آیا لپ تاپ بدون usb.3 منطقی هست؟ فوری لطفاً!!!

mosim90

New Member
آیا لپ تاپ بدون USB.3 منطقی هست؟ مدل k53-sv
خواهش می کنم. عجله ای

the_king

مدیرکل انجمن
آیا لپ تاپ بدون usb.3 منطقی هست؟ مدل k53-sv
خواهش می کنم. عجله ای

خیلی از لپ تاپ ها usb 3 ندارند، بستگی داره که چند تا درایو usb 3 داشته باشید، اگه تعدادشون زیاد باشه
طبیعتا با نداشتن همچین پورت ای ضرر می کنید اما اگه اصلا همچین درایوی ندارید یا فوقش یک درایو usb3 دارید
از اونجایی که درایو های usb 3 با پورت usb 2 هم کار می کنند یک ویژگی حیاتی و کلیدی نیست که خیلی در
تصمیم گیری رویش حساب کنید.

.:BehzAd:.

Active Member
usb 3سرعتش خیلی بیشتره و این یکی از مزایای اون هست خیلی حساس نباش برای اینکه لپ تاپی که میخری usb3 داشته باشه الان هارد های اکسترنال دو وی دی رایتر ها و فلش های usb 3 متنوعی وارد بازار شده و اگر شما از این وسایل با ثاپورت usb 3 استفاده میکنی و سرعت انتقال دیتا ها براتون مهم هست لپ تاپی بخر که usb 3 داشته باشه چون بعدا راحت از امکانتی و سایل سازگار باا این تکنولوژی استفاهد خواهی کرد اینم بگم سرعت اتنقال دیتاش از e-sata هم بیشتر در اخر هم میگم که یه تصمیم درست بگیر و اگه چیزای رو که گفتم میخوای با بهترین سرعت استفاده کنی حتما یه لپ تاپ از برند های که دارن این تکنولوژی رو بخر پشیمون نمیشه فوق اینه که فعلا ازش استفاده نمیکنی و لی بعدا خیلی بکارت خواهن اومد.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی از ناظم عزیز و بهزاد جان.توضیحات کاملی بود
به نظرم وقتی دارین بالای یه میلیون پول یه بار میدین ارزش داره با دادن مبلغی بیشتر به تکنولوژی های جدید تر برسین.
یه زمانی dvd چیز عجیبی بود.الان هم blue rayچیز عجیبی هست.اما مطمئن باشین تا 1 سال یا 2 سال بعد بلوری هم عادی میشه.اون وقت شما نگاه میکنی که بلوری یا usb 3 نداری!

abizaki

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
asus n73 sv به نظرم بهترین گزینه در این رنج هست. چون صفحه ی 17 اینچ داره و در کل سری n با سری k ، سری n واقعا بهتره. می تونین تو سایت asus مقایسه کنین.

جدیدترین ارسال ها

بالا