آیا خدمات کامپیوتری بزنم

master120

New Member
سلام دوستان من قصد باز کردن یک خدمات کامپیوتری روبروی 3 الی 4 تا مدرسه هستم و کلا رفت و آمد اونجا بد نیست و زیاد خوبم نیست
و قیمت اجاره مغازه اونجا 2 میلیون پیش و ماهی 200 هزار تومن هم اجاره
به نظرتون من اونجا مغازه بزنم یا نه ؟
و خدمات که می خوام بدم اینه :
طراحی سایت - تعمیرات نرم افزار و سخت افزار - سی دی و دی وی دی بازی و نرم افزار - فروش کامپیوتر - عیب یابی سیستم - طراحی کاتالوگ و کارت ویزیت و ... - و تحقیق - تایپ - پرینت ... و کارای دیگه ای که خدمات کامپیوتری داره
ممنون میشم راهنماییم کنید که آیا اونجا رو می تونم بچرخونم یا نه
یا آیا میشه اونجا کار کرد یا نه
و ... ؟ :rose:

Domanjiri

Well-Known Member
..روبروی 3 الی 4 تا مدرسه هستم..
فروش کارت شارژ بسی توصیه میشه:green: ماهی 200 تومن رو می تونید از همین یک مورد دربیارید(البت اگه 2 قدمی اونجا یه دکه ای چیزی نباشه:) )

طراحی سایت بیشتر یه کار شرکتی و یا آنلاین و پروژه ای هست، فکر نکنم کسی بره توی یه مغازه بگه که : آقا ببخشید، من یه سایت می خوام..

در کل موفقیت این کار بستگی به شرایط محیط و شرایط فرهنگی مردم ساکن اون منطقه داره. اگه چنتا بچه مدرسه ای خوره بازی پیدا بشه، دیگه درآمدتون تضمینه..:)

اگه ساکن همون منطقه هستید که دیگه باید این چیزا رو بدونید دیگه..

موفق باشین

BENgraph

Member
خدمات

سلام دوستان من قصد باز کردن یک خدمات کامپیوتری روبروی 3 الی 4 تا مدرسه هستم و کلا رفت و آمد اونجا بد نیست و زیاد خوبم نیست
و قیمت اجاره مغازه اونجا 2 میلیون پیش و ماهی 200 هزار تومن هم اجاره
به نظرتون من اونجا مغازه بزنم یا نه ؟
و خدمات که می خوام بدم اینه :
طراحی سایت - تعمیرات نرم افزار و سخت افزار - سی دی و دی وی دی بازی و نرم افزار - فروش کامپیوتر - عیب یابی سیستم - طراحی کاتالوگ و کارت ویزیت و ... - و تحقیق - تایپ - پرینت ... و کارای دیگه ای که خدمات کامپیوتری داره
ممنون میشم راهنماییم کنید که آیا اونجا رو می تونم بچرخونم یا نه
یا آیا میشه اونجا کار کرد یا نه
و ... ؟ :rose:
شما باید برای هر کدوم از اون کارا مجوز خاص خودشو بگیرید (نمیشه همه شو با هم انجام بدی ، جدیدا نرم افزار و سخت افزار هم کاملا مجوزشون جدا شده (نرم افزار گرونتره 700 تومن فکر کنم اما سخت ازار 300 ده ... طراحی کاتالوگ باید از ارشاد مجوز شرکت تبلیغاتی بگیری تحقیق و تایپ هم همینطور ... خدمات کامپیوتری یعنی فروش کامپیوتر و نرم افزار دیگه کارت ویزیت چاپ کردنش کجاش بنده :shock: !!!!

master120

New Member
چیییی میگییییییی ؟

شما باید برای هر کدوم از اون کارا مجوز خاص خودشو بگیرید (نمیشه همه شو با هم انجام بدی ، جدیدا نرم افزار و سخت افزار هم کاملا مجوزشون جدا شده (نرم افزار گرونتره 700 تومن فکر کنم اما سخت ازار 300 ده ... طراحی کاتالوگ باید از ارشاد مجوز شرکت تبلیغاتی بگیری تحقیق و تایپ هم همینطور ... خدمات کامپیوتری یعنی فروش کامپیوتر و نرم افزار دیگه کارت ویزیت چاپ کردنش کجاش بنده :shock: !!!!
دوست عزیز مرسی که در این بحث شرکت کردی یعنی من اونجا بخوام تکون بخورم باید یه مجوز بگیریم :lol:
یعنی اونجا من بخوام شارژ بفروشم باید برم مجوز شارژ فروشی بگیرم
بخوام تایپ کنم باید برم مجوز بگیرم
الان این همه دارن بدون مجوز کار می کنن کسی هم به کارشون کار نداره:-?

kinghost

New Member
دوست عزیز مرسی که در این بحث شرکت کردی یعنی من اونجا بخوام تکون بخورم باید یه مجوز بگیریم :lol:
یعنی اونجا من بخوام شارژ بفروشم باید برم مجوز شارژ فروشی بگیرم
بخوام تایپ کنم باید برم مجوز بگیرم
الان این همه دارن بدون مجوز کار می کنن کسی هم به کارشون کار نداره:-?

دوست عزيز يه چيزي ميگم بزن حالشو ببر :green:
شرايط كسي كاري كه تو ميكني نبايد داشته باشه اگرم داره تو بايد اولين و نزديكترين به بچه ها باشي
شما بايد تمركزتو جمع كني رو بچه ها تا ماهي 3 4 ميليون كار كني اما كارت اونجا چي باشه

اول شما بيخيال خدمات كامپيوتري شو گيم نت بزن مجوزم بيخيال چون مهم نيست تو پ . خ بهت گفتم چيكار كن اين اونجا ميتركونه سعي كن بازياي خفن و شبكه اي به بندي اگه خواستي بهت ميگم كدوما رو ببند تا بچه ها معتاد شن :lol:

نميدون فضا چقد داري اگه فضات زياده يه كم بايد خرج كني و سيستم خودتو حرفه اي ببندي يا يه سيتم ديگه بزاري اون جلو كارت ويزيتو كپي تحقيق اينترنتي و كارت شارژ هزار تومني اين مهمه هزار تومني باشه :lol:

اگه راهو روش جذب بچه هارم ميخواي اونارم بهت ميگم كه چه طور بچه ها رو بكشوني تو گيم نت

hegmatan

New Member
گیم نت اعصابی از جنس فولاد می خواد
2 روز بعد هم وقتی همه پسرخاله شدن مگه پول میدن ! اونم چی پسر بچه !!!
کلا طرف ورشکست میشه ! تضمین می کنم .....

kinghost

New Member
نه دوست عزيز اشتباهت همين جاست تو بايد جذبه لازمو داشته باشي تازه اگه تو بهشون رو ندي اونا هيچ وقت جرات همچين كاريو ندارن

جدیدترین ارسال ها

بالا