آیا در محیط فلش می شود مدل های سه بعدی را کد نویسی کرد ؟

Mr.Saraei

Member
درود

دوستان می خواستم بدونم بی زحمت آیا محیط فلش قادر هست مدل های سه بعدی که ما تو نرم افزار های مهندسی مثل Solidwork رو زدیم کد نویسی کنیم ؟

به این معنا که نمی دونم اگر برنامه ی 3Dclinik رو دیده باشین یه مدل های سه بعدی هستن که 360 درجه قابل چرخش هستن و مثلا هر بخشی رو که می خوای می تونی بزرگ کنین روش کلیک کنی توضیحاتش بیاد و ... . می خواستم بدونم اون مدل ها رو تو فلش کد نویسی کردن یا اگر نمیشه با چه نرم افزارهایی میشه اینکار انجام داد ؟

ممنون

Mr.Saraei

Member
درود

دوست عزیز ممنون از شما من مطالعه کردم . ممنون میشم برای شروع کار چکار باید بکنم یعنی چی ها رو نصب کنم ؟ من برای پروژه تنها بخشی که گیر هستم این مورد هست و هیچ سررشته ای هم از فلش ندارم از این رو می خوام تنها ابن موردش رو که لدردم می خوره یاد بگیرم اونم در مدت کم چون وقت زیادب ندارم از این رو ممنون میشم راهنمایی و توصیه هاتون رو بشنوم ؟

با سپاس فراوان

محمدرضا

سلام

والا این قسمت از فلش جزئ سخت ترین بخش های کدنویسی اکشن اسکریپت هست

اول باید اکشن اسکریپت یاد بگیرید بعد ...

Mr.Saraei

Member
پس با این حساب من شروع به یادگیری as3 کنم ؟ درسته ؟ مرجع پارسی هست تو بازار یا نت ؟

محمدرضا

armanbm

کاربر VIP
برای داشتن یک شکل سه بعدی تو محیط فللش راه های زیادی هست.
میشه یک مربع دو بعدی رو تو صفحه داشت و با توجه به حرکت موس ترنسفرمیشنش رو عوض کرد که بنظر سه بعدی میاد.

راه بهتر استفاده از کتاب خونه ی Away3D هست. که خیلی ساده میتونین باهاش کارای سه بعدی که پرفرمنس بالایی هم دارند اضافه کنید. نیازی به یاد گیری Molehill که دوستمون گفتن نیست. مگر واقعا کارپیچیده ی سه بعدی بخواین انجام بدین. Away3D خودش از Molehill استفاده میکنه و کار رو براتون آسون میکنه.

یا میشه از Alternative3d استفاده کنید.

به امضای آقا هادی هم حتما سر بزنید توضیحاتشون مفیده همیشه...

Mr.Saraei

Member
درود

بی نهایت سپاسگزارم ار دوستان . الان شد استفاده از 4 روش !!! من کار اصلی که میخ وام انجام بدم رو خدمتتون می گم اونوقت نظرتون رو در مورد اینکه بهترین گزینه کدوم هست ممنون می شم بدونم اگر سلیقه ای نباشه . که باشه دیگه باید با یکیشون شروع کنم .

من می خوام دستگاه های رو مدل سازی کنیم بصورت 3 بعدی بعد بیایم با استفاده از کد نویسی یا هر چیزی این امکان رو فراهم کنیم که مثلا قطغه ای از اون بیاد جلوتر ، جدا بشه ، بعد وقتی کلیک می کنی مشخصاتش بیاد نوشته شه یه همچین چیزی ... البته لازم به ذکر ما مدل ها از محیط دیگه ای به فلش خواهیم آورد .

حالا با این توصیفات به نظرتون رو همون کتابخانه ها کار کنم اگه بله کدومش مناسبترین و سریع تر جواب می ده ؟ یا راه حل دیگه ای هم داره ؟

با سپاس فراوان

محمدرضا

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
لینک فیلتر شده ولی اگه همون عبارت رو به صورت معمولی تو گوگل سرچ کنید ،درست می شه.بای...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا