آیا من برای کار به عنوان یه فتوشاپ کار آماده ام؟

mo-hammad

Active Member
سلام من از اونجایی که استرس زیادی برای ورود به بازار کار دارم میخوام بدونم آیا من برای ورد به بازار کار به عنوان یه فتوشاپ کار آماده ام

من الان حدود 3 سالی هست تجربی فتوشاپ کار کردم و الان هم مخوصا یک سال هست از وقتی مایا کار میکنم حرفه ای تر برای تکسچرینگ و مباحث پست پرو ازش استفاده میکنم همینطور من دوره آموزشی

Photoshop CS6 Essential Training شرکت لیندا رو هم گذروندم

آیا آمادم که در یک شرکت تبلیغاتی یا یک عکاسی به عنوان فتوشاپ کار کار کنم ؟

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
همه ی اینها وقتی اعتبار دارند که کیفیت طراحی شما قابل قبول باشه
صرف کارکردن با فتوشاپ و گذروندن دوره های مختلف نمیشه کسی رو دانا یا نادان این کار قضاوت کرد
پس بهتره به همراه پشتوانه سابقه به نمونه کارهاتون هم اتکا کنید
به نظرم اگر چند نمونه کار قوی رو تحلیل کنید متوجه میشید که آمادگی حال حاضرتون برای ورود مناسبه یا خیر
البته این رو هم فراموش نکنید که هیچگاه کافی نیست
موفق باشیــــــــــــــ:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام من از اونجایی که استرس زیادی برای ورود به بازار کار دارم میخوام بدونم آیا من برای ورد به بازار کار به عنوان یه فتوشاپ کار آماده ام

من الان حدود 3 سالی هست تجربی فتوشاپ کار کردم و الان هم مخوصا یک سال هست از وقتی مایا کار میکنم حرفه ای تر برای تکسچرینگ و مباحث پست پرو ازش استفاده میکنم همینطور من دوره آموزشی

Photoshop CS6 Essential Training شرکت لیندا رو هم گذروندم

آیا آمادم که در یک شرکت تبلیغاتی یا یک عکاسی به عنوان فتوشاپ کار کار کنم ؟

گفتنی ها را آقا محمد گفتن
باید دید شما چطور میخوای توی بازار رقابت کنی؟ رزومه کاری و تواناییت رو در کنار کارهای ایرانی و خارجی مقایسه کن
ببین آیا حرفی واسه گفتن دارید ؟

وگرنه برای وارد شدن هیچ لازمه ای جز یک رزومه خوب و قدرت گرافیکی و درک اون لازم نیست

mo-hammad

Active Member
اینکه من مایا و زیبراش کار میکنم میتونه نقطه ی قوتی برای من در برابر فتوشاپ کاران عادی باشه تو صنعت تبلیغات ؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ببینید بلد بودن با طرز استفاده و تسلط خیلی فرق داره
ی شخص علاقه مند کل فتوشاپ رو میتونه توی یک هفته تا 10 روز یاد بگیره ولی بیشتر افراد از این امر شاکی میشن ک چرا نمیتونن طرح خوبی خلق کنند!
در مورد نرم افزارهای دیگه هم همینطور
الان برای بازار تبلیغات بیشتر سینما 4دی استفاده میشه چون ساده تر سبک تر و خروجی خوبی با توجه ب زمان طراح ارائه میده
حالا شما نمونه کارهاتون رو توی گالری خودتون میتونید قرار بدید تا بیشتر قضاوت کنند دوستان اهل فن و ضعف هاتون گرفته شه
کلا قسمت گالری بخش همین انجمن هم واسه محک زدن خودمون هست !

البته نمیدونم سطح کارتون چطوریه ... ولی در کل
اگر قصدتون وارد بازار کار شدن هست تلاش کنید , ایده خلاق بدید و تمرین و تمرین

mo-hammad

Active Member
اگر توجه کنید بنده ادعایی ندارم بلکه بر عکس استرس هم دارم :) من همیشه خودم رو در تمام مراحل و سطوح شاگرد دونستم و میدونم فقط میخوام کار کنم :)

این نمونه رو همینجوری تمرنی زدم همین امشب :) با موضوع تعمیرات سخت افزار فقط هم یه رو رو ساختم چطوره ؟

cart.jpg

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خوب ببینید با این کنار هم قرار دادن 2 تصویر چیزی مشخص نمیشه
شما به نظر من یکم هدفمند کار کنید و کارهاتون رو توی گالری به نمایش بگذارید نتایج بهتری میگیرید...
تحقیق کنید نیاز بازار چی هست چند نمونه طرح با هدف مشخص ارائه بدید به نظرم اینطوری بیشتر نتیجه میگیرید ...

جدیدترین ارسال ها

بالا