا که گفتی خوبه فقط رمش رو بجای اینکه 2 سال یگه 4 گیگ کنی الان کن.

چرا پیدا میشه...
مال من :
گرافیک 128
رم 512 دی دی آر 1
هارد 80
سی پی یو 2.6 فول
مادربورد ایسوس

-------------------------------

به نظرم همینا که گفتی خوبه فقط رمش رو بجای اینکه 2 سال یگه 4 گیگ کنی الان کن.

۲ سال که سهله . فوق فوقش ۶ ماه . فعلأ با همون سیستم کار میکنم .البته اگه خواسته های منو برآورده نکنه ک مطمئنأ برآورده میکنه ، آخه سیستم بهتر از این . . . .
تجربه کامپیوترهای قبلی من
کامپیوتر با گرافیک 128 ، رم 256 ، cpu‏ 3‎ که دزد اومد خونمون گلاب به روتون ، روم به دیوار قاپوندش . بعد از ۲ ماه لپ تاپ گرفتم با گرافیک 64 ، رم 512 ، سی پی یو 1‎.3‎ که اصلأ به درد نمیخوره . دادم برادرم .
الان هم میخوام سیستم اعلام شده رو بگیرم .

Mr.Steres

Active Member
VGA : 8800 Ultra ( حدود 500 تومان )
MB : ASUS ( حدود 200 تومان )
RAM : 4 GB ( حدود 80 تومان )
CPU : Intel Core 2 Quad 2.66 ( حدود 250 تومان )
سیستم کامپیوتر خودمم میگم دلتون آب شه :
VGA : 5200 - 128 MB
MB : ASUS - P4P800X
RAM : 512 - DDR I
CPU : Intel 2.4 LGA

چرا بچه مردم رو می ترسونی ؟

رم 4 ( 2 * 2024 ) = 40 تومن
گرافیک 9600 ( 1 گیگ ) = 130 تومن
مادربرد ASUS خرداد گرفتم 90 ت مدل یادم نیست
سی پی یو = 3200 Cor Due گرفتم 110 تومن intel
هارد 320 گرفتم 60 ت

سیستم بالا رو با مانیتور 16 lcd lg جم کردم واسه یه بنده خدایی 490 ت ! بازار ایرانیان ولیعصر

چرا بچه مردم رو می ترسونی ؟

رم 4 ( 2 * 2024 ) = 40 تومن
گرافیک 9600 ( 1 گیگ ) = 130 تومن
مادربرد ASUS خرداد گرفتم 90 ت مدل یادم نیست
سی پی یو = 3200 Cor Due گرفتم 110 تومن intel
هارد 320 گرفتم 60 ت

سیستم بالا رو با مانیتور 16 lcd lg جم کردم واسه یه بنده خدایی 490 ت ! بازار ایرانیان ولیعصر

فقط یک سوال دیگه . آیا دی وی دی رم asus کارش کاربرپسند هست ؟

Mr.Steres

Active Member
ما واسه این بنده خدا dvd-rw سوزوکی بستیم 30 تومن ! راضیه ... تازه رم ریدر داخلی هم گرفتیم 6 تومن

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
به خدا اصلا DVD Rw و این چیزا مهم نیست من یه مدت کیس نداشتم .قطعات رو میزم بود .اصلا اونا مهم نیست مهم قطعات اصلی هستش که باید عالی باشن قربونش برم قطعات هم انقدر ارزون شدن که دیگه راحت می تونه یه سیستم توپ ببنده

به خدا اصلا dvd rw و این چیزا مهم نیست من یه مدت کیس نداشتم .قطعات رو میزم بود .اصلا اونا مهم نیست مهم قطعات اصلی هستش که باید عالی باشن قربونش برم قطعات هم انقدر ارزون شدن که دیگه راحت می تونه یه سیستم توپ ببنده

اتفاقأ دی وی دی رایتر یکی از ارکان مهم کامپیوتر محسوب میشه . شما سخت در اشتباه هستید .

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
اتفاقأ دی وی دی رایتر یکی از ارکان مهم کامپیوتر محسوب میشه . شما سخت در اشتباه هستید .
ببین دوست من قطعاتی در کامپوتر به عنوان قطعه اصلی شناخته می شن که سیستم بدون اونها نتونه کار کنه حالا .من تا به حال dvd rw نداشتم و استفاده هم نکردم به جاش 6 تا هارد دارم . مشکلی هم ندارم همه چیزم در دسترسه .dvd رایتر جز قطعات مهم اصلی نیست

Mr.Steres

Active Member
شما نداشته باشی می خوای چطوری ویندوز نصب کنی ؟ با فلش ملش ؟ در کل کسی که داره این قدر هزینه می کنه دیگه یه رام چیزی نیست ...

جدیدترین ارسال ها

بالا