آیا می توان تکست فیلد flex را در فلش استفاده کرد؟

++Hadi++

Active Member
سلام دوستان
تو فلکس یه کامپوننت عالی هست به اسم RitchEditableText که می تونین html رو به بهترین وجه توش ساپورت کنین و عکس و متن رو به بهترین وجه ساپورت می کنه . مشکلی که من درم اینه که از اول ، یه سورسی رو تو فلش نوشتم و حالا می خوام لا به لاش ، تکست های html حرفه ای توش بذارم تا همراه با متن و عکس فارسی ، ساپورت شه . ritchEditableText فلکس این کار رو می کنه ولی من می خوام یه کامظوننت یا engine تو خود فلش و اکشن اسکریپت 3 استفاده کنم تا متن و عکس رو خوب ساپورت کنه . البته یه مبحثی به اسم FTE تو اکشن 3 وجود داره و به شما توانایی اینو می ده که تو خود فلش یه تکست انجین در حد tlf بوجود بیارین ولی من خیلی وقت ندارم . کسی می تونه کلاسی ، کامپوننتی چیزی به من نشون بده . درضمن tlf اون قدرتیو که من می خوام رو نداره ...با تشکر

benyamin_pc

Well-Known Member
اگه می خواین خروجی swf باشه راحت ترین کار tlf هست که امکانات خوبی از جمله css هم داره اما اگه کافی نیست ساده ترین کار استفاده از xhtml به شکل xml-html و پارس اون هست که نسبت به تگ هائی که میخونین اگه مثلا img هست مقدار scr را به صورت تصویر addchild کنین و اگه sound هست به صورت صوتو .......... اما تقریبا این خودش ی پروژه هست و هزینه بر و آمادشو منکه تاحالا ندیدم اگه کسی سراغ داره بگه

++Hadi++

Active Member
متاسفانه این پروژه چند ساله شکل خودشو به شکل استاندارد html رفته و زمان زیادی هم واس هنوشتن یه روال جدید ندارم . توی فلکس RitchEditableText این مشکل رو با property به اسم textFlow حل کرده ولی چون تو فلش پیش بردم و یه سری مسایل دیگه مطرح هست نمی تونم با تبدیل این مووی فایل به swc یا کامپوننت یا کانتینر فلکس ، این تکست فیلدو با اون جایگزین کنم . مخصوصا که height تکست فیلد می تونه دراز تر شه و بعد تو دستورات کد نویسی می گم که height بک رو برابر height تکست فیلد کن .

جدیدترین ارسال ها

بالا