آیا ممکنه فضولی کامپیوترم رو کنه؟

sooory

Member
سلام

من مشکلی دارم و اون اینه که یکی از دوستام ویندوز کامپیوتر من رو برام ریخته و بعد از یه مدت من میخواستم برنامه winrar رو رو کامپیوترم نصب کنم به همون دوستم زنگ زدم و از ش خواستم اون به من گفت من از خونه خودم میتونم اونو رو کامپیوتر تو نصب کنم و من از این حرفش جا خوردم و وقتی بهش گفتم یعنی تو به راحتی میتونی به کامپیوتر من نطارت کنی ؟
من و من کردو گفت نه یعنی تو باید یه کد به من بدی ‍!
حالا از اون موقع تا حالا اعصابم خورده چطور بفهمم که اون این کاررو ممکنه بکنه؟
اصلا آیا ممکنه ؟

میشه منو راهنمایی کننین
مرسی از شما

the_king

مدیرکل انجمن
سلام

من مشکلی دارم و اون اینه که یکی از دوستام ویندوز کامپیوتر من رو برام ریخته و بعد از یه مدت من میخواستم برنامه winrar رو رو کامپیوترم نصب کنم به همون دوستم زنگ زدم و از ش خواستم اون به من گفت من از خونه خودم میتونم اونو رو کامپیوتر تو نصب کنم و من از این حرفش جا خوردم و وقتی بهش گفتم یعنی تو به راحتی میتونی به کامپیوتر من نطارت کنی ؟
من و من کردو گفت نه یعنی تو باید یه کد به من بدی ‍!
حالا از اون موقع تا حالا اعصابم خورده چطور بفهمم که اون این کاررو ممکنه بکنه؟
اصلا آیا ممکنه ؟

میشه منو راهنمایی کننین
مرسی از شما
سیستم عامل ویندوز یک قابلیت به نام Remote Assistance داره که در اصل با این هدف طراحی شده که یک کاربر
از راه دور به یک کاربر دیگه کمک کنه و در ویندوزش تنظیماتی رو انجام بده و یا برنامه ای رو نصب کنه.
همچنین قابلیت Remote Desktop ای وجود داره که برای دسترسی به کامپیوتر های دیگه از راه دور بکار میره.

Control Panel ویندوز را در منوی Start باز کنید. در بخش System and Security (ویندوز های Vista و 7) رو آیکون
System دوبار کلیک کنید تا باز شود.

در زبانه Remote یا تیک گزینه Allow Remote Assistance invitations to be sent from this computer و
همچنین تیک گزینه Allow users to connect remotely to your computer را بردارید (ویندوز XP)

و یا تیک گزینه Allow Remote Assistance connections to this computer را بردارید و مشخصه Remote Desktop
را روی گزینه Don't allow connection to this computer تنظیم نمایید (ویندوز 7 و Vista)

زمانی که این تنظیمات رو با دکمه OK تایید کردید دیگه سیستم ویندوز شما هم قابلیت Remote Assistance اش
و هم قابلیت Remote Desktop اش غیر فعاله.

آخرین ویرایش:

A_123

Member
درسته ولی در موقع کار کردن طرف با remote desktop , ما نمی تونیم ببینیم داره چیکار میکنه! ویندوز به حالت سوییچ یوزر میره

ƒxmahdi

New Member
درسته ولی در موقع کار کردن طرف با remote desktop , ما نمی تونیم ببینیم داره چیکار میکنه! ویندوز به حالت سوییچ یوزر میره

خسته نباشین ! میشه منظورتو واضح بگی ؟ اصلا هیچ ربطی به جواب دوستمون نداره ! ممنون

A_123

Member
خسته نباشین ! میشه منظورتو واضح بگی ؟ اصلا هیچ ربطی به جواب دوستمون نداره ! ممنون

چرا ربط نداره!؟ من خودم تو خونه دو تا کامپیوترمو شبکه کردم. بعد با ریموت دسکتاپ از یکی به اوون یکی وصل شدم. به محض کانکت, کامپوتر client رف تو سووییچ یوزر.

در سوال ایشونم , رفیقه گفتم می تونم از اینجا برات نصب کنم, یارو ترسیده! منم میگم آره. چون نمیتونی ببینی داره چه میکنه! :پی

A_123

Member
در ضمن اینجانب , ریموت کردن از راه دور و بدون کابل شبکه , طبق گفته جناب " دوست" رو بلد نیستم. اگه کسی بلده بگه!

جدیدترین ارسال ها

بالا