آیا طراحی یه انجمن از پایه کار درستی هست؟

phpweb

Active Member
طراحی قابلیتهایی که یه انجمن داره چندان پیچیده به نظر نمی یاد.

قابلیتهایی مثل عضویت، ارسال پیام، ایجاد تاپک، ارسال جواب، نمایش پروفایل و ...

به نظر من برای کارهای تجاری بهتره که از انجمنی که خودمون طراحی کردیم استفاده کنیم. به همین دلیل تصمیم گرفتم که خودم یه انجمن بنویسم ولی نمی دونم که آیا این کار درسته یا نه؟

همچنین می خوام بدونم که اگر یه نفر بخواد یه انجمن رو به تنهایی طراحی کنه و هیچ کد آماده ای برای این کار نداشته باشه، چه مدت زمان طول می کشه تا کار نوشتن انجمن تموم بشه؟

لطفا توضیح بدید.

aseman-c

Banned
دوست عزیز بجای اینکار میتونید یکی از این انجمن ساز ها رو در بالاترین حد ممکن ادیت کنید.چون از اول نوشتن اصلا کار درستی نیست و قاعدتا انجمن ساز ها بهتر خواهند بود.البته نوشتن انجمن از صفر هم خوبه به شرط اینکه با آخرین ورژن های انجمن ساز ها برابری کنه یا بالاتر باشه که اینم مستلزم زمان و زحمت خیلی زیادیه.

phpweb

Active Member
دوست عزیز بجای اینکار میتونید یکی از این انجمن ساز ها رو در بالاترین حد ممکن ادیت کنید.چون از اول نوشتن اصلا کار درستی نیست و قاعدتا انجمن ساز ها بهتر خواهند بود.البته نوشتن انجمن از صفر هم خوبه به شرط اینکه با آخرین ورژن های انجمن ساز ها برابری کنه یا بالاتر باشه که اینم مستلزم زمان و زحمت خیلی زیادیه.
البته اگه بتونم فقط قالب این فروم ها رو ویرایش کنم هم کافیه.

جایی سراغ ندارید که بشه از طریق اون یادگرفت که چطور برای مای بی بی قالب طراحی کرد؟

سوال دیگه اینکه بنظرتون چقدر طول می کشه تا یه نفر که در حد متوسط هست بتونه یه انجمن در حد وی بیولنت طراحی کرد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا