آیا در فتوشاپ چیزی مثل پرده آبی یا کروماکی وجود داره ؟

amirepsilon

Active Member
سلام دوستان من تصویری دارم که پشتش سبز رنگه
میخوام اون سبزی رو بردارم و به جاش عکس دیگه ای بزارم
ایا فتوشاپ مثل فیلم امکان کروماکی رو داره ؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
نه چنین چیزی نیست
البته میشه با مد های دیگه اوکی کرد اما اگر سبز هست
برداشتنش راحته
شما با پلاگین mask pro میتونید این کار رو به راحتی انجام بدید اما اگر اون رو در دسترس ندارید ابزار magic wand tools رو انتخاب کنید
روی تصویر راست کلیک کندی color range رو انتخاب کنید و رنگ مورد نظرتون رو انتخاب کنید با قطره چکان
از اون نوار لغزنده هم کمک بگیرید و بسته به نوع و میزان رنگ بکگراند کم و زیادش کنید و ok کنید
حالا کلید delete رو بزنید و تمام
موفق باشید

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان من تصویری دارم که پشتش سبز رنگه
میخوام اون سبزی رو بردارم و به جاش عکس دیگه ای بزارم
ایا فتوشاپ مثل فیلم امکان کروماکی رو داره ؟

1) اون تصویر تون لابد یک لایه Background بیشتر نیست. لایه Background رو نمیشه شفاف کرد، پس
اول باید به لایه معمولی تبدیل اش کنید. در منوی Layer گزینه New و داخلش Layer From Background
را انتخاب کنید تا فرضا به لایه ای با اسم Layer 0 تبدیل اش کنید.

2) در منوی Select روی گزینه Color Range کلیک کنید. در تصویر روی ناحیه زمینه که رنگ اش سبزه کلیک کنید
تا رنگ Foreground بشه. در گزینه ها تیک Selection رو فعال کنید تا تصویر سیاه و سفید دیده بشه.
الان با مقدار Fuzziness طوری بازی کنید که تمامی ناحیه زمینه سفید باشند و تمامی ناحیه شیء مشکی.
اگر مقدار Fuzziness رو کمتر از آن چیزی که لازم است انتخاب کنید نویز زمینه به شی اضافه میشه و اگر
زیادی بزرگ اش کنید ناحیه شیء نیمه شفاف میشه و Opacity اش پایین میاد. البته ترمیم کردن Opacity
خیلی ساده تر از کم کردن نویزه.

3) ناحیه انتخاب شده ناحیه زمینه شما است. با کلید Del در صفحه کلید حذف اش کنید. اگر نتیجه جالب نبود
با دو بار فشار دادن ترکیب کلیدی Ctrl + Alt + Z به عقب بر گردید و اینبار از مقدار بهتری استفاده کنید.

4) لایه جدیدی که تصویر زمینه داره به پروژه اضافه کرده و لایه اش را پشت لایه Layer 0 ببرید.

جدیدترین ارسال ها

بالا